Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κτηνωδία: Βούλγαροι περιέφεραν με βαν ομοεθνή τους και την εξέδιδαν σε λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κτηνωδία που έζησε στα χέρια δύο ομοεθνών της και όχι μόνο μία άτυχη 35χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, την οποία εξαπάτησαν με το πρόσχημα της δήθεν εύρεσης εργασίας ως υπηρέτρια και την εξώθησαν με την βία στην πορνεία κυρίως σε λαθρομετανάστες, περιφέροντάς την με ένα βανάκι από την Βόρεια έως την Στερεά Ελλάδα.

ADVERTISEMENT
Ο εφιάλτης της έλαβε τέλος από ένα τυχαίο γεγονός στην Θήβα πλέον, όταν οι δύο Βούλγαροι δεσμώτες της τσακώθηκαν μεταξύ τους για το μοίρασμα των χρημάτων και περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία. Ο ένας από τους δύο πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται ενώ στο σημείο συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Θηβών ένας 45χρονος Βούλγαρος, κατηγορούμενος για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Μετά από την έρευνα και την ανάκριση προέκυψε ότι ο 45χρονος, μαζί με τον ομοεθνή συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, έπεισαν και έφεραν στη χώρα μας, με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας ως οικιακή βοηθό πριν από έναν περίπου μήνα, μία 35χρονη ομοεθνή τους, την οποία ακολούθως, με την καθημερινή άσκηση σωματικής βίας, εξωθούσαν συστηματικά στην πορνεία και κυρίως σε παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες, περιφέροντας την μέσα σε ένα  βανάκι από την Βόρεια μέχρι και την Στερεά Ελλάδα.

Στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε τα χρηματικά ποσά των 840.000 rial Ιράν και των 50,50 ευρώ. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο συνεργός του 45χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ η άτυχη γυναίκα θα χρειαστεί κλινική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη καθώς απελευθερώθηκε από τους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ από τον απίστευτο εφιάλτη που ζούσε επί έναν ολόκληρο μήνα!