Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο ΑΠΘ. Αλλοδαπός σεσημασμένος ο δολοφόνος

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη συστηματική έρευνα των αστυνομικών, υπόθεση ανθρωποκτονίας 41χρονης.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. στις 19 του περασμένου Αυγούστου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή, μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, όποτε και κατέληξε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας, είναι 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και αναζητείται, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε.   

Στο χώρο του ΑΠΘ είχε βρεθεί ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα της 40χρονης, καθώς επίσης 126 ναρκωτικά δισκία, των οποίων η νομιμότητα κατοχής ερευνάται από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.  

Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός, σε Τμήμα Ασφαλείας του Νομού Πέλλας, τον οποίο παραβίασε έπειτα από την τέλεση του παραπάνω εγκλήματος.

Πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του με τους αστυνομικούς να αισιοδοξούν πως σύντομα θα τον έχουν στα χέρια τους.