Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΆΡΩΜΑ… ΚΑΜΠΟΥΛ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΆΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ “ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”

lesvos-epeisodia-_(1)

Τα εγχώρια φερέφωνα της χούντας του Mνημονίου δεν αφήνουν ρεπορτάζ για το «προσφυγικό» που να μην συνοδεύεται από μια δραματική ιστορία και τις αντίστοιχες εικόνες μανάδων με ανήλικα παιδιά. Φυσικά στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες υπάρχουν και οικογένειες, όμως η πλειοψηφία των εισβολέων δεν είναι ούτε «οικογενειάρχες» και απέχουν πολύ από το να είναι… «φιλήσυχοι».



Οι εικόνες που παραθέτουμε, δημοσιεύθηκαν στην βρετανική Daily Mail και είναι από τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ «προσφύγων» στο κέντρο της Λέσβου! Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι χαρακτηριστικός: «Συμμορίες Αφγανών επιτίθενται κατά νεοεισερχόμενων λαθρομεταναστών».



Στο άρθρο αναφέρεται ότι όσο αυξάνονται οι… αφίξεις, τόσο πληθαίνουν τα επεισόδια βίας μεταξύ των λαθρομεταναστών και σημειώνει ότι δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπών σπεύδουν να προλάβουν την επιδείνωση του καιρού και εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες!



Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά… Αφιερώνουμε τις εικόνες στους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» που μιλάνε για «ειρηνική συμβίωση μεταξύ Ελλήνων και ξένων» την ώρα που οι «φιλήσυχοι μετανάστες» ανοίγουν ο ένας τα κεφάλια του άλλου μέσα σε – υποτίθεται – ελεγχόμενο χώρο. Φανταστείτε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες στα αστικά κέντρα, όπου καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες.






Όσοι θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει Ελληνική, η επιλογή ήταν, είναι και θα είναι MΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι Έλληνες ας μην περιμένουν κατανόηση από τα κόμματα του μνημονιακού τόξου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/arwma-kampoul-sth-lesbo-agria-epeisodia-metaju-filhsuchwn-prosfugwn#ixzz3pEFhnzna