Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Πρωτοφανείς καταστάσεις στη Χίο: Αλγερινοί αποπειράθηκαν να αγοράσουν ανήλικη Ελληνίδα!

Οι παράνομοι μετανάστες φέρνουν τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας τους στην Ελλάδα, στην οποία έρχονται ανενόζλητοι και πολλές φορές με τη συνοδεία σκαφών του Λ.Σ.

Όπως αναφέρει το www.politischios.gr δύο Αλγερινοί «πρόσφυγες» προσπάθησαν να αγοράσουν μια Ελληνίδα ανήλικοι προσφέροντάς της χρήματα!

Σκηνές και καταστάσεις αδιανόητες σε μια άλλη Ελλάδα του παρελθόντος, αλλά πραγματικότητα στη θλιβερή Ελλάδα του παρόντος.

Η μητέρα της 12χρονης ήταν εχθες σε κατάστημα της 11ης Νοεμβρίου, στην πόλη της Χίου.
Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο αλλοδαποί το πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο του πρόσφερε χρήματα. «I give you dollars to buy you», ανέφερε στη μητέρα της η μικρή ότι της είπε.

Της περιέγραψε μάλιστα τους δυο άνδρες.
Η μητέρα κινήθηκε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, διαπίστωσε όμως απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του!

«Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα.
Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα.
Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δήλωσε η μητέρα, η οποία χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Τον 27χρόνο Αλγερινό ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας και ο οποίος όπως χιλιάδες άλλοι το πιθανότερο είναι να παραμείνει να μόνιμα εδώ, παρά την απόρριψη αιτήματος ασύλου πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα.
Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό ο 27χρόνος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος.

Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, παρ’ όλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Με εντολή Εισαγγελέως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 27χρόνος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για απέλαση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει, παρόλα αυτά συνέχιζε να βολτάρει ανενόχλητος στη Χίο.

Βέβαια το πότε και εάν γίνει η απέλαση είναι ζητούμενο με πιθανότερο αυτή να μην γίνει ποτέ.