Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Λάρισα: Ρομά ξυλοκόπησαν ταξιτζή για 50 ευρώ

Ένα... πλήθος τσιγγάνων ήταν οι δράστες της άγριας ομαδικής επίθεσης σε έναν 66χρονο οδηγό ταξί στη Λάρισα, με στόχο την κερματοθήκη όπου έβαζε τις εισπράξεις τους. Αν οι 30– 40 νεαροί δράστες μοιράστηκαν τη λεία τους, που δεν ήταν περισσότερα από 50 ευρώ, δεν θα αναλογούσε περισσότερο από... ένα ευρώ και κάτι ψιλά στον καθένα.

Ο άτυχος ταξιτζής αποβίβασε έναν πελάτη στην περιοχή Νέα Σμύρνη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης αλλά, πριν προλάβει να απομακρυνθεί, βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα αγριεμένων νεαρών που άρχισαν να κλωτσούν το ταξί!

Όταν το ακινητοποίησαν, άνοιξαν την πόρτα, τράβηξαν έξω τον πανικόβλητο οδηγό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, ενώ κάποιοι από αυτούς άρπαξαν την κερματοθήκη και προσπάθησαν να ξηλώσουν το ταξίμετρο, τον ασύρματο και την ταμειακή μηχανή, χωρίς να τα καταφέρουν.

Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση. Όπως ανέφερε, μάλιστα, κάποιοι από τους δράστες δεν ήταν πάνω από 15 χρόνων!

Οι αστυνομικοί προσήγαν οκτώ νεαρούς τσιγγάνους, όμως ο ταξιτζής δεν τους αναγνώρισε και αφέθηκαν ελεύθεροι.