Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ-ΒΙΑΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Βρέθηκε στη Λαμία το Ι.Χ. που άρπαξαν από το ζευγάρι στα Σελλά.. ΜΟΥΓΚΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟ-ΚΑΝΑΛΑVIASMOS9Δεν συνελήφθησαν ακόμα –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- οι δύο αλλοδαποί ληστές-βιαστές και πιθανότατα δολοφόνοι, τα εγκλήματα των οποίων συνταράσσουν τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, αλλά ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία των Πατρών και αναζητούνται.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από την Αλβανία.

Μάλιστα, πρόκειται «για αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές», σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Κι εδώ προκύπτει το πρώτο βασανιστικό ερώτημα: γιατί άραγε δεν απελάθηκαν από τη χώρα μόλις εξέτισαν την ή τις προηγούμενη-ες ποινή-ές τους; Η Ελλάδα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και του αριστερίστικου ψευτοανθρωπισμού είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες, μετά την έκτιση της ποινής τους!

Η ταυτοποίηση των δραστών επιτεύχθηκε χάρη στην ανεύρεση του αυτοκινήτου που είχαν κλέψει από τα θύματά τους, το οποίο εντοπίστηκε στη Λαμία και εξετάστηκε από κλιμάκιο αστυνομικών από την Αχαΐα που το εξετάζει.

Να θυμίσουμε τι είχαν κάνει αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη το βράδυ της Παρασκευής, στις περιοχές Σελλά και Αλισσός Αχαΐας. Οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», φορώντας κουκούλες μπήκαν αρχικά σε σπίτι στον Αλισσό όπου βρίσκονταν 22χρονη Ελληνίδα. Την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι οι δράστες, επέστρεψαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία των κακοποιών. Οι τελευταίοι έπιασαν και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια βίασαν την κοπέλα στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Λίγο αργότερα, τα κτήνη αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού στην Σελλά, τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά. Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε τον βιασμό της γυναίκας του! Τα δύο κτήνη εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Από την Αστυνομία, θεωρείται πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο, ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που τις βραδινές ώρες της Κυριακής δολοφόνησαν με καλάσνικοφ έναν 44χρονο Έλληνα, υπάλληλο πρατηρίου, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο των δολοφόνων είχε πινακίδες Αχαΐας, όπως και το αυτοκίνητο του ζευγαριού που έκλεψαν.

Πέρα από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» κακοποιοί, εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαΐα, Κορινθία και Φθιώτιδα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις!
πηγη