Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αλβανός δραπέτης από φυλακές της Ελλάδος έγινε Αστυνομικός Δ/ντής Κορυτσάς!

Ο  Αγετ Ζυμπέρι ( Ajet Zyberi),  ο οποίος έχει καταδικαστεί και φυλακισθεί στην Ελλάδα για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την Αλβανική ε/φ Ριλίντια Ντεμοκρατίκε, κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή και στα τέλη Αυγούστου 2015 διορίστηκε  Αστυνομικός Δ/ντής Κορυτσάς...!!

Πληροφορίες για το πότε φυλακίστηκε ο Ζυμπέρι στην Ελλάδα, σε ποια φυλακή ήταν έγκλειστος και ποιο ψευδώνυμο χρησιμοποιούσε, δεν αποκαλύφθηκαν προς το παρόν.

Όλη η πόλη της Κορυτσάς, γράφει η ε/φ, γνωρίζει για τα σκάνδαλα  του Ζυμπέρι.  Την περίοδο 1991-93, όταν ο Ζυμπέρι εργάζονταν στην αστυνομία, κατηγορήθηκε για σωματεμπορία προς την Ελλάδα, ουδέποτε όμως ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του.

Σύμφωνα δε με πηγές από την Αστυνομία Κορυτσάς, ο Ζυμπέρι συνελήφθη στην Ελλάδα, με άλλο όμως όνομα διότι το είχε αλλάξει,   καταδικάστηκε  για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει από την ελληνική φυλακή.

Αποτελεί στενό φίλο του Ράμα, ο οποίος το 2013 τον προώθησε στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΚ στο Φίερι, αλλά δεν κέρδισε. Βέβαια τώρα μετά την βέβαιη βοήθεια του για να δραπετεύσει, του πρόσφερε και εργασία.