Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Χειροπέδες σε Αλβανό που διακινούσε ηρωίνη και χασίς στα Ιωάννινα

Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης έκρυβε στο σπίτι του στην Ασφάκα Ιωαννίνων και σε υπαίθριες «καβάντζες» ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος εμπορευόταν τα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή με συγκεκριμένη μεθοδολογία, πάντα μέσα από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Όταν εντόπισαν τον 28χρονο αλλοδαπό οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του όπου βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 890 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,5 γραμμαρίου, λαθραίο καπνό βάρους 465 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και 200 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν οι κρύπτες που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος στο ύπαιθρο και μέσα βρέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο που είχε μέσα ηρωίνη βάρους 24,2 γραμμαρίων και δύο πλαστικά μπουκάλια γεμάτα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 90 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του απήγγειλε κακουργηματικές κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.