Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

MAKEΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

gia eksfwygloogos

Θα ξεσπάσει άγριος πόλεμος… Αυτοί δεν αστειεύονται…. θα γίνει της κολάσεως…. κι όλα αυτά;

Έξω από τα σπίτια μας! Ένας πόλεμος που οι Έλληνες δεν τον προκάλεσαν και δεν τον ήθελαν ποτέ! Τι κάνουμε από εδώ και στο εξής; Πώς να προστατευτούμε; Τι θα γίνει με τα παιδιά μας;

Πώς να υπάρξει ασφάλεια στη χώρα μας με όλα αυτά που συμβαίνουν με τους λαθρομετανάστες; Ανεξέλεγκτη η κατάσταση….

Νύχτα τρόμου στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας – Φόβους ότι θα υπάρξουν νεκροί αν δεν αδειάσει το λιμάνι εκφράζουν αστυνομικοί και άντρες του λιμενικού σύμφωνα με σχετικό ρεπόρταζ μεγάλου ειδησιογραφικού πόρταλ. .

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανούς λαθρομετανάστες με τις αστυνομικές δυνάμεις εντελώς και για ώρα απούσες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 22:00 από την πύλη Ε2 και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στην πύλη Ε1.

ΕΙΚΟΝΕΣ από το λιμάνι σήμερα:ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ και καταστροφές από τα χθεσινά επεισόδια! (φωτο-βίντεο)

Σύμφωνα με αστυνομικές και λιμενικές πηγές, αλλά και με βάση μαρτυρίες προσφύγων, όλα άρχισαν στην πύλη Ε1 όταν Αφγανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα από τη Συρία, άγνωστο με ποιες προθέσεις. Οι οικείοι της έτρεξαν να την υπερασπιστούν και τα πράγματα δεν άργησαν να βγουν εκτός ελέγχου.
Άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, χωρισμένα σε δύο αντιμαχόμενες ομάδες Σύρων και Αφγανών επιδόθηκαν σε έναν πετροπόλεμο χωρίς τέλος. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν ενδεικτικές της έντασης και της βίας που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Επί περίπου τρεις ώρες εκατοντάδες άτομα συνεπλέκοντο με ρόπαλα, πέτρες, σίδερα και οτιδήποτε υλικό, που θα μπορούσε να αποτελέσει όπλο στα χέρια τους. Από τη μανία των νεαρών δε γλίτωσαν ούτε οι μικροί φοίνικες, που βρίσκονται στα παρτέρια του λιμανιού. Τους έσπασαν και κραδαίνοντάς τους στα χέρια εν είδει ροπάλου επιτίθεντο εναντίον της άλλης πλευράς. Και μέσα σε αυτό το πεδίο μάχης έντρομοι οι γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια προσπαθούσαν να βγουν έξω από την “εμπόλεμη ζώνη”, τρέχοντας να σωθούν.

Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που ελάχιστοι άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 30 και για τις δύο πύλες, προσπαθούσαν να επιβληθούν στο μανιασμένο πλήθος, κάνοντας εμφανή για ακόμη μια φορά την παντελή απουσία των Αρχών και την πλήρη έλλειψη συντονισμού. Μέχρι να φτάσουν στον Πειραιά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ακόμα και γιατρός από ΜΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ με την καταγγελία της για τους δήθεν…”κατατρεγμένους πρόσφυγες”: “Αχαριστία, Επιθετικότητα, Αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου”

Έλια Ζερβού. Από φίλη γιατρό… ΜΚΟ στους πρόσφυγες.

“Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα…

Μιλούσαν για το επίπεδο των Σύρων…εγώ δεν το βλέπω πουθενά.
Αντιθέτως αγένεια, αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου.

Με 15 μέτρα ύφασμα τυλιγμένη η άλλη και το παιδί της το χει παρατημένο μες στις λάσπες ξυπόλητο. Μάχη να σωθεί ένα μωρό με αεροδιακομιδές (με λεφτά ποιου) μάχη να πειστούν κι οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει, μπινελίκια γιατί τους εξαναγκάζεις (λες κι είναι δικό σου το παιδί) να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους, επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει ένα τόνο φάρμακα, δεν τα δίνεις σε βρίζει, της λες ή εσύ ή το παιδί σου κι η απάντηση είναι δε με νοιάζει έχω άλλα 5.

Δίνεις θερμόμετρο και το βάζουν πάνω από τα ρούχα ή το ξύνουν στη μασχάλη… Τρέμεις μην κατα λάθος στην εξέταση αγγίξεις ή δώσεις το χέρι να χαιρετήσεις από συνήθεια.

Γεννάει η άλλη εδώ, κάποιος απλήρωτος για μήνες και άυπνος για μέρες ειδικευόμενος ξενύχτησε περιμένοντάς την και εκείνη βρίζει γιατί ήθελε να γεννήσει Σουηδία κι όχι σε μας… Φέρνουν τα μωρά τους και τα πετούν σα σακιά πάνω στα γραφεία…

Μας βρίζουν γιατί δε δίνουμε αντιβίωση με τους τόνους για τα πάντα, ζητάνε γυαλιά γιατί τους έσπασαν στη βάρκα, τους πάμε οφθαλμίατρο, παραγγέλνουμε καινούρια και νευριάζουν γιατί δεν είναι ωραίος ο σκελετός ή δεν είναι φωτογκρέυ…

Φτάνει η άλλη στο λιμάνι και σε βρίζει γιατί δεν της κάνεις υπέρηχο να δει τι φύλο είναι το μωρό της…
Κι είναι ατελείωτη η λίστα της παράνοιας…

Και δεν αναφέρομαι καθόλου σε υπόδικους μαροκοαλγερινούς που ο καλύτερος έχει βιάσει και καθαρίσει τη μάνα του και παίρνει ότι υπάρχει από πρέζα και ψυχοφάρμακα. Θα γράψω βιβλίο όταν τελειώσουν όλα αυτά αν δεν με έχουν καθαρίσει ακόμη…

Θλίβομαι γιατί όπως ξανάπα όποιο δίκιο και να είχαν, το χουν χάσει δια παντός. Κι είναι προφανές ότι με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφομοίωσης, ούτε προκοπής που υποτίθεται είναι το ζητούμενο…”.
———————————————————–
Το καταθέτω ως μαρτυρία κι όποιος μου αρχίσει τα κορεκτιλίκια θα φάει δρόμο. Δεν πληρώνω εγώ ίντερνετ για τα κέφια σας.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο ΑΠΘ. Αλλοδαπός σεσημασμένος ο δολοφόνος

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη συστηματική έρευνα των αστυνομικών, υπόθεση ανθρωποκτονίας 41χρονης.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. στις 19 του περασμένου Αυγούστου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή, μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, όποτε και κατέληξε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας, είναι 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και αναζητείται, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε.   

Στο χώρο του ΑΠΘ είχε βρεθεί ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα της 40χρονης, καθώς επίσης 126 ναρκωτικά δισκία, των οποίων η νομιμότητα κατοχής ερευνάται από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.  

Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός, σε Τμήμα Ασφαλείας του Νομού Πέλλας, τον οποίο παραβίασε έπειτα από την τέλεση του παραπάνω εγκλήματος.

Πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του με τους αστυνομικούς να αισιοδοξούν πως σύντομα θα τον έχουν στα χέρια τους.

Σύλληψη Ρουμάνων ληστών στην Πάτρα. Είχαν ανοίξει 21 σπίτια!

Σε τρία διαμερίσματα στην Άνω πόλη της Πάτρας έκρυβαν τη λεία τους που περιλάμβανε από κοσμήματα, κινητά και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι μηχανήματα και σετ από μαχαιροπίρουνα, τα τρία μέλη μιας σπείρας Ρουμάνων που είχαν διαπράξει 21 διαρρήξεις στην περιοχή με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τα 155.000 ευρώ!   

Από την έρευνα της Ασφάλειας συνελήφθησαν οι τρεις δράστες, δυο από τους οποίους είναι ηλικίας 25 και 24 χρόνων και ο τρίτος μόλις 15, γι' αυτό συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του!

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.  

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Στην προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων 20 κλοπών τους τελευταίους τέσσερις μήνες, από τις οποίες 12 είχαν γίνει σε οχήματα, έξι σε σπίτια και από μια κλοπή σε ένα κατάστημα ειδών διατροφής και σε μια αποθήκη με εργαλεία. 

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Άγρια επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ειδομένη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί


Άγρια επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ειδομένη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοίΣύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της διεύθυνσης Κιλκίς μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσκομείο

Νέα σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα στην Ειδομένη, όπου η κατάσταση παραμένει σταθερά έκρυθμη. Στην προκειμένη περίπτωση άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή την οποία είχαν κλείσει οι λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση...

Ολόκληρο το κράτος βρίσκεται όμηρος των λαθρομεταναστών και της εθνοκτόνας πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, την οποία προστάζουν από κοινού Σύριζα - ΝΔ και λοιπά κόμματα του «αντισυνταγματικού τόξου».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ένα μέλος ΜΚΟ έπεσε στο έδαφος, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την προσάγουν και την έβαλαν μέσα σε ένα τζιπ της αστυνομίας.

Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τους λαθρομετανάστες οι οποίοι πέταξαν πέτρες, έσπασαν το παρμπρίζ, και απελευθέρωσαν τη γυναίκα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αστυνομικοί της διεύθυνσης Κιλκίς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι τώρα δεν υπήρξε ιερή αγανάκτηση των ΜΜΕ για τον βανδαλισμό και την απελευθέρωση κρατουμένου. Θα σταθούμε όμως στο γεγονός της συνεργασίας μεταξύ ΜΚΟ και λαθρομεταναστών, που ενέχει υψηλό κίνδυνο για την ίδια μας την Πατρίδα, αφού οι ΜΚΟ καλούν τους λαθρομετανάστες σε εξεγέρσεις, οι οποίες εν τέλει θα έχουν πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!!

Αναστατώθηκε το βράδυ της Κυριακής χωριό της Κισσάμου μετά από συμπλοκή ενός 22χρονου με έναν 29χρονο η οποία κατέληξε σε μαχαίρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 22χρονος από την Γεωργία πήγε στο σπίτι ενός 29χρονου από το Πακιστάν.

Οι δύο άντρες φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές και η λογομαχία κατέληξε με τον 22χρονο να μαχαιρώνει τον 29χρονο έξω από το σπίτι του, ενώ στην συνέχεια ετράπη σε φυγή.

Ο 29χρονος διακομίστηκε με τραύμα στην κοιλιά, στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.flashnews.gr

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΩΝ: ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τουλάχιστον 20 κλοπές και διαρρήξεις απο σπίτια στα Νότια προάστια είχε πραγματοποιήσει η σπέίρα τριών Αλβανών υπηκόων , ηλικίας απο 28 έως 39 ετών, που εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. 

Οι δράστες συνελήφθησαν στο Παλαιό Φάληρο ενώ η λεία τους απο τις ληστείες το τελευταίο τρίμηνο, εκτιμάται πως έφτασε τις 80.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, εντόπιζαν οικίες και εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν τις πόρτες τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ηλεκτρικές συσκευές από το εσωτερικό τους. Οι δράστες μάλιστα για να μην γίνονται αντιληπτοί πήγαιναν στα σπίτια που επρόκειτο να ληστέψουν με ενοικιασμένα αυτοκίνητα!

Στην κατοχή τους, στο αυτοκίνητο και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Πλήθος κοσμημάτων και τιμαλφών
Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων
Δύο tablet
Ένας φορητός υπολογιστής
Το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι 20 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, ενώ το οικονομικό όφελος από την παράνομη δραστηριότητα υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ.

Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές και λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει δημόσια και πανεπιστημιακούς χώρους κτίρια σε Hot Spot!


Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε... Hot Spot!Το είχαμε γράψει ήδη από τις αρχές του μηνός και τα παπαγαλάκια του συστήματος δεν τολμούσαν να αναφέρουν το γεγονός. Αναρχικοί, αριστεριστές και λοιποί «αλληλέγγυοι» έχουν μετατρέψει το κτίριο του ΕΜΠ σε ένα άτυπο Hot Spot. Έχουν παραδώσει τον χώρο του Πολυτεχνείου στους λαθρομετανάστες, πετώντας έξω κυριολεκτικά την πανεπιστημιακή κοινότητα.




Δεν είναι όμως μόνο το Πολυτεχνείο που τελεί το τελευταίο διάστημα υπό κατάληψη, αφού και σε άλλα δημόσια κτίρια έχει υψωθεί πανό «κατάληψη στέγης προσφύγων», με την πλειονότητα των συγκεκριμένων «εγχειρημάτων» να βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων.  

Ενδεικτικά αναφέρουμε την κατάληψη ενός ακόμα πρώην πανεπιστημιακού χώρου, αυτού του παλιού κτιρίου της Φοιτητικής Λέσχης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επί της οδού Αραχώβης στα Εξάρχεια, ξεκίνησε ένα επιπλέον Hot Spot.



Στη συνέχεια η κατάληψη μετεγκαταστάθηκε στο πρώην εξαώροφο κτίριο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ). Πριν από 10 μέρες έγινε κατάληψη και στο κτίριο του παλιού 5ου Λυκείου Αθηνών στα Εξάρχεια, όπου όπως μας έχουν καταγγείλει οι παρακρατικοί αλήτες με τα όπλα ξυλοκοπούν όποιον τολμήσει να αρθρώσει έστω και μία λέξη αντίρρησης. Επίσης και στην Θεσσαλονίκη έχει καταληφθεί το παλιό ορφανοτροφείο στην οδό Λαμπράκη στην Ανω Τούμπα.

Όλα τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί, είναι κτίρια που βρίσκονται στην καρδιά των αστικών κέντρων και, επιπλέον, πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες. Και δεν έχει υπάρξει ακόμα επέμβαση των αρχών, με τα ΜΑΤ να πετάξουν έξω από την περιουσία των Ελλήνων τους «αλληλέγγυους» και να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στις αντίστοιχες κρατικές δομές που επίσης πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες. 

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ιδού ο χάρτης της ειρηνικής "εισβολής" - Δηλώνονται μόνο οι μισοί από τους πρόσφυγες / λαθρομετανάστες - Πάνω από 100.000 ο αριθμός τους

του Χρήστου Μακρή

ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Πάνω από 100.000 είναι οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες (κατά την ΕΕ, πλέον, όλοι χαρακτηρίζονται ως "παράνομοι μετανάστες" ακόμα και οι προερχόμενοι από την Συρία και το Ιράκ) που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, καθώς ο επίσημος αριθμός των 50.256 που ανακοίνωσε το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, υπολογίζει μόνο αυτούς που έχουν καταγραφεί επίσημα τον τελευταίο μήνα, αλλά όχι αυτούς που μπήκαν στην χώρα χωρίς να περάσουν από hotspots.   

Ετσι ή αλλιώς όταν έκλεισαν τα βόρεια σύνορα της χώρας, λίγοι ενδιαφέρονται να περάσουν από τα επίσημα σημεία ταυτοποίησης, αφού πλέον η "χρυσή βίζα" ανήκει στο παρελθόν.   Κατά την κυβέρνηση ο μεγαλύτερο αριθμός προσφύγων και λάθρο φιλοξενείται στη βόρεια Ελλάδα (28.518), αλλά ξεχνούν ότι στην Αττική υπάρχουν πάνω από 50.000 λάθρο και πρόσφυγες αυτή την στιγμή που έχουν ξεμείνει από την ροή του περασμένου χρόνου και δεν έχουν ταυτοποιηθεί.  

Στα νησιά καταγράφηκαν στα hotspots 4.668 άτομα, με τον κύριο όγκο να είναι στη Λέσβο (2.463) και αυτοί ήρθαν τις τελευταίες δύο ημέρες.   Στην Αττική διαμένουν επίσημα 14.150 άτομα (τα περισσότερα στο λιμάνι του Πειραιά 5.330), αλλά, όπως προαναφέραμε, υπάρχουν άλλοι 50.000 που δεν είναι καταγεγραμμένοι. Από αυτούς προήλθαν και οι τρομοκρατικοί πυρήνες που κτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες.  

Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται επίσημα 2.920, εκ των οποίων 1.390 στη Λάρισα.   Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, στην Ειδομένη βρίσκονται επίσημα εντός του καταυλισμού 11.500 άνθρωποι, αλά αυτός ο αριθμός είναι πολύ σχετικός. Οι μερίδες φαγητού (τρία γεύματα) που μοιράζονται καθημερινά ξεπερνούν τις 60.000...  

Σε τρεις περιοχές του Κιλκίς (Χέρσο- Πολύκαστρο- Plaza) φιλοξενούνται επίσημα 8.690 άτομα.   Στην κυκλοφορία δόθηκαν οι γέφυρες του Αξιού που οδηγεί στον καταυλισμό της Ειδομένης.   Νωρίτερα σήμερα, αστυνομικές δυνάμεις είχαν προχωρήσει στον αποκλεισμό των γεφυρών του Αξιού, εμποδίζοντας τη διέλευση από το σημείο σε λεωφορεία και βαν με ακτιβιστές που κατευθύνονταν προς τον καταυλισμό των προσφύγων και παράνομων μεταναστών.  

Στην Ειδομένη η χαοτική κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά.   Συγκεκριμένα οι πρόσφυγες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Από τη μια μεριά κάποιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να περάσουν τα σύνορα, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιοι κουρασμένοι από την ταλαιπωρία, προτιμούν να πάνε στις οργανωμένες προσφυγουπόλεις του Κιλκίς

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας κατά των λαθρομεταναστών - Άγριο κράξιμο στον συριζαίο Ουρσουζίδη! [Βίντεο]

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Βέροια, όταν αγανακτισμένοι κάτοικοι γιουχάρισαν τους λαθρομετανάστες που έφτασαν από την Ειδομένη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βουλευτή του σύριζα, Ουρσουζίδη.


Τα πρώτα 6 λεωφορεία με λαθρομετανάστες έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια. Ωστόσο, η εγκατάστασή τους στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα, έγινε με επεισοδιακό τρόπο.




