Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- Η ISIS EINAI EΔΩ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

30Η Ελλάδα παντελώς ανοχείρωτη, έχει δεχθεί στο έδαφός της εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ανάμεσα σε αυτούς έρχονται και πάνοπλοι και εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές που καλούν σε επιστράτευση, εκπαιδεύουν, έτσι ώστε όταν δοθεί το σύνθημα να προκαλέσουν χάος.

Όσο εμείς ανεχόμαστε το γελοίο και αποτυχημένο… “success story” του Σαμαρά, η ανησυχία της Ευρώπης για τον μεταφερόμενο πόλεμο των τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι δεδομένη.

Το πρόβλημα είναι τόσο έντονο που σε περίπου δυο εβδομάδες, θα συναντηθούν οι υπουργοί Εσωτερικών των 28 στο Λουξεμβούργο στην προσπάθεια χάραξης μίας κοινής πολιτικής.
Οι ειδικοί σημειώνουν πως η γεωγραφική θέση της Ελλάδας ευνοεί τη διέλευση των τζιχαντιστών για να περάσουν στην ενδοχώρα της Ευρώπης. Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί τέτοιες, σποραδικές επί του παρόντος, κινήσεις.

Η Ελλάδα όμως βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να έχει Υπουργό Εξωτερικών, έναν ανίκανο και επικίνδυνο άνθρωπο. Και την ώρα που μυστικές υπηρεσίες ανησυχούν και οργανώνονται για να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο αριθμό ευρωπαίων τζιχαντιστών που στρατολογούνται από το Ισλαμικό Κράτος, αριθμός που αυξάνεται διαρκώς και επικίνδυνα, ο πολύς και μέγας πασοκάρχης Βενιζέλος, επιμένει πως:
«Δεν έχουμε πρόβλημα με τζιχαντιστές στην Ελλάδα».

Όσο και να προσπαθεί να διαψεύσει όσα βλέπουμε με τα μάτια μας, και ακούμε με τα αυτιά μας καθημερινά, είναι ολοφάνερο:
Oμάδα τζιχαντιστών δίνει το παρόν και στη χώρα μας.
Το λένε έγκυρα ξένα μέσα, που μιλούν με απροσκύνητα στελέχη της ΕΥΠ:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, τους τελευταίους μήνες έχουν εντοπιστεί έξι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα.
Με δεδομένη την πρόθεση των τζιχαντιστών να «χτυπήσουν» σε ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και τις ΗΠΑ ως αντίποινα στις επιδρομές συμμαχικών δυνάμεων, ο κίνδυνος πιθανής εμπλοκής της Αθήνας είναι ορατός, αφού η Ελλάδα είναι το πλέον κεντρικό σημείο διέλευσης και παραμονής λαθρομεταναστών.

Την ίδια στιγμή οι αναλυτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και για την Αλβανία, επειδή μπορεί να αποτελέσει θύλακας δράσης και εκπαίδευσης τζιχαντιστών.

Τα σύνορα με την Ελλάδα είναι διάτρητα, και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος ή κάποιοι να περάσουν στην Αλβανία “ανεκπαίδευτοι” και να μας έρχονται “εκπαιδευμένοι”. Το αν θα μείνουν στην χώρα μας, ή αν θα ταξιδέψουν για Συρία ή όπου αλλού, πλέον είναι θέμα δικής τους επιλογής.
Μαχητές της ISIS που βρίσκονται σε Αλβανία, Κόσοβο και Βοσνία και χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως «γέφυρα» από και προς τη Συρία. Οι Κήποι του Έβρου, η Ορεστιάδα, η Λέσβος αποτελούν τις πύλες