Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Σε γκέτο λαθρομεταναστών θέλουν να μετατρέψουν την πόλη του Πειραιά οι “αλληλέγγυοι” κυβερνώντες


Σε γκέτο λαθρομεταναστών θέλουν να μετατρέψουν την πόλη του Πειραιά οι “αλληλέγγυοι” κυβερνώντεςΜε ύπουλες μεθοδεύσεις και με συνοπτικές και εν κρυπτώ διαδικασίες η εθνομηδενιστική κυβέρνηση με μπροστάρη τον Μουζάλα επιχειρεί να μετατρέψει την πόλη του Πειραιά σε γκέτο λαθρομεταναστών.

Όπως αποκαλύπτεται από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής κτίρια του Δήμου Πειραιά μετατρέπονται σε κέντρα εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που χιλιάδες Έλληνες άστεγοι κοιμούνται σε δρόμους και πλατείες σε Αθήνα και Πειραιά.
Η Χρυσή Αυγή ανέδειξε το ζήτημα και την επικινδυνότητα που ελλοχεύει με κοινή ερώτηση των Βουλευτών Α΄ και Β΄ Πειραιώς, Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΘΕΜΑ: «Σχετικώς με την υπόθεση τοποθετήσεως λαθρομεταναστών σε συγκεκριμένα διαμερίσματα στον Πειραιά»

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση στις 18/12/2017 σε κέντρα εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών («ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο» όπως ακριβώς αναφέρονται) μετατρέπονται κτίρια του Δήμου Πειραιά. Συγκεκριμένα τα ακίνητα που πρόκειται να στεγάσουν λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ είναι ένα διώροφο κτίριο επί της οδού Πραξιτέλους 175 στον Δήμο Πειραιά και άλλο ένα Διώροφο κτίριο επί της οδού Θουκυδίδου 112.

Το δε παράλογο της υποθέσεως είναι ότι την ανακατασκευή, διαρρύθμιση και αναβάθμισή τους αναλαμβάνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έχει τη δυνατότητα και να προβεί σε σύναψη συμβάσεων εκτέλεσης έργων και προμήθειας υλικών αξιοποιώντας κοινοτικά κονδύλια.
Βάσει ποιου σκεπτικού και πολιτικού σχεδιασμού επελέγησαν κτίρια εντός αστικών ιστών για την εγκατάσταση ανθρώπων αορίστης προελεύσεως και άγνωστης ταυτότητας, είναι άγνωστο. Είναι δε γνωστή η τακτική των πάσης φύσεως παρανόμων εισερχομένων επήλυδων να δηλώνουν ότι αιτούνται πολιτικό άσυλο, ενώ στην ουσία κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, με αποτέλεσμα να έχουν εισχωρήσει στην ελληνική επικράτεια εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, εξτρεμιστές και διάφορα εγκληματικά στοιχεία.

Στη δε ΚΥΑ σημειώνεται ότι εφόσον στα συγκεκριμένα κτίρια στεγάζονται άλλες δραστηριότητες θα χρησιμοποιηθούν οι κενοί χώροι. Αυτό συνιστά τεκμήριο της επικινδυνότητας και της ανικανότητας των ιθυνόντων νόων που συνέλαβαν το εν λόγω εγχειρήμα, καθώς είναι προδιαγεγραμμένες οι συνέπειες της συστεγάσεως λαθρομεταναστών σε κτίριο στο οποίο λειτουργούν επαγγελματικοί χώροι ή άλλες υπηρεσίες.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  • Για ποιο λόγο τα κτίρια αυτά δεν διετέθησαν για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες και αστέγους αλλά αξιοποιούνται μόνο προς όφελος αλλογενών παρανόμως εισελθόντων;
  • Επειδή συνεχώς προσπαθείτε να διεγείρετε το κοινό αίσθημα περί ευαισθησίας και κάνετε λόγο για «ασυνόδευτους ανηλίκους», θα δώσετε στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία των εν λόγω ατόμων που προορίζονται να εγκατασταθούν στα ακίνητα αυτά;
  • Γιατί το παρόν εγχείρημα μεθοδεύτηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε η τοπική κοινωνία του Πειραιά να μην έχει γνώση του ζητήματος και η εγκατάστασή τους διενεργείται εν κρυπτώ;
Αθήνα,  5/1/2018
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Ιωάννης Λαγός, Βουλευτής Β’ Πειραιώς
Νικόλαος Κούζηλος, Βουλευτής Α’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