Σάββατο 27 Απριλίου 2013

IΔΟΥ ΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥastynomia080712Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία μια απόπειρα δολοφονίας 27χρονου «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη», από την Αλβανία, που διαπράχθηκε τις νυκτερινές ώρες της 19-2-2012, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, και είχε αποδοθεί σε… ρατσιστές.

Πιο συγκεκριμένα, οι -άγνωστοι μέχρι χθες- τρείς (3) δράστες πυροβόλησαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση τον 27χρονο Αλβανό, τον οποίο τραυμάτισαν στον δεξιό μηρό. Στην ίδια επίθεση, από αδέσποτη σφαίρα τραυματίσθηκε επίσης στην σπονδυλική στήλη ένας 50χρονος Έλληνας θαμώνας παρακείμενου καφενείου.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην περιοχή της Ακρόπολης, ο ένας (1) από τους τρεις (3) δράστες. Πρόκειται για έναν 26χρονο «κατατρεγμένο κ.τ.λ.» από την Αλβανία, ενώ αναζητείται και μία 19χρονη «κατατρεγμένη κ.τ.λ.», επίσης από την Αλβανία για ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού κι εξωτερικού (και να βουλώσουν το στόμα τους περί των «ρατσιστικών επιθέσεων».