Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


imagesΈχουμε πολλάκις αναφερθεί στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια στην λαθροκρατούμενη Ελλάδα των Σαμαράδων και των Βενιζέλων, οι ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες και Ελληνίδες. 

Μέσα στα σπίτια τους ή έξω απ’ αυτά, ζουν μονίμως με τον φόβο της επίθεσης ληστών, που δε διστάζουν να τους-τις κακοποιήσουν, βασανίσουν και σκοτώσουν ακόμη, για λίγα ευρώ.

Χθες, λοιπόν, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις Αφρικανούς που πραγματοποιούσαν ληστρικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελληνίδων, από 75 ετών και άνω, στο κέντρο των Αθηνών (όπου βασιλεύει η «ευνομία παντού», σύμφωνα με τον Δένδια…). 
 
Με βάση τα πλάνα από τις κάμερες των τραπεζών και τις καταγγελίες των θυμάτων ο δράστης και δυο ακόμη συνεργοί του, έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον τρεις ληστρικές επιθέσεις.

Οι δράστες παρακολουθούσαν τις τράπεζες κι όποτε έβλεπαν ανύμπορες γυναίκες να κάνουν αναλήψεις, τις ακολουθούσαν ως το σπίτι. Συνήθως στην είσοδο της πολυκατοικίας έκαναν επίθεση χτυπώντας βάναυσα τις άτυχες γυναίκες και αρπάζοντας τα χρήματά τους.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!