Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!


Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!Ως γνωστόν το τζαμί στο Βοτανικό είναι μία απαίτηση της Άγκυρας την οποία έχουν προσυπογράψει τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν να αποδεχτούν το πολιτικό κόστος μίας τέτοιας κίνησης.

Αυτή η καταστροφική, για την Ελλάδα, προοπτική θα γίνει πραγματικότητα επί κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αφού πλέον με την τελευταία τροπολογία, που ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, η ανέγερση του τεμένους βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Με φόντο τα κύματα των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι φτάνουν στην Πατρίδα μας, η ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό μοιάζει ως μία αυτοκτονική κίνηση της Ελληνικής Πολιτείας. Αποδεδειγμένα και με μαρτυρίες αξιωματούχων τόσο από Ελλάδα, όσο και από τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών, εντός των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης φωλιάζουν πυρήνες τζιχαντιστών, οι οποίοι αναμένουν σινιάλο για να αναλάβουν τρομοκρατική δράση.

Η ανέγερση ενός κεντρικού τεμένους, με μιναρέ, πέραν του συμβολισμού κατάληψης της πρωτεύουσας της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες ενέχει και έναν άλλο πολύ πιο πρακτικό κίνδυνο. Οι πυρήνες των τζιχανιστών που μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα έχουν μόνο ένα μειονέκτημα για να επεκτείνουν την δράση τους και να αρχίσουν στρατολόγηση: Βρίσκονται σε ένα όχι οικείο περιβάλλον και έρχονται σε επαφή με περιορισμένο αριθμό λαθρομεταναστών, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα δεν είναι ομοϊδεάτες τους.

Ένας μιναρές στο κέντρο των Αθηνών θα λειτουργήσει ως οπτικός και ηχητικός φάρος, ο οποίος θα ασκήσει αυτόματη έλξη στους στρατολόγους των τζιχαντιστών, αφού θα τους προσφέρει εύφορο έδαφος επαφής με χιλιάδες πιθανούς ομοϊδεάτες τους. Παράλληλα θα συσπειρώσει γύρω του και τους πυρήνες αριστερής τρομοκρατίας, που επίσης αποδεδειγμένα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τζιχαντιστές.

Αυτή τη φρίκη φαίνεται ότι βιάζεται να την πραγματοποιήσει ο τριτομνημονιακός Σύριζα. Έτσι, έφερε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο οποίο η Ρένα Δούρου σκιαγράφησε την φαιδρότητα και την επικινδυνότητα των συριζαίικων ιδεοληψιών.

Συγκεκριμένα τόνισε την «ανάγκη» ανέγερσης του τεμένους «καθώς χιλιάδες πρόσφυγες φτάνουν στη χώρα μας και πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα του προσφυγικού με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέσα από συντονισμένη δράση της κεντρικής κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Όμως δεν έφτανε η πρώτη αντίφαση των λόγων της Ρένας Δούρου με την πραγματικότητα. Έσπευσε να θέσει και ζήτημα εθνικής ασφάλειας (!), προκειμένου να πείσει για την αναγκαιότητα του τεμένους. Συγκεκριμένα είπε:

«Χρειαζόμαστε πλέον ένα τζαμί στην Αττική, προκειμένου να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι, όπως χρειαζόμαστε και νεκροταφεία για μουσουλμάνους και εβραίους. Και αυτό όχι μόνο για λόγους στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που σχετίζονται με τη δυνατότητα εκπλήρωσης θρησκευτικών καθηκόντων και το δικαίωμα στη θρησκευτική ταφή. Αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας».

Για ποιό λόγο, όμως, η Δούρου προβαίνει σε τέτοιο βιασμό της κοινής λογικής; Το γεγονός ότι την κατασκευή του τεμένους την έχει αναλάβει κοινοπραξία του Μπόμπολα και του Κόκκαλη, πιθανόν να παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω.