Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...! ΜΑΡΟΚΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ......!!!


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της σύλληψης δυο Ολλανδών μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του Έβρου κοντά στο Σουφλί. Οι αλλοδαποί, που κατάγονται από το Μαρόκο, ισχυρίστηκαν ότι είναι τουρίστες, αλλά τα σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά με τα οποία ήταν εφοδιασμένοι προβληματίζουν τους αστυνομικούς.

Και μόνο το γεγονός ότι οι δυο άνδρες ηλικίας 30 και 25 χρόνων είχαν φτάσει στην περιοχή με το αυτοκίνητό τους από την Ηγουμενίτσα, θεωρείται ιδιαίτερα ύποπτο. Ωστόσο, οι Ολλανδοί επιμένουν ότι έκαναν περιήγηση στην παρέβρια περιοχή και, χωρίς να το καταλάβουν, βρέθηκαν μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως του ελληνικού στρατού!

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου που τους συνέλαβαν, τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης η οποία ανέλαβε την προανάκριση για να διαπιστώσει αν σκόπευαν να παραλάβουν λαθρομετανάστες. Οι δύο Ολλανδοί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς ειδική άδεια, ενώ ο εξοπλισμός και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκαν ώσπου να διαλευκανθεί η υπόθεση.