Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΦΩΤΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΞΕΤΑΖETAI NEAΡΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ.

zaxaropoulos2

Δολοφονημένος βρέθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής 52χρονος αρχιμανδρίτης μέσα στο σπίτι του κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στη Χώρα Τριφυλίας(αριστερά στη φωτο το θύμα σε περσινή εκδήλωση στην περιοχή). 

Πρόκειται σύμφωνα με την αστυνομία για τον πανοσιολογιότατο Φώτιο Ζαχαρόπουλο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αρχιμανδρίτης,  εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο ή στην κουζίνα από το νεωκόρο του ναού που εφημέρευε, καθώς δεν προσήλθε στη Θεία Λειτουργία.


Το σπίτι του θύματος φέρεται να μην ήταν παρά ελαφρώς αναστατωμένο ενώ ο θάνατος πιθανολογείται ότι προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί ενώ ακολούθησαν κατά πληροφορίες πολλές μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών. Αναμένεται  ιατροδικαστής από το Ναύπλιο για την νεκροψία.

Κατά τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ,
εξετάζονται δύο ενδεχόμενα: Των προσωπικών λογαριασμών ή της ληστείας.
Στην περιοχή από το πρωί γίνονται αθρόες προσαγωγές λαθρομεταναστών(ειδικά νεαρών)αφού εξετάζονται τυχόν προσωπικές διαφορές με το θύμα που φέρεται κατασφαγμένο. Κάποιες πληροφορίες μιλούν για 6 προσαγωγές, μεταξύ αυτών και νεαρού Ρουμάνου.