Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Παλαιστίνιος "δράκος" των Εξαρχείων -Είχε βιάσει μία Ιταλίδα και μια Νορβηγίδα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Παλαιστίνιος που κατηγορείται για δύο βιασμούς γυναικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν δύο περιπτώσεις βιασμών, μίας Ιταλίδας και μίας Νορβηγίδας, με τα θύματα να έχουν αναγνωρίσει τον δράστη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου Παλαιστίνιου , ο οποίος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου στα Εξάρχεια, από άντρες της Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενος για βιασμό.
ADVERTISEMENT

Ειδικότερα, ο 29χρονος κατηγορείται ότι στις 5 και 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, οδήγησε στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, δύο αλλοδαπές τουρίστριες, μία νεαρή Ιταλίδα και μία νεαρή Νορβηγίδα και με χρήση σωματικής βίας και απειλές τις βίασε.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Haroun Abu Arrah του Rasheed και της Haleama που γεννήθηκε το 1986 στη Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Abu Arrah δρούσε με χαρακτηριστικά «δράκου», καθώς έβαζε στο «στόχαστρό» του νεαρές τουρίστριες που γνώριζε σε μπαράκια και τις έπειθε να τον ακολουθήσουν για να δουν δωμάτια που δήθεν νοίκιαζε σε καλές τιμές σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια… Εκεί τις ξυλοκοπούσε άγρια και τις βίαζε συνεχώς.

Γι' αυτόν τον λόγο η Δικαιοσύνη αποφάσισε την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, σε περίπτωση, που τον αναγνωρίσει κάποιο θύμα του και επικοινωνήσει με τις Αρχές.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.