Κάτοικοι που δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν και τους αποδοκίμασαν. Η διαμαρτυρία κράτησε για 15 περίπου λεπτά και στη συνέχεια άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου, το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Οι αντιδράσεις του κόσμου συνεχίστηκαν και μετά τη διέλευση και την είσοδο του λεωφορείου στο χώρο του στρατοπέδου.



Προκλήθηκε θερμό επεισόδιο από την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας, Γιώργου Ουρσουζίδη ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν την άφιξη του λεωφορείου.

Η εμφάνισή του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.



Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει αλλά οι αγανακτισμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν. Έτσι βρήκε καταφύγιο στην κλούβα των ΜΑΤ.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ! “ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!” – ΟΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΜΜΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς τίτλο
Τα  καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν μία «μαγική» εικόνα ότι δήθεν οι Έλληνες συμπάσχουν στη διεθνιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων και όχι μόνο.

Η αλήθεια, βεβαίως, απέχει πάρα πολύ από τα ψέμματα των καναλιών και των φυλλάδων.
Αυτή η αλήθεια αποτυπώνεται από το παρακάτω βίντεο, το οποίο αποτυπώνει τα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς. Εκεί οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα παιδιά τους, για το πότε θα μπορέσουν να πάνε στην πλατεία και να πάνε στο σχολείο χωρίς φόβος.

Ακούγονται δε και σοβαρότατες καταγγελίες για παρενόχληση γυναικών και παιδιών από τους «πρόσφυγες»

Αυτές οι καταγγελίες ουδέποτε έχουν προβληθεί από τα αργυρώνητα ΜΜΕ.



 

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΗ Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου που προβλέπει ποινές χωρίς αναστολή για όσους λαθρομετανάστες εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα και ισόβια δεσμά για τους δουλεμπόρους.

Οι εν λόγω ποινές δεν θα εκτίονται σε hot spots, αλλά σε ειδικές φυλακές που παράλληλα θα παρέχεται έργο υπέρ του Δημοσίου.


Ακολουθεί αναλυτικά ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής:

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Στην πρόταση νόμου για την «Πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
Προς τη Βουλή των Ελλήνων
Α. Επί της αρχής
i. Σκοπός της παρούσας νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με τη λήψη ποινικών κατασταλτικών μέτρων.
Η παράνομη είσοδος και παραμονή αλλοδαπών στη χώρα αποτελεί αδίκημα με βαρύνουσα απαξία, το οποίο ενέχει σοβαρούς κινδύνους για το κράτος και ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις για το κοινωνικό σύνολο. Επομένως, κάθε συντεταγμένη πολιτεία οφείλει να λαμβάνει τα δέοντα μέτρα αντεγκληματικής πολιτικής και να μεριμνά για τον ποινικό κολασμό της συγκεκριμένης πράξης με την επιβολή κυρώσεων τέτοιων, που θα επιτυγχάνουν τον σωφρονισμό των δραστών και θα λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους παραβάτες. Μέχρι σήμερα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν χειριστεί το ζήτημα με τελείως λανθασμένο τρόπο, ήτοι στο πλαίσιο της μεταναστευτικής πολιτικής. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, οι προσπάθειες αυτές απέτυχαν παταγωδώς, καθώς αντικείμενο της μεταναστευτικής πολιτικής μπορεί να είναι μόνο η νόμιμη μετανάστευση και όχι η παράνομη.

Associated Press: Τουλάχιστον 400 τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να περάσουν ως «πρόσφυγες» και να χτυπήσουν στην Ευρώπη


Associated Press: Τουλάχιστον 400 τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να περάσουν ως «πρόσφυγες» και να χτυπήσουν στην ΕυρώπηΤην επαύριο του νέου πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος που έλαβε χώρα αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες, το πρακτορείo Associated Press ανέφερε ότι, σύμφωνα με ανώτατες πηγές μυστικών υπηρεσιών, υπάρχουν ήδη 400 εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές, προκειμένου να επιφέρουν παρόμοια τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Πρόκειται είτε για άτομα που έχουν περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος ως «πρόσφυγες», είτε για άτομα που ήταν «ενσωματωμένοι» έχουν λάβει ιθαγένεια ή υπηκοότητα κάποιου ευρωπαϊκού κράτους. Αυτοί έχουν σχηματίσει ημιαυτόνομους πυρήνες σε ολόκληρη την Ευρώπη και αναμένουν το σήμα του κεντρικού εγκεφάλου, προκειμένου να επιφέρουν άλλο ένα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματούχων που επικαλείται το Associated Press, περίπου 400-600 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν εκπαιδευτεί για τέτοιου είδους επιθέσεις, ενώ περίπου 5.000 «ευρωπαίοι» έχουν πάει στη Συρία για να ενταχθούν στο ISIS. Συνεπώς αναμένεται ο αριθμός των τρομοκρατών να αυξηθεί ραγδαία και μάλιστα πολύ σύντομα.

Ευρωπαίος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας τονίζει πως οι μαχητές εκπαιδεύονται σε στρατηγικές μάχης, εκρηκτικά και τεχνικές παρακολούθησης.

“Η διαφορά είναι ότι το 2014, κάποιοι από τους μαχητές του ISIS είχαν μερικές εβδομάδες να εκπαιδευτούν. Τώρα, έχει αλλάξει η στρατηγική, καθώς έχουν συσταθεί ειδικές δυνάμεις.
Η εκπαίδευση διαρκεί περισσότερο και πλέον ο στόχος δεν είναι να σκοτώσεις όσους περισσότερους μπορείς, αλλά να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις, ώστε ο εχθρός να αναγκαστεί να ξοδέψει περισσότερα χρήματα ή ανθρώπινο δυναμικό. Ο στόχος επικεντρώνεται πλέον στο ρυθμό των τρομοκρατικών επιχειρήσεων”.

Και συνεχίζει: “Παρόμοιες μεθόδους ακολουθούσε και η Αλ Κάιντα, αλλά το Ισλαμικό Κράτος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Οι μαχητές εκπαιδεύονται για να υλοποιούν οι ίδιοι τις επιχειρήσεις και δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν συγκεκριμένες εντολές από το “στρατόπεδο” στη Ράκκα ή κάπου αλλού”.
Πόσος καιρός άραγε θα περάσει μέχρι να αποφασιστεί και ένα χτύπημα στο κέντρο κάποιας ελληνικής πόλης; 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΣΟ...!!! «ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ...»





Μουσουλμάνοι χτύπησαν με 4 μολότοφ,τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καλλιθέας!!! (ΦΩΤΟ)

e2Άρχισαν τα δεινά στην χώρα μας και οι επιθέσεις σε Ορθόδοξες εκκλησίες.


Σύμφωνα με τον stoxo.gr,επίθεση δέχθηκε ξημερώματα της Τρίτης, ο Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Καλλιθέας, με 4 μολότοφ, να πέφτουν στην κουζίνα του Ιερού Ναού!

Γείτονες που άκουσαν τις εκρήξεις και βγήκαν αμέσως έξω από τα σπίτια τους,είδαν 4 άτομα αραβικής καταγωγής να εγκαταλείπουν τον χώρο με ταχύτητα.


Η προδοτική διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου,έφερε στην χώρα μας τα δεινά του Ιμπραήμ και τα ακόμα χειρότερα έρχονται.

Όσοι Έλληνες άρρενες δεν έχουν προμηθευτεί,καραμπίνα,με νόμιμες διαδικασίες,να το κάνουν,είναι επιτακτική ανάγκη.

Ας γνωριστούμε με τους γείτονες μας,ας οργανώσουμε από τώρα εστίες αντίστασης.Το σχέδιο για την εξολόθρευση των Ορθόδοξων Ελλήνων,προχωρά με συστηματικό τρόπο και κάθε μέρα που φεύγει τα πράγματα αγριεύουν περισσότερο.

paratolmosblog.blogspot.gr

Y.Γ: Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” μεταδίδει την είδηση με επιφύλαξη γιατί δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση από την αστυνομία.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Βία και χάος στην Ειδομένη: Οι λαθρομετανάστες αλληλοσυγκρούονται και κατέλαβαν την περιοχή!


Βία και χάος στην Ειδομένη: Οι λαθρομετανάστες αλληλοσυγκρούονται και κατέλαβαν την περιοχή!Χάος επικρατεί στην Ειδομένη, καθώς ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών οι οποίοι μετά την αποχώρηση των ΜΚΟ έχουν πάρει τον έλεγχο ουσιαστικά στα χέρια τους.

Έξω από τον καταυλισμό, ομάδα νεαρών λαθρομεταναστών γκρέμισε τους σιδερένιους κάδους και τα προστατευτικά κάγκελα που είχαν στήσει νωρίτερα άλλοι διαμαρτυρόμενοι πάνω στη διάβαση των πεζών και οχημάτων που τέμνει τις σιδηροδρομικές γραμμές, πίσω από τα οποία βρίσκονταν τηλεοπτικές κάμερες.

Στον καταυλισμό επικρατεί εκνευρισμός ανάμεσα στους κόλπους των λαθρομεταναστών, μεταξύ αυτών που δεν επιθυμούν να δέχονται τροφή μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα και άλλων που υποστηρίζουν ότι πρέπει ο δρόμος να παραμείνει προσβάσιμος, ώστε να υπάρχει μέριμνα για παροχή τροφής και νερού, τουλάχιστον για τα παιδιά τους.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και είναι θέμα χρόνου να προκληθεί η έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες!

SOS !!! Σηκώσανε σημαία των Τζιχαντιστών στην Θεσσαλονίκη και καμία κουφάλα δεν κάνει τίποτα !!! Θα έχουμε νεκρούς !!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το παρακάτω βίντεο που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη.



 

Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες που υπάρχουν παρακάτω , μια εικόνα ίση με χίλιες λέξεις !
4567890

4567890-OIG

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ηράκλειο Κρήτης : Γεωργιανοί είχαν διαπράξει επτά κλοπές σε έναν μήνα σe Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Συνελήφθησαν για δυο κλοπές στο Ηράκλειο, όπως όμως προέκυψε από την προανάκριση και την έρευνα, αυτές ήταν μόνο η αρχή. Οι συλληφθέντες φαίνεται ότι είχαν διαπράξει επιπλέον πέντε διαρρήξεις στο Ρέθυμνο τον τελευταίο μήνα.

Πρόκειται για τρεις υπηκόους Γεωργίας, ηλικίας 43, 25, 43 ετών και έναν 48χρονο Έλληνα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για τρεις κλοπές.

Μετά όμως, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και Ρεθύμνου, ύστερα από τις συλλήψεις για κλοπές σε οικίες που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, στην οικία που διατηρούσε στο Ρέθυμνο, ένας από τους συλληφθέντες, ηλικίας 43 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πλήθος κοσμημάτων, διάφορα αντικείμενα (ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο κ.α.) και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι οι τρείς αλλοδαποί, μαζί με τον 48χρονο ημεδαπό είχαν προβεί στην τέλεση ακόμη πέντε κλοπών, που είχαν διαπραχθεί στην πόλη του Ρεθύμνου το τελευταίο μήνα.

Μέρος των ανευρεθέντων κοσμημάτων και αντικειμένων αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Χίος: Λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά Τούρκων δουλεμπόρων

Οι διακινητές, που εντοπίστηκαν αμέσως μετά την αποβίβαση 20 λαθρομεταναστών στη νησίδα της Παναγίας Οινουσσών, επιχείρησαν να επιστρέψουν στα τουρκικά παράλια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η ελληνική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά του δουλεμπορικού σκάφους καταστρέφοντας τις μηχανές του.

AdTech Ad
Σύμφωνα με το politischios.gr τελικά οι Λιμενικοί συνέλαβαν τους διακινητές ηλικίας 27 και 21 ετών.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο σκάφος των διακινητών υπήρχε μία οπλισμένη επαναληπτική καραμπίνα καθώς και μαχαίρι.

Χειροπέδες σε 50χρονο Αλβανό που διακινούσε ναρκωτικά στην Κυψέλη

550_334_85538
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, στην Κυψέλη, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 50χρονος και πιστοποιήθηκε η διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στην περιοχή της Κυψέλης.

Εντός της οικίας του, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:
*Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9.270 γραμμαρίων.
*Κοκαΐνη βάρους 206,5 γραμ.
*Ηρωίνη βάρους 99 γραμ.
*Λευκή σκόνη, άγνωστης σύνθεσης, για τη νόθευση των ναρκωτικών, βάρους 540 γραμ.
*Μία υδραυλική πρέσα συμπίεσης.
*Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Χειροπέδες σε 45χρονο Γερμανό στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4 κιλά κοκαΐνη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 45χρονος υπήκοος Γερμανίας, για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης στην χώρα.    

Ειδικότερα, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ντουμπάι.   

Ο 45χρονος μετέφερε εντός της αποσκευής του, επιμελώς κρυμμένες σε τρεις συσκευασίες με σοκολατάκια, διακόσιες δεκαπέντε αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών.   

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Ασίας προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ με πάνω από 9 κιλά ΧΑΣΙΣΙ, ΚΟΚΑΐΝΗ και ΗΡΩΙΝΗ

kokaini
O 50χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορείται  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών



Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου από την αστυνομία:
Κατασχέθηκαν -9.270- γραμμάρια κάνναβης, -206,5- γραμμάρια κοκαΐνης και -99- γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 18-3-2016 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο 50χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Κυψέλης.

Εντός της οικίας του, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -9.270- γραμμαρίων
• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -206,5- γραμμαρίων
• Ποσότητα ηρωίνης βάρους -99- γραμμαρίων
• Ποσότητα λευκής σκόνης άγνωστης συνθέσεως (για τη νόθευση των ναρκωτικών) βάρους -540- γραμμαρίων
• Μία (1) υδραυλική πρέσα συμπίεσης
• Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των -280- ευρώ
• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Λαμία: Ρομά είχε "φάει" δέκα χρόνια φυλακή αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Χειροπέδες σε 25χρονο από τη Λαμία, που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών τον Δεκέμβριο του 2015.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για έναν νεαρό ρομά από την περιοχή της Λαμίας, ο οποίος χθες το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.   

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρους του 25χρονου εκκρεμούσε η από 17-12-2015 Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, σύμφωνα με την οποία, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών, για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σύσταση και συμμορία.  

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για την φυλακή.

Φυγόποινος Αλβανός ληστής συνελήφθη μετά πέντε χρόνια

Ερήμην είχε καταδικαστεί για δυο περιστατικά με απόπειρες ληστείας ένας νεαρός Αλβανός, αλλά είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης! 

Όπως αποδείχθηκε, είχε καταφέρει να περάσει στην πατρίδα του όπου κρυβόταν, αλλά έκανε το λάθος να προσπαθήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.  

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς που έκαναν έλεγχο των στοιχείων του του  27χρονου αλλοδαπού όταν πήγε στο Συνοριακό Σταθμό για να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, διαπίστωσαν αμέσως ότι ήταν φυγόποινος και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.  

Σε βάρος του νεαρού Αλβανού εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για απόπειρα ληστείας και για απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας από κοινού, τις οποίες είχε διαπράξει μέσα σε ένα 24ωρο στα Ιωάννινα, στις 16 και 17 Οκτωβρίου του 2010.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τούρκοι δουλέμποροι έφεραν Σομαλούς λαθρομετανάστες στην Άνδρο αμέσως μετά την συμφωνία! - Για να μην ξεχνιόμαστε

Λίγες ώρες λοιπόν έπειτα από την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για αποτροπή  των προσφυγικών ροών, εντοπίστηκε στο νησί της Άνδρου, βάρκα με 25 μετανάστες από τους οποίους οι 23 είναι Σομαλοί!  

Κάτοικος στα Άχλα της “Άνδρου εντόπισε το πρωί στο δρόμο πέντε Σομαλούς και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα. 

Εκεί εξήγησαν στην Αστυνομία ότι κατευθύνονταν στην…Αττική (!!) , αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο. 

Είπαν επίσης ότι μαζί τους ήταν άλλα 20 άτομα τα οποία εντοπίστηκαν στη συνέχεια από την Αστυνομία. 

Ο Τούρκος δουλέμπορος τους άφησε στα Άχλα λέγοντάς τους πως «Εδώ είναι η πόλη» και μάλιστα έλαβε 1000 λίρες Τουρκίας από κάθε άτομο για την μεταφορά στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στα Άχλα τους έφερε πλοιάριο από Τουρκία και τους έριξε στην θάλασσα τα τελευταία μέτρα και κολύμπησαν στην ακτή.  Πρόκειται για 25 άτομα, 23 Σομαλοί και 2 Πακιστανοί ανάμεσά τους 8 γυναίκες και 3 παιδιά οι οποίοι ταξίδευαν τρεις μέρες από τα παράλια της Τουρκίας. 

Οι αρχές εκφράζουν αμφιβολίες για το πώς ένα πλοιάριο διέσχισε όλο το Αιγαίο.  Είναι η πρώτη φορά που οι αδίστακτοι δουλέμποροι φτάνουν στην Άνδρο ενώ στο παρελθόν δυο φορές αποβίβασαν λαθρομετανάστες στην Αμοργό.  Με εξαίρεση τα συνήθη νησιά που δέχονται σταθερά λαθρομετανάστες και πρόσφυγες

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εχει πέσει σύρμα και «πακέτο» σε διαπλεκόμενους και δημοσιογράφους να θάβουν θέματα με τους λαθρομετανάστες για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος…!!

lathrometanastes-peiraias
Ευρύτατο σχέδιο παραπληροφόρησης βρίσκεται σε εξέλιξη.


ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟΙ… ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

Είναι αλήθεια και δεδομένο… Κι ότι ΄χει βγεί στον αέρα μέχρι τώρα έχει βγεί κατα λάθος ή από καρφώματα ή από πηγές εξωτερικού κι έχει πάρει διαστάσεις από εκεί…

Όπως για παράδειγμα οι συμπλοκές Αφγανών και Σύριων στον Πειραιά που κατά λάθος συνέπεσαν σε ζωντανή μετάδοση  κι όπως ο βιασμός της 7χρονης στην Ειδομενή που έγινε γνωστός από ξένα δίκτυα νωρίς το απόγευμα ενώ και μέχρι αργά το βράδυ εκείνης της μέρας οι αρμόδιες αρχές έκαναν πως δεν γνωρίζουν τίποτα…
makeleio.gr

Συνολικά 43.407 πρόσφυγες και "λάθρο" στην Ελλάδα - Πού βρίσκονται [πίνακας]

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ. ΟΧΕΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπερνούν τους 43.000 οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας σήμερα, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή που έγινε στις 8 το πρωί. 

Συνολικά, 43.407 άτομα βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου, την Αττική, την κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Στα νησιά υπάρχουν 8.648 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, με 111 επιπλέον άτομα να φτάνουν έως τις 7.30 το πρωί, ενώ μόνο στη Λέσβο βρίσκονται 4.788.

Στην Αττική φιλοξενούνται 11.936 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, από τους οποίους 4.030 βρίσκονται στον Πειραιά- μεταφέρθηκαν εκεί κι άλλοι το πρωί με πλοίο που έφτασε από Χίο και Μυτιλήνη, ενώ κάποιοι έφυγαν με λεωφορεία για δομές φιλοξενίας- και στο Ελληνικό βρίσκονται 3.956 άτομα.

 Στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν συνολικά 21.575 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι 10.500 βρίσκονται εντός του καταυλισμού της Ειδομένης.

Τέλος, στην κεντρική Ελλάδα- σε τέσσερα κέντρα- φιλοξενούνται 1.248 άτομα.



Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Χαοτικές καταστάσεις στην Ειδομένη: Αφγανός λάθρο βιάζει 7χρονη προσφυγοπούλα και λιντσάρεται

του Γιάννη Πετρίδη

Xαοτικές και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις εξελίσσονται στην Ειδομένη, όπου ένας 25χρονος παιδόφιλος Αφγανός λαθρομετανάστης, βίασε ένα κοριτσάκι 7 ετών με αποτέλεσμα η οικογένια του θύματος να τον λιντσάρει!   

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην βρεταανική εφημερίδα Daily Μail και απεκρύβησαν από την ελληνική κοινή γνώμη και από τα ελληνικά ΜΜΕ, φαίνεται μία ομάδα προσφύγων να ξυλοκοπά τον λαθρομετανάστη βιαστή.   

Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον βιαστή, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.   Να δούμε πού θα καταλήξουμε με το "προσφυγικό".

Η επιχείρηση (ή "αποστολή", κατά τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο) του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο στρατιωτικό ανέκδοτο και το τουρκικό παρακράτος θησαυρίζει στέλνοντας πρόσφυγες και λάθρο στην Ελλάδα. Και μαζί τους κακοποιά στοιχεία, όπως ο εν προκειμένω...
του Γιάννη Πετρίδη
Xαοτικές και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις εξελίσσονται στην Ειδομένη, όπου ένας 25χρονος παιδόφιλος Αφγανός λαθρομετανάστης, βίασε ένα κοριτσάκι 7 ετών με αποτέλεσμα η οικογένια του θύματος να τον λιντσάρει!
 
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην βρεταανική εφημερίδα Daily Μail και απεκρύβησαν από την ελληνική κοινή γνώμη και από τα ελληνικά ΜΜΕ, φαίνεται μία ομάδα προσφύγων να ξυλοκοπά τον λαθρομετανάστη βιαστή. 
 
Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον βιαστή, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.
 
Να δούμε πού θα καταλήξουμε με το "προσφυγικό". Η επιχείρηση (ή "αποστολή", κατά τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο) του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο στρατιωτικό ανέκδοτο και το τουρκικό παρακράτος θησαυρίζει στέλνοντας πρόσφυγες και λάθρο στην Ελλάδα. Και μαζί τους κακοποιά στοιχεία, όπως ο εν προκειμένω...
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160318/defencenet/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%87%CE%B1%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9#sthash.WkUdc2b2.dpuf
του Γιάννη Πετρίδη
Xαοτικές και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις εξελίσσονται στην Ειδομένη, όπου ένας 25χρονος παιδόφιλος Αφγανός λαθρομετανάστης, βίασε ένα κοριτσάκι 7 ετών με αποτέλεσμα η οικογένια του θύματος να τον λιντσάρει!
 
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην βρεταανική εφημερίδα Daily Μail και απεκρύβησαν από την ελληνική κοινή γνώμη και από τα ελληνικά ΜΜΕ, φαίνεται μία ομάδα προσφύγων να ξυλοκοπά τον λαθρομετανάστη βιαστή. 
 
Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον βιαστή, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.
 
Να δούμε πού θα καταλήξουμε με το "προσφυγικό". Η επιχείρηση (ή "αποστολή", κατά τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο) του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο στρατιωτικό ανέκδοτο και το τουρκικό παρακράτος θησαυρίζει στέλνοντας πρόσφυγες και λάθρο στην Ελλάδα. Και μαζί τους κακοποιά στοιχεία, όπως ο εν προκειμένω...
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160318/defencenet/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%87%CE%B1%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9#sthash.WkUdc2b2.dpuf

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Έρχονται οι Αγαρηνοί: 450.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ καταφθάνουν από τη Λιβύη!Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Τώρα ΞΕΚΙΝΟΥΝ τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! (φωτο)

322EC86600000578-3496154-image-a-55_1458175279893Ο επικεφαλής της ΕΕ σε δηλώσεις του τρομοκρατεί… και προειδοποιεί ότι ο αριθμός μέχρι το καλοκαίρι θα επισκιάσει τα νούμερα της άφιξης των μεταναστών του περασμένου καλοκαιριού  λόγω της “ασταθούς κατάστασης” στη Βόρεια Αφρική. Έτσι λόγω της σφοδρής κρίσης στη Λιβύη… 450.000 Αγαρηνοί θα είναι σύντομα και αυτοί μαζί μας!






Στα Ευρωπαικά πηγαδάκια υπάρχει έντονος φόβος ότι οι εκατομμύρια αφίξεις στο προσεχές διάστημα… θα προκαλέσουν πανικό και θα χειροτερέψουν την κατάσταση σε σχέση με πέρσι. Είναι πάρα πολύς ο κόσμος λένε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την daily mail σήμερα ο Ντέιβιντ Κάμερον θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους ηγέτες της ΕΕ έτσι ώστε όλοι μαζί να αναλάβουν άμεση δράση για τη Λιβύη γιατί ο κίνδυνος να υπάρξει χειρότερη εξέλιξη από πέρσι το καλοκαίρι … απειλεί όλη την Ευρώπη.

323895E300000578-3496154-image-a-43_1458174874237Έτσι ο Κάμερον θα εταβεί στις Βρυξέλλες για μια σύνοδο κορυφής για την αναχαίτιση της ροής προσφύγων από τη Συρία στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ, μεταξύ των οποίων…θα τεθεί στο τραπέζι μια αμφιλεγόμενη συμφωνία με την Τουρκία έτσι ώστε να σταματήσουν να στέλνουν μετανάστες στην Ελλάδα.

Κι αν βρει λύση και άκρη…. θα χορέψουμε τσιφτετέλι στην Ακρόπολη όλοι μαζί!
Ο Κάμερον ανησυχεί και για την γενική “εικόνα” της Ευρώπης. Ναι…. αυτό μας μάρανε!

Ο κ Κάμερον χθες αρνήθηκε τους ισχυρισμούς κάποιων ότι η Βρετανία είναι έτοιμη να στείλει 1.000 στρατιώτες στη Λιβύη για να στηρίξουν το νέο καθεστώς…. και να μετριάσουν την κατάσταση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο είπε χαρακτηριστικά.

Καθώς επίσης τόνισε πώς το λαθρεμπόριο ανθρώπων είναι «κακό για την Ευρώπη και κακό για εμάς, και έχουμε επίσης με αυτό τον τρόπο την ραγδαία ανάπτυξη των Daesh [ισλαμικό κράτος] στη Λιβύη, η οποία είναι κακό για εμάς και κακό για την υπόλοιπη Ευρώπη».

Άρχισαν τα... ισλαμικά όργανα: σφάχτηκαν μεταξύ τους οι «πρόσφυγες» στο λιμάνι του Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις λαθρομετανάστες, οι οποίοι μαχαιρώθηκαν κατά την άγρια συμπλοκή που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις διαρροές των αρχών, η συμπλοκή ξεκίνησε κατόπιν διαφωνίας ομάδων Αφγανών και Σύρων για την φόρτιση των κινητών τους!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις από τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια, τα οποία έληξαν όταν ηρέμησαν οι «πρόσφυγες», με τις λιμενικές αρχές να παραμένουν στο χώρο προς «επόπτευσή» του.

Για αναζήτηση και σύλληψη των δραστών ούτε λόγος να γίνεται! Δεν πρέπει βεβαίως να δίνεται «εσφαλμένη» εντύπωση στην ελληνική κοινωνία!

Δεν συντρέχει άλλωστε λόγος ανησυχίας: Οι δράστες θα βρίσκονται σύντομα στο "hot spot" της γειτονιάς σας...



Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Λιβανέζος γκρεμίζει την αντιρατσιστική προπαγάνδα: Τον έκοψε άρον - άρον ο Λαζόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια του τηλεοπτικού προπαγανδιστικού σόου που παρουσιάζει ο Λαζόπουλος έστειλε την κάμερα της εκπομπής στην λαϊκή αγορά, για να πάρει δηλώσεις σχετικά με το λεγόμενο "προσφυγικό".

Εκεί βρήκαν ένα Λιβανέζο, τον οποίο θεώρησαν «εύκολο θύμα», για να περάσουν την αντιρατσιστική τους προπαγάνδα στο τηλεοπτικό κοινό.

Η απάντηση όμως που πήραν ξεφτίλισε το παραμυθάκι τους με τον Λαζόπουλο να προσπαθεί κάνοντας νοήματα στο κοντρόλ, να περάσουν γρήγορα στο επόμενο βίντεο.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: 


Λαμία: Ανήλικοι ρομά κλέβουν κινητά από Cafe

Προσοχή: Σπείρα ανήλικων ρομά από Ρουμανία αφήχθη στη Λαμία και έπιασε "δουλειά"
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ανήλικοι ρομά από τη Ρουμανία, εμφανίστηκαν χθες νωρίς το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στη Λαμία και φυσικά σύμφωνα με τις οδηγίες του "επιστάτη" βγήκαν αμέσως στην πιάτσα για "δουλειά".

Οι ανήλικοι, οι οποίοι είναι από 12 ες 15 ετών, μπαίνουν συνήθως σε καφετέριες και φαγάδικα, όπου αφήνουν στα τραπέζια μια μεγάλη κάρτα με την οποία ζητούν βοήθεια.

Συνήθως την κάρτα την αφήνουν επάνω ή δίπλα από ένα κινητό. Όταν επιτρέψουν για να την πάρουν, μαζί με την κάρτα παίρνουν και το κινητό.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα παιδιά αυτά είναι εκπαιδευμένα και το κινητό το παίρνουν με τέτοιο τρόπο που δεν το καταλαβαίνεις. Μάλιστα έχουν αδυναμία στα ακριβά κινητά, τα οποία έχουν στοχεύσει νωρίτερα μοιράζοντας τις κάρτες.

Από μια μόνο βόλτα, σε ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης, έκλεψαν με αυτό τον τρόπο τρία κινητά.
Η αστυνομία που ενημερώθηκε, κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε έναν από τους ανηλίκους, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ αναζητούνται και οι άλλοι μαζί με τους ενήλικους που τους καθοδηγούν.

Δείχνουν λαθρομετανάστες με τη βροχή, εμείς θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους που "λιώνουν" απέναντι απο τα γραφεια του Συριζα !

Ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

ΈΛΛΗΝΕΣ άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία ΜΚΟ.



Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Βουλιάζουν τα νησιά από τους λαθρομετανάστες - Τους 9.000 αγγίζουν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο


Βουλιάζουν τα νησιά από τους “πρόσφυγες” - Τους 9.000 αγγίζουν σε Λέσβο, Χίο και ΣάμοΣτους 44.035 ο συνολικός αριθμός σύμφωνα με τις «επίσημες» μετρήσεις - 8.750 βρίσκονται σε Λέσβο, Χίο και Σάμο 

Χωρίς κανένα εμπόδιο και με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να φτάνουν δεκάδες βάρκες με λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά, που βρίσκονται και πάλι σε οριακό σημείο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης (για τα οποία έχουμε επιφυλάξεις), μόνο χθες έφτασαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο περί τους 2.700 πρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στα νησιά να βρίσκονται σχεδόν 9.000 άνθρωποι!

Το ιδιότυπο «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση δεν επιτρέπει στους «πρόσφυγες» να αναχωρήσουν προς την κεντρική Ελλάδα, παρά το ότι οι δομές στα τρία αυτά νησιά ειδικά, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις δυνατότητές τους.

Συνολικά, βάσει της σημερινής καταμέτρησης, οι απρόσκλητοι σε όλη τη χώρα είναι 44.035, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να «μετρά» στον καταυλισμό της Ειδομένης σταθερά 12.000 ανθρώπους, είναι ξεκάθαρο πως μεγαλώνει ο αριθμός όσων φιλοξενούνται σε άλλους χώρους ανά την χώρα.

Σχεδόν 11.000 άνθρωποι βρίσκονται στην Αττική, ενώ στην Βόρεια Ελλάδα, περί τους 23.000.
Αναλυτικά τα στοιχεία τα οποία παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη: 



Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ...

Έναν 34χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πλήθος διωκτικών εγγράφων, συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Ειδικότερα, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης από ανακριτές του Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μία διάταξη του προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης, και ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας (πυροβόλησε το 2009 με πιστόλι, εναντίον ομοεθνή του), της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και της ληστείας κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ' εξακολούθηση, από κοινού και κατ' επάγγελμα και για αντίσταση.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαβατήριο το οποίο ήταν εμφανώς πλαστό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

ττττ

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε τι γίνεται και τι κάνουν μπροστά στα ματιά μας και εμείς δεν αντιδρούμε. Δείτε που έχουν φτιάξει τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών. Δίπλα σε στρατόπεδα με οπλισμό.

Αν αυτό δεν είναι εθνικό έγκλημα τότε τι είναι;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ !!!

Η κατάσταση πολιορκίας που έχει δημιουργηθεί στα νησιά του Αιγαίου, με ατελείωτα κύματα λαθρομεταναστών και προσφύγων, και οι θλιβερές εικόνες στην Ομόνοια, στην Αθήνα, των καραβανιών που καταφτάνουν συνεχώς από το Αιγαίο θέτουν το δραματικό ερώτημα:
Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Έχει νόημα η ακολουθούμενη πολιτική των ανοικτών συνόρων και της υποδοχής αντί της αποτροπής και της περιφρούρησης των ελληνικών συνόρων;


 

Ανεδαφική Oδηγία για το πολιτικό άσυλο
Με αφορμή την ευρωπαϊκή Οδηγία για το άσυλο, η Ελλάδα, που είναι ως εκ της θέσεώς της πύλη εισόδου για τη λαθρομετανάστευση από την Αφρική και την Ασία, έχει γίνει ουσιαστικά ανοχύρωτη χώρα. Το Λιμενικό Σώμα, αντί να περιφρουρεί τα θαλάσσια σύνορα, έχει μετατραπεί σε υπηρεσία υποδοχής και μεταφοράς των παράνομων μεταναστών μέσα στη χώρα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν συστηματικά πρόσφυγες.

Ενώ όμως η Ευρώπη επιβάλλει στην Ελλάδα, με την οδηγία αυτή, πολιτική ανοικτών συνόρων, ταυτοχρόνως διατηρεί σε ισχύ τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ. Με τον Κανονισμό αυτό, οι λαθρομετανάστες θεωρούνται υπόθεση της Ελλάδας και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι προτάσεις για ίση κατανομή βαρών και υποδοχή αριθμού προσφύγων αντιστοίχου προς το μέγεθος και τον πληθυσμό της κάθε χώρας έχουν περιορισμένη ανταπόκριση. Γιατί όμως είναι πρόβλημα της Ελλάδας οι λαθρομετανάστες που γίνονται δεκτοί με επιταγή της ευρωπαϊκής Οδηγίας;

Ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε συναντήσεις με τους περιφερειάρχες. Προφανώς, θέλει να προωθήσει τη δημιουργία «Κέντρων Υποδοχής» σε όλες τις Περιφέρειες για την αποκέντρωση των μεταναστών από την Αθήνα και τη διασπορά τους σε όλη τη χώρα με τη βοήθεια ευρωπαϊκών κονδυλίων. Εποικισμός, δηλαδή, της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, με ευρωπαϊκή επιδότηση! Η πολιτική αυτή είναι ολέθρια για τη χώρα, όπως είναι ολέθρια και οποιαδήποτε πολιτική που στέλνει μηνύματα υποδοχής, εντάξεως και παροχής ιθαγένειας, ενώ η μαζική λαθρομετανάστευση συνεχίζεται και αναμένεται να ενταθεί κατά τους θερινούς μήνες.

Η Ελλάδα δεν έχει, δυστυχώς, άλλη επιλογή από την άμεση αναστολή της παράλογης ευρωπαϊκής Οδηγίας για το άσυλο και την αποκατάσταση του εθνικού ελέγχου στα σύνορά της. Θα πρέπει να προχωρήσει στην αναστολή της, επικαλούμενη λόγους εκτάκτων συνθηκών, που απορρέουν από τον τεράστιο αριθμό των προσερχομένων, και λόγους εθνικής ασφάλειας, που, προφανώς ουδόλως προσχηματικοί είναι.

