Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Φρίκη στην Κρήτη! Αλβανός κακοποιούσε τα 4 παιδιά του

Το δικό τους δράμα φαίνεται πως ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τέσσερα παιδιά στην περιοχή Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το prismanews.gr

 

Σύμφωνα με το prismanews.gr τα παιδιά ηλικίας 12, 16, 20 και 21 χρονών έπεφταν θύματα κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα ο οποίος συστηματικά τα χτυπούσε, πολλές φορές χωρίς καν να υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας κακοποιούσε τις δύο τους κόρες ηλικίας 20 και 21 ετών οι οποίες βρίσκονται υπό στενή ψυχολογική παρακολούθηση.

Αφού τελείωνε με τα κορίτσια άρχιζε να χτυπά και τα αγόρια ηλικίας 12 και 16 ετών αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικρατεί εδώ και πολύ καιρό μέσα στο σπίτι των παιδιών.

Το ένα από αυτά δεν άντεξε άλλο το μαρτύριο και τηλεφώνησε στις αρχές περιγράφοντας το δράμα που περνούσαν στα χέρια του πα-τέρας τους.

Ο άνδρας συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.