Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ . ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

d5a78b597068Τι ποινές προβλέπονται για τους λαθρεπιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς στο προτεκτοράτο Σαμαριστάν; 

Αναλόγως. Αν πρόκειται για Έλληνες που αδυνατούν να καταβάλλουν το εισιτήριο γιατί τους τα έχει πάρει όλα η ανάλγητη κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, θα πληρώσουν το εισιτήριο στο πολλαπλάσιο. 

Αν πρόκειται για λαθρομετανάστες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (γιατί σε ποιο όνομα να τους κοπεί το πρόστιμο, αφού δε διαθέτουν αποδεικτικά της ταυτότητάς τους και που να τους βρει μετά το κράτος για να πληρώσουν;). 

Κι αν τολμήσει ο οδηγός του λεωφορείου να τους αποβιβάσει, τρώει και δέκα μήνες φυλακή συν ένα χιλιάρικο πρόστιμο, για… ρατσιστική συμπεριφορά!

Έτσι, λοιπόν, την πάτησε οδηγός του ΟΑΣΘ, που είχε υποχρεώσει δύο Αφρικανούς επιβάτες να αποβιβαστούν από λεωφορείο του Οργανισμού, γιατί ήταν λαθρεπιβάτες. Την υπόθεση αυτή, μετά από μαρτυρία (συριζαίας ασφαλώς…) επιβάτιδας, την έφεραν στην επιφάνεια «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» δικηγόροι και τα ΜΜΕ (με τίτλους όπως «χρυσαυγίτης οδηγός κατέβασε από λεωφορείο δύο κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες». 

Το (κάργα αντιρατσιστικό…) δικαστήριο (στο οποίο κλήθηκε κατόπιν αυτεπάγγελτης παρέμβασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης) τον έκρινε ένοχο για άρνηση παροχής υπηρεσίας για λόγους ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Αυτή είναι η Ελλάδα του… συνταγματικού τόξου!