Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας κατά των λαθρομεταναστών - Άγριο κράξιμο στον συριζαίο Ουρσουζίδη! [Βίντεο]

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Βέροια, όταν αγανακτισμένοι κάτοικοι γιουχάρισαν τους λαθρομετανάστες που έφτασαν από την Ειδομένη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βουλευτή του σύριζα, Ουρσουζίδη.


Τα πρώτα 6 λεωφορεία με λαθρομετανάστες έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια. Ωστόσο, η εγκατάστασή τους στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα, έγινε με επεισοδιακό τρόπο.




Κάτοικοι που δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν και τους αποδοκίμασαν. Η διαμαρτυρία κράτησε για 15 περίπου λεπτά και στη συνέχεια άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου, το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Οι αντιδράσεις του κόσμου συνεχίστηκαν και μετά τη διέλευση και την είσοδο του λεωφορείου στο χώρο του στρατοπέδου.



Προκλήθηκε θερμό επεισόδιο από την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας, Γιώργου Ουρσουζίδη ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν την άφιξη του λεωφορείου.

Η εμφάνισή του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.



Ο βουλευτής βγήκε αρχικά για να τους μιλήσει αλλά οι αγανακτισμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν. Έτσι βρήκε καταφύγιο στην κλούβα των ΜΑΤ.