Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σύλληψη Ρουμάνων ληστών στην Πάτρα. Είχαν ανοίξει 21 σπίτια!

Σε τρία διαμερίσματα στην Άνω πόλη της Πάτρας έκρυβαν τη λεία τους που περιλάμβανε από κοσμήματα, κινητά και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι μηχανήματα και σετ από μαχαιροπίρουνα, τα τρία μέλη μιας σπείρας Ρουμάνων που είχαν διαπράξει 21 διαρρήξεις στην περιοχή με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τα 155.000 ευρώ!   

Από την έρευνα της Ασφάλειας συνελήφθησαν οι τρεις δράστες, δυο από τους οποίους είναι ηλικίας 25 και 24 χρόνων και ο τρίτος μόλις 15, γι' αυτό συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του!

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.  

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Στην προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων 20 κλοπών τους τελευταίους τέσσερις μήνες, από τις οποίες 12 είχαν γίνει σε οχήματα, έξι σε σπίτια και από μια κλοπή σε ένα κατάστημα ειδών διατροφής και σε μια αποθήκη με εργαλεία.