Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

MAKEΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

gia eksfwygloogos

Θα ξεσπάσει άγριος πόλεμος… Αυτοί δεν αστειεύονται…. θα γίνει της κολάσεως…. κι όλα αυτά;

Έξω από τα σπίτια μας! Ένας πόλεμος που οι Έλληνες δεν τον προκάλεσαν και δεν τον ήθελαν ποτέ! Τι κάνουμε από εδώ και στο εξής; Πώς να προστατευτούμε; Τι θα γίνει με τα παιδιά μας;

Πώς να υπάρξει ασφάλεια στη χώρα μας με όλα αυτά που συμβαίνουν με τους λαθρομετανάστες; Ανεξέλεγκτη η κατάσταση….

Νύχτα τρόμου στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας – Φόβους ότι θα υπάρξουν νεκροί αν δεν αδειάσει το λιμάνι εκφράζουν αστυνομικοί και άντρες του λιμενικού σύμφωνα με σχετικό ρεπόρταζ μεγάλου ειδησιογραφικού πόρταλ. .

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανούς λαθρομετανάστες με τις αστυνομικές δυνάμεις εντελώς και για ώρα απούσες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 22:00 από την πύλη Ε2 και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στην πύλη Ε1.

ΕΙΚΟΝΕΣ από το λιμάνι σήμερα:ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ και καταστροφές από τα χθεσινά επεισόδια! (φωτο-βίντεο)

Σύμφωνα με αστυνομικές και λιμενικές πηγές, αλλά και με βάση μαρτυρίες προσφύγων, όλα άρχισαν στην πύλη Ε1 όταν Αφγανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα από τη Συρία, άγνωστο με ποιες προθέσεις. Οι οικείοι της έτρεξαν να την υπερασπιστούν και τα πράγματα δεν άργησαν να βγουν εκτός ελέγχου.
Άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, χωρισμένα σε δύο αντιμαχόμενες ομάδες Σύρων και Αφγανών επιδόθηκαν σε έναν πετροπόλεμο χωρίς τέλος. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν ενδεικτικές της έντασης και της βίας που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Επί περίπου τρεις ώρες εκατοντάδες άτομα συνεπλέκοντο με ρόπαλα, πέτρες, σίδερα και οτιδήποτε υλικό, που θα μπορούσε να αποτελέσει όπλο στα χέρια τους. Από τη μανία των νεαρών δε γλίτωσαν ούτε οι μικροί φοίνικες, που βρίσκονται στα παρτέρια του λιμανιού. Τους έσπασαν και κραδαίνοντάς τους στα χέρια εν είδει ροπάλου επιτίθεντο εναντίον της άλλης πλευράς. Και μέσα σε αυτό το πεδίο μάχης έντρομοι οι γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια προσπαθούσαν να βγουν έξω από την “εμπόλεμη ζώνη”, τρέχοντας να σωθούν.

Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που ελάχιστοι άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 30 και για τις δύο πύλες, προσπαθούσαν να επιβληθούν στο μανιασμένο πλήθος, κάνοντας εμφανή για ακόμη μια φορά την παντελή απουσία των Αρχών και την πλήρη έλλειψη συντονισμού. Μέχρι να φτάσουν στον Πειραιά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.