Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

«Μένετε Ελλάδα»: Η νέα προπαγανδιστική εκστρατεία της ΕΕ για να μετατρέψει τη χώρα σε μουσουλμανική αποικία

«Μένετε Ελλάδα»: Αυτός είναι ο τίτλος της προπαγανδιστικής εκστρατείας  της ΕΕ για τους λαθρομετανάστες με σκοπό να τους πείσει να παραμείνουν στην Ελλάδα, αντί να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.  

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, αξιωματούχος της Ε.Ε. δηλώνει στον Economist ότι στόχος τους είναι να πειστούν οι (λαθρο)μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα.  

«Στόχος μας είναι να πείσουμε έναν πατέρα από τη Συρία πως είναι καλύτερα να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, παρά να επιχειρήσει να διασχίσει την Ευρώπη», αναφέρει ο αξιωματούχος σύμφωνα με δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού..!!

Την αποκάλυψη κάνει στο λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος Τομ Νάταλ του περιοδικού Economist, επικαλούμενος ευρωπαίο αξιωματούχο που διατηρεί την ανωνυμία του.

Γνωρίζουμε ότι η ροή των προσφύγων προς την Γερμανία αναπόφευκτα θα συνεχιστεί, όμως επιχειρούμε να την ανακάμψουμε με τα μέτρα αυτά, λέει ο ίδιος.  Υπάρχει κρυφή ατζέντα μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και της Γερμανίδας καγκελαρίου για την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα τεράστιο αποικία λαθρομεταναστών με ανταλλάγματα στο οικονομικό επίπεδο ; 
Είναι πολύ πιθανό.

Οι 50.000 λαθρομετανάστες, που κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει από πού είναι, καθώς όλοι δηλώνουν Σύροι, σε λίγο καιρό θα έχουν γίνει 100.000 και μέχρι το καλοκαίρι, πριν αρχίσει το νέο κύμα εισβολής, θα έχουν διπλασιαστεί. 

Φυσικά το πλαφόν των 50.000 ουδέποτε πρόκειται να τηρηθεί, απλά αποτελεί την δικαιολογία και τίποτα παραπάνω.  Φυσικά ανάμεσά τους θα υπάρχουν αρκετοί χιλιάδες, Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί Σομαλοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία όλοι μουσουλμάνοι.  Στόχος της κυβέρνησης και της ΕΕ να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. 

Στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας, του γηρασμένου πληθυσμού, των 200.000 εκτρώσεων το χρόνο. Η ανθρωπογεωγραφία του τόπου αναμένεται να μεταβληθεί ραγδαία τα επόμενα 15 με 20 χρόνια. Είναι πλέον μια διαδικασία  μη αναστρέψιμη.