Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μάχη δεκάδων ενόπλων αλλοδαπών στην οδό Λιοσίων - Βαριά τραυματισμένος αλλοδαπός

ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ 

Σφοδρές ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ αντίπαλων ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ συμμοριών είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Λιοσίων, όταν άγνωστοι συνεπλάκησαν και πυροβόλησαν συνεχόμενα, τραυματίζοντας σοβαρά έναν αλλοδαπό άνδρα και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μάχη μεταξύ Γεωργιανών και Αλβανών για τον έλεγχο της περιοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, 10 -15 άτομα συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή και έπεσαν τουλάχιστον δεκάδες πυροβολισμοί. 

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 9 κάλυκες, αλλά οι πυροβολισμοί ήταν πολύ περισσότεροι, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι χρησιμοποίησαν περίστροφα, τα οποία φυσικά δεν απορρίπτουν τους κάλυκες.

Η ένοπλη σύγκρουση εκτυλίχθηκε συνέβη στη διασταύρωση των οδών Λιοσίων και Ξένου, ένα σημείο που περνούν πολλά αυτοκίνητα αλλά και πεζοί, ακόμη και εκείνη τη χρονική στιγμή.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί αφ'ότου είχε τελειώσει η μάχη και βρήκαν αιμόφυρτο στο δρόμο έναν άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μια σφαίρα καρφώθηκε σε ένα λευκό φορτηγάκι που βρισκόταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από το φορτηγάκι, αλλά και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο, όπου οι δράστες ίσως προσπάθησαν να διαφύγουν και από τον τοίχο ενός γειτονικού καταστήματος.

Ο αλλοδαπός που έφερε τραύμα από σφαίρα, μεταφέρθηκε σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.