Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Διέφυγαν στην Αλβανία οι δολοφόνοι του Δομοκού; Ακόμα κοιμάται ο Δένδιας...Την ώρα που το κύριο μέλημα του υπουργείου ''Προστασίας'' του Πολίτη, είναι η παρακολούθηση των Ελλήνων Εθνικιστών και ''η συντριβή των ταγμάτων εφόδου'', όπως είχε από του βήματος της Βουλής δηλώσει ο ανεκδιήγητος κύριος Δένδιας, οι αλβανικές συμμορίες επιδίδονται ανενόχλητες σε ένα όργιο εγκληματικότητος, σκορπώντας τον τρόμο στον Ελληνικό Λαό.

Η Αστυνομία πιθανολογεί πως πίσω από τη ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζεύγους στην Αρκίτσα Φθιώτιδος αλλά και από τη δολοφονία του 45χρονου πρατηριούχου στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, βρίσκεται συμμορία Αλβανών, της οποίας τα μέλη κατοικούν στους νομούς Φθιώτιδος, Αχαΐας και Κορινθίας. Πεδίο της εγκληματικής τους δράσης, είναι η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος.

Από την ομάδα των Αλβανών εγκληματιών, έχουν ήδη αναγνωρισθεί -από θύματα τους- δύο άτομα, οι οποίοι είναι κάτοικοι Λαμίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί και ένας ακόμη. Οι αστυνομικοί, έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους, χάρη σε ένα μπλε I.X. μάρκας Subaru, το οποίο είχε κλαπεί από την Κορινθία και βρέθηκε εγκαταλειμμένο στα Γιάννενα.

Το γεγονός αυτό, οδηγεί την Αστυνομία στην υπόθεση πως διέφυγαν ή προσπάθησαν να διαφύγουν στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, πως τα μέλη της αλβανικής συμμορίας είχαν εισβάλλει σε οικία στην Αρκίτσα, σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας, χτύπησαν και απείλησαν με καλάσνικοφ και μαχαίρι τον 68χρονο ιδιοκτήτη και την 61χρονη σύζυγό του και αφού αφαίρεσαν 1000 ευρώ, μια επαναληπτική καραμπίνα, κοσμήματα και κινητά, εξαφανίστηκαν.

Λίγες ώρες αργότερα, οι ίδιοι δράστες, χρησιμοποιώντας το καλάσνικοφ και την καραμπίνα που είχαν προηγουμένως κλέψει, προχώρησαν στη ληστεία μετά φόνου ενός 45χρονου, σε πρατήριο στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. 

Οι δράστες ανήκουν στην εγκληματική ομάδα, που είχε εξαρθρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κιάτο με τη σύλληψη τριών Αλβανών ηλικίας 22, 28 και 22 χρόνων. Τότε, είχαν εξιχνιαστεί έξι ληστείες σε Κορινθία, Αχαΐα και Φθιώτιδα από τις οποίες είχαν αποκομίσει μετρητά, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 73.000 ευρώ.  

Σε μία από τις ληστείες, στις 18 Ιουνίου στον Πύργο Κορινθίας, είχαν χτυπήσει με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου τον 82χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του. Τραυμάτισαν ακόμη ελαφρά την 92χρονη σύζυγο του και την 61χρονη κόρη τους.

Κι ενώ τόσο η πρωτεύουσα, όσο και η ελληνική ύπαιθρος βρίσκονται στο έλεος των πάνοπλων Αλβανών δολοφόνων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Δένδιας, κομπάζει για τα μηδαμινά αποτελέσματα της επιχείρησης φιάσκο, υπό την ονομασία ''Ξένιος Ζευς''.
Επιπρόσθετα, η αριστερά παρανόηση -και όχι διανόηση- και η μαρξιστική θολοκουλτούρα, η οποία ανδρώθηκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και βρήκε σήμερα καταφύγιο στο Σύριζα, κραυγάζει υστερικά για τον ρατσισμό των Ελλήνων και τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροεισβολέων.