Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές και λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει δημόσια και πανεπιστημιακούς χώρους κτίρια σε Hot Spot!


Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε... Hot Spot!Το είχαμε γράψει ήδη από τις αρχές του μηνός και τα παπαγαλάκια του συστήματος δεν τολμούσαν να αναφέρουν το γεγονός. Αναρχικοί, αριστεριστές και λοιποί «αλληλέγγυοι» έχουν μετατρέψει το κτίριο του ΕΜΠ σε ένα άτυπο Hot Spot. Έχουν παραδώσει τον χώρο του Πολυτεχνείου στους λαθρομετανάστες, πετώντας έξω κυριολεκτικά την πανεπιστημιακή κοινότητα.




Δεν είναι όμως μόνο το Πολυτεχνείο που τελεί το τελευταίο διάστημα υπό κατάληψη, αφού και σε άλλα δημόσια κτίρια έχει υψωθεί πανό «κατάληψη στέγης προσφύγων», με την πλειονότητα των συγκεκριμένων «εγχειρημάτων» να βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων.  

Ενδεικτικά αναφέρουμε την κατάληψη ενός ακόμα πρώην πανεπιστημιακού χώρου, αυτού του παλιού κτιρίου της Φοιτητικής Λέσχης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επί της οδού Αραχώβης στα Εξάρχεια, ξεκίνησε ένα επιπλέον Hot Spot.



Στη συνέχεια η κατάληψη μετεγκαταστάθηκε στο πρώην εξαώροφο κτίριο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ). Πριν από 10 μέρες έγινε κατάληψη και στο κτίριο του παλιού 5ου Λυκείου Αθηνών στα Εξάρχεια, όπου όπως μας έχουν καταγγείλει οι παρακρατικοί αλήτες με τα όπλα ξυλοκοπούν όποιον τολμήσει να αρθρώσει έστω και μία λέξη αντίρρησης. Επίσης και στην Θεσσαλονίκη έχει καταληφθεί το παλιό ορφανοτροφείο στην οδό Λαμπράκη στην Ανω Τούμπα.

Όλα τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί, είναι κτίρια που βρίσκονται στην καρδιά των αστικών κέντρων και, επιπλέον, πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες. Και δεν έχει υπάρξει ακόμα επέμβαση των αρχών, με τα ΜΑΤ να πετάξουν έξω από την περιουσία των Ελλήνων τους «αλληλέγγυους» και να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στις αντίστοιχες κρατικές δομές που επίσης πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες.