Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΟΣ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ...!!! Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...!!

Η σύλληψη ενός 38χρονου λαθρομετανάστη, υπηκόου Μπαγκλαντές στο Λιμνοχώρι Αχαΐας άνοιξε «πόλεμο» Αστυνομίας - αντιρατσιστικών οργανώσεων. 

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ - γελάστε άφοβα) και η Ένωση Μεταναστών Εργατών κάνουν λόγο για εκδικητική σύλληψη σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι εκείνος που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε για το περιστατικό στη Μανωλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, ο μετανάστης συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα. Στην κατοχή του μάλιστα ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 137 γραμμάρια κάνναβης. Επιβαρυντικό γι’ αυτόν στοιχείο είναι και το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ, το οποίο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προέρχεται από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. thebest.gr