Η αναστολή θα ισχύσει μέχρι την επανεξέταση της Οδηγίας κατά τρόπο ικανοποιητικό για την Ελλάδα και με την παροχή εγγυήσεως ότι το βάρος του προβλήματος και της πολιτικής αυτής θα κατανεμηθεί ισομερώς σε όλες τις χώρες – μέλη.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους βοήθειας προς τους πραγματικούς πρόσφυγες στις γειτονικές χώρες των πολεμικών εστιών. Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλυθεί, σηκώνοντας το βάρος των παράπλευρων συνεπειών από πολέμους που προκαλούν και στηρίζουν άλλοι.

περιοδικό «Επίκαιρα», τεύχος 294


ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ; TA BΛΕΠΕΤΕ ;
Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ !!!!

 

Συλλήψεις τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που εξασκούσαν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας

Τέσσερις γυναίκες συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς, σε νοσοκομεία του Ηρακλείου και στερούμενες άδειας άσκησης επαγγέλματος, από την αρμόδια αρχή.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, από αστυνομικούς του Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι σε νοσοκομεία του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι, συνολικά τέσσερις γυναίκες εξασκούσαν το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 41, 33 και 34 ετών, και μία από την Αλβανίας ηλικίας 50 ετών.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Eιναι απλα επικινδυνοι : Ν.Τόσκας: "Κωμοπόλεις για λάθρο-πρόσφυγες 20-25 χλμ πίσω από τα σύνορα - Τούρκοι παρατηρητές θα επιβλέπουν" !!

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Η κυβέρνηση προετοιμάζει μια σειρά μουσουλμανικών κωμοπόλεων σε απόσταση περίπου 20-25 χιλιομέτρων πίσω από τα σύνορα, από την Ειδομένη ενώ επί ελληνικού εδάφους θα βρίσκεται Τούρκος παρατηρητής που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν Τουρκία!!!

Η Τουρκία, επίσης θα τοποθετήσει αξιωματούχους- συνδέσμους σε hot spots στην Ελλάδα σημειώνοντας πως η αρχή θα γίνει από τη Λέσβο (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε συγκεκριμένα: 
"Οι καταυλισμοί αυτοί δεν θα έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά με τις βασικές και θα σχηματίζουν ένα «κορδόνι» πίσω από την Ειδομένη σε απόσταση 20-25 χλμ πίσω από τα σύνορα, σήμερα μοιράζουμε φυλλάδια σε τρεις γλώσσες στους πρόσφυγες για να πάνε, όχι με τη βία, στα κέντρα φιλοξενίας, ώστε αργότερα να υπάρξουν και οι προϋποθέσεις προώθησής τους στην Ευρώπη".

Παράλληλα, ο κύριος Τόσκας εξήγησε ότι με βάσει όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, στο πλαίσιο και της συμφωνίας που προετοιμάζεται μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας, θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους ένας τούρκος υπάλληλος, ένας «παρατηρητής», που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν στην Τουρκία.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Συντονιστικού της κυβέρνησης, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, εξέφρασε την... ελπίδα του ότι σε μια εβδομάδα οι χιλιάδες πρόσφυγες που ζουν εδώ και σχεδόν 15 μέρες στην Ειδομένη θα έχουν πειστεί και θα φύγουν προς τα κέντρα φιλοξενίας.
 
Στην Ειδομένη οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα να μείνουν εκεί, τόνισε ο κύριος Βίτσας επισημαίνοντας πως:
 
«Εμείς χημικά, βία σε παιδιά κάτω από δέκα χρονών και σε ανθρώπους που ξέφυγαν από τον πόλεμο, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε, μόνο την πειθώ έχουμε να τους απομακρύνουμε».
 
Ήδη χθες από την Ειδομένη έφυγαν 400 άτομα, ετοιμάζουμε ακόμα μια νέα δομή φιλοξενίας στα Γιαννιτσά και «ελπίζω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχει τακτοποιηθεί η Ειδομένη, χωρίς την χρήση βίας», όπως είπε ο Δ.Βίτσας.
 
Κατά κύριο λόγο τα κέντρα γίνονται σε ανενεργά στρατόπεδα και υπάρχουν κι άλλα που προετοιμάζονται, συμπλήρωσε, τονίζοντας πως «η Θράκη πουθενά δεν περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό για εθνικούς λόγους».
 
Ο κύριος Βίτσας ανέφερε επίσης πως «χρειαζόμαστε περισσότερες προτάσεις και από τους δήμους για μικρότερους χώρους» και επισήμανε πως πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι ακόμα και αν το προσφυγικό λυθεί άμεσα, «ένα κομμάτι αυτού του προβλήματος δείχνει πως το ζήτημα δεν θα κλείσει μέσα σε 2-3 μήνες, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ακόμα και μετά τον σεισμό της Αθήνας χρειάστηκαν δύο χρόνια για να εξομαλυνθεί η κατάσταση».
 
Ο κύριος Βίτσας ενημέρωσε ακόμα, πως ήδη η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ έχει εξασφαλίσει 1.000 από τις 20.000 θέσεις κπου έχει αναλάβει, μέσα στην περασμένη εβδομάδα.
 
Μιλώντας για την παρουσία και την συμβολή του ΝΑΤΟ στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, επισήμανε πως «τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τα υπερασπίζεται και όλη η χώρα και οι ένοπλες δυνάμεις και δεν τίθενται υπό καμία αμφισβήτηση, ίσα - ίσα με την παρουσία του ΝΑΤΟ είμαστε σε καλύτερη θέση γιατί επαληθεύονται όσα λέγαμε». 
 
«Το κύριο θέμα είναι η στάση της Τουρκίας, όμως αυτό δεν αφορά την ελληνική κυβέρνηση, αλλά το ίδιο το ΝΑΤΟ. Εμείς προσπαθούμε για μια απόφαση που θα βάζει συγκεκριμένα δεδομένα ώστε να ελαχιστοποιήσει τις ροές», δήλωσε και τόνισε πως «το ΝΑΤΟ έχει τη δυνατότητα να πιέζει την Τουρκία».
 
Εμείς δεν μπορούμε να πούμε πως η Τουρκία δεν τηρεί την συμφωνία, όπως και άλλες χώρες κάνει διάφορες ενέργειες και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, κατέληξε ο κύριος Βίτσας.
 
Τέλος, περίπου 1.760 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται στους επιβατικούς σταθμούς στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα ενώ στις 7 σήμερα το το πρωί κατέπλευσε και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star 1 με 488 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
 
Το πλοίο παρέλαβε 383 άτομα από τη Μυτιλήνη και 105 από τη Χίο.
 
Σε λίγη ώρα αναμένεται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Patmos που μεταφέρει 200 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από τη Χίο.
 
Εντός της ημέρας αναμένεται επίσης από τα Δωδεκάνησα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας». Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση μεταφέρει 112 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο.
 
Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται και σήμερα μέλη του Ερυθρού Σταυρού αλλά και εθελοντικές οργανώσεις οι οποίες θα διανείμουν ξηρά τροφή, ενώ δύο ομάδες από τον ΟΗΕ θα μεταβούν στους επιβατικούς σταθμούς προκειμένου να δώσουν πληροφόρηση στους μετανάστες και πρόσφυγες για τα δικαιώματά τους, για το πως μπορούν να ζητήσουν άσυλο ή αν κάποιοι επιθυμούν να γυρίσουν στις χώρες καταγωγής τους και πως μπορεί να γίνει αυτό.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

“Κατατρεγμένα προσφυγόπουλα” ξαφρίζουν ευαίσθητη αντιρατσίστρια - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μία ευαίσθητη αντιρατσίστρια, που μάσησε την καθεστωτική προπαγάνδα των καναλιών, πήγε στο Ελληνικό να προσφέρει βοήθεια στα "κατατρεγμένα προσφυγόπουλα".

Αντί όμως για πεινασμένα παιδάκια συνάντησε συμμορίες ληστών, που σε χρόνο μηδέν ξάφρισαν ό,τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητό της, την τσάντα, το κινητό και όλα της τα υπάρχοντα. Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και η ευαίσθητη και ανθρωπίστρια φίλη της που την συνόδευε.

Χωρίς κανένα σχόλιο παραθέτουμε το σχετικό επιμορφωτικό βίντεο.

Δεν πρόκειται να το δείτε σε κανένα από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, που μας ταΐζουν κάθε βράδυ κουτόχορτο και άθλια αντιρατσιστική προπαγάνδα, παρ' ότι οι κάμερες κατέγραφαν τις εν λόγω αθλιότητες.

Προς γνώση και συμμόρφωση...



Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ειδομένη: Λαθρομετανάστες διέρρηξαν το κοινοτικό κατάστημα

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή, λαθρομετανάστες διέρρηξαν τον χώρο του γραφείου της σπάζοντας τις κλειδαριές και τον μετέτρεψαν σε προσωρινό καταφύγιο.

"Εστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν" είπε, προσθέτοντας ότι αγρότες της περιοχής καταγγέλλουν ότι αφαιρούν ακόμα και το πετρέλαιο από τα τρακτέρ για να ζεσταθούν.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Μετέτρεψαν το Ελληνικό σε ΓΚΕΤΟ – Αλκοόλ, ναρκωτικά και αιματηρές συμπλοκές – Ανυποψίαστοι πολίτες πηγαίνουν τρόφιμα στους λαθρομετανάστες και πέφτουν θύματα κλοπής!!

Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί στο πρώην αεροδρόμιο – Σε ρόλο παρατηρητή η αστυνομία! Ναρκωτικά, αλκοοόλ και συμπλοκές…  συνθέτουν το καθημερινό πλέον σκηνικό στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
Την ζοφερή πραγματικότητα μιας μικρής κοινωνίας η οποία κρύβεται κάτω από το δράμα των προσφύγων και μεταναστών προσπαθούν να ωραιοποιήσουν οι υπεύθυνοι των κέντρων φιλοξενίας στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Αυτή την στιγμή σε τρία σημεία, στις αναχωρήσεις (κτίριο Σενγκεν), στο γήπεδο του Χόκεϋ, και στο γήπεδο του Baseball φιλοξενούνται περίπου 4.000 μετανάστες και πρόσφυγες από διαφορετικές εθνικότητες, θρησκείες, ήθη και έθιμα δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοινωνικό μείγμα.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του vimaonline.gr, συμμορίες, διακίνηση ναρκωτικών και αλκοόλ συνθέτουν μία τριτοκοσμική εικόνα που συναντάς μόνο σε κακόφημες περιοχές διαλυμένων χωρών τύπου Σομαλίας.

Διακινητές ναρκωτικών απευθείας από τις περιοχές του κέντρου φέρεται να βρίσκουν πολύ εύκολα βαποράκια, νεαρής κυρίως ηλικίας, οι οποίοι διαμένουν μέσα στις εγκαταστάσεις και αναλαμβάνουν να προωθήσουν τα ναρκωτικά σε άλλους μετανάστες και πρόσφυγες με αντάλλαγμα λίγα ευρώ.
Άλλο κύκλωμα πραγματοποιεί ένα ιδιότυπο εμπόριο αλκοόλ πουλώντας στους μετανάστες  2 ευρώ το σφηνάκι. Μόλις πέσει η νύχτα δε, κυρίως στην εγκατάσταση του χόκευ, μόλις αποχωρούν οι εθελοντές και οι υπάλληλοι από τις ΜΚΟ, οι συμμορίες αναλαμβάνουν δράση. Τσιγαριλίκια πάνε και έρχονται ενώ το αλκοόλ ρέει άφθονο σε νεαρά κυρίως άτομα που μεθούν και συμπλέκονται μεταξύ τους.

Προχθές (7/3), γύρω στις 23:00, εβδομήντα περίπου άτομα συνεπλάκησαν  μέσα στην εγκατάσταση του χόκεϋ ενώ αρκετοί τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τα επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε Μαροκινούς,  Αφγανούς και Ιρανούς,  ενώ οικογένειες παρακολουθούσαν άναυδες προσπαθώντας να προφυλάξουν τα παιδιά τους.


Ιδιαίτερα οι Μαροκινοί, οι οποίοι είναι και οι πιο σκληροί, έχοντας “συνηθίσει” να συμπεριφέρονται με ιδιαίτερο τρόπο στις γυναίκες, παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες Σύρων και Αφγανών με συνέπεια οι άντρες να αντιδρούν και να δημιουργούνται επεισόδια.

Νωρίτερα, το ίδιο βράδυ και λίγο μετά τις 9, μπροστά από την κεντρική είσοδο του κέντρου φιλοξενίας μια “συναλλαγή” πήγε στραβά. Δύο αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια ενώ ο ένας έσπασε ένα μπουκάλι από μπύρα και προσπάθησε να του το καρφώσει στον λαιμό. Χάρις την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της διένεξης ήταν η διαφορά στην ποσότητα των ναρκωτικών που επιχείρησε να πουλήσει ο ένας στον άλλον.


Απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες υγιεινής
Στις ακατάλληλες εγκαταστάσεις  οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες καθώς δεν υπάρχουν αρκετά μπάνια και τουαλέτες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που διαμένουν εκεί. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις μετά από 1-2 ώρες από τον καθαρισμό τους γίνονται απλησίαστες για ανθρώπους που στοιχειωδώς τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Σύμφωνα με καταγγελίες ασθένειες όπως ηπατίτιδα και φυματίωση έχουν κάνει την εμφάνιση τους ανάμεσα στους μετανάστες ενώ έχει εμφανιστεί και η ξεχασμένη ασθένεια της ψώρας.
Οι πρόσφυγες και μετανάστες αναγκάζονται να πλένονται στις διπλανές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά κόβοντας λάστιχα ποτίσματος ενώ πολλοί καταφεύγουν σε παρακείμενες παραλίες να πλυθούν με θαλασσινό νερό!!!


Ελλειπής η φύλαξη του Κέντρου 
Η φύλαξη στο κέντρο φιλοξενίας, παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ ότι ο χώρος θα φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις, είναι ελλειπής. Οι 10-12 αστυνομικοί που βρίσκονται εκεί σε κάθε βάρδια απλά καταγράφουν τα καθημερινά περιστατικά βίας που συμβαίνουν.
Η διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο χώρο, εδώ και πολλές ημέρες έχει αποχωρήσει, ενώ οι αστυνομικοί κάθε φορά που αναλαμβάνουν υπηρεσία κάνουν στην κυριολεξία τον “σταυρό τους”.



Τριτοκοσμική εικόνα 
Η εικόνα που αντικρύζει κανείς και στο πάρκινγκ του αεροδρομίου είναι τραγική. Παντού πεταμένα ρούχα, σκουπίδια και φαγητά, συνθέτουν μια τριτοκοσμική εικόνα. Παρ όλο που οι εθελοντικές οργανώσεις τονίζουν επιτακτικά ότι όποιος επιθυμεί να φέρει τρόφιμα να τα παραδίδει στις αρμόδιες αρχές, πολλοί που θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα και ρούχα πηγαίνουν μόνοι τους στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, με συνέπεια να περικυκλώνονται από τους δύστυχους μετανάστες οι οποίοι στην κυριολεξία παίζουν ξύλο, για λίγα τρόφιμα. Σε πολλές περιπτώσεις δε, επιτήδιοι πλησιάζουν τους ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι προσπαθούν να μοιράσουν τα τρόφιμα και τους αφαιρούν τσάντες και κινητά.

Πολλά περιστατικά τραυματισμών και συμπλοκών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν δημοσιοποιούνται από τους εθελοντές και τις ΜΚΟ, ενώ οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι καλά και το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά υλικά καθαριότητας παραπάνω…

Τραγικές φιγούρες σε αυτό το τριτοκοσμικό σκηνικό, τα παιδιά και οι οικογένειες οι οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η ανάγκη να υπάρξει έλεγχος της κατάστασης στους χώρους φιλοξενίας στο Ελληνικό είναι επιτακτικότερη παρά ποτέ, πριν αυτή γίνει εντελώς ανεξέλεγκτη.

Οφείλει η πολιτεία να προστατεύσει αφ’ ενός τους ίδιους τους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τα παιδιά που υπάρχουν εκεί μέσα αλλά και τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες μέχρι τώρα έχουν δείξει ανοχή, αλληλεγγύη και έχουν βάλει πλάτη στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σίγουρα,  όταν η πρ. υπουργός μετανάστευσης κ. Χριστοδουλοπούλου καλούσε όλους τους μετανάστες και πρόσφυγες της Μέσης Ανατολής να έρθουν στην Ελλάδα γιατί ήταν μια ασφαλής χώρα για το ταξίδι τους στην Ευρώπη προμηθεύοντάς τους με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, δεν είχε κατά νου αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις…

Πεδίο μάχης λαθρομεταναστών η χώρα – Συμμορία Πακιστανών στο Κιλκίς σκορπούσε τον τρόμο! Με πιστόλια, μαχαίρια και ξύλο αποσπούσαν λεφτά από άλλες ομάδες λαθρομεταναστών

xeiropedes
Οι δράστες ακινητοποίησαν τα θύματά τους και τα λήστεψαν. Οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς…

Επτά ακόμη Πακιστανοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ως δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε βάρος συμπατριωτών τους, σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς. 

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη 22χρονου Πακιστανού, τον οποίο τα θύματα αναγνώρισαν ως εκ των «πρωταγωνιστών» της ληστείας -κατά την οποία οι δράστες με την απειλή πιστολιών, μαχαιριών και ξύλων, αλλά και χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από τους παθόντες 1.100 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα- η Ασφάλεια Κιλκίς εντόπισε και τα υπόλοιπα άτομα, που φέρονται ότι συμμετείχαν στο περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι συλληφθέντες, οκτώ στο σύνολό τους, κατάγονται από το Πακιστάν και είναι ηλικίας από 20 έως 37 ετών. Μάλιστα, τρεις εξ αυτών φαίνεται ότι συμμετείχαν σε δεύτερη ληστεία, που καταγγέλθηκε τέσσερα 24ωρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με πανομοιότυπο τρόπο, σε βάρος πάλι Πακιστανών, αλλά και Αφγανών, από τους οποίους άρπαξαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής αποκλείστηκε το σενάριο οι δράστες να είναι μέλη κυκλώματος διακινητών και εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για συμμορία που λήστευε μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα και αναζητούν τρόπους να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη.