Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Έλενα Κουντουρά - Υπουργός του Καμμένου: Τα ΜΜΕ δεν πρέπει να δείχνουνε το χάος με τους λαθρομετανάστες


Έλενα Κουντουρά - Υπουργός του Καμμένου: Τα ΜΜΕ δεν πρέπει να δείχνουνε το χάος με τους λαθρομετανάστεςΤο ότι οι συνοδοιπόροι των συριζαίων από τους Ανέλ έχουν γίνει χειρότεροι σε όλα από τα αφεντικά τους το έχουμε πολλάκις τονίσει.

Άλλο ένα περί του λόγου το αληθές παράδειγμα οι δηλώσεις της πρώην μοντέλας, πρώην υπουργού της νουδούλας και νυν υπουργού των συριζοψεκασμένων, Έλενας Κουντουρά, περί του λεγομένου «προσφυγικού».

Η υπουργός στηλίτευσε το γεγονός ότι τα ΜΜΕ προβάλλουν τις εικόνες από το χάος που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες. Προφανώς η παρουσία της στο υπουργικό συμβούλιο από κοινού με θιασώτες του Κιμ Γιονγκ Ουν την έχουν κάνει να οραματίζεται μία ενημέρωση, όπως αυτή του σοσιαλιστικού... παραδείσου της Βόρειας Κορέας.

Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες»

Αυτό που προφανώς αγνοεί η Κουντουρά είναι ότι πιο «αντιρατσιστές» από τα εγχώρια ΜΜΕ δεν υπάρχουν. Άλλωστε, τα αφεντικά τους οι εργολάβοι φροντίζουν για την κατασκευή των Hot Spot και ετοιμάζονται να χτίσουν το τζαμί στον Βοτανικό. Όμως έτσι όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ πολύ απλά δεν υπάρχουν άλλες εικόνες για να δείξουν.

Δεν είναι μόνο η Ειδομένη και η Πλατεία Βικτωρίας. Είναι και το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως και η Ομόνοια και η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη και ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ γεμάτη με λαθρομετανάστες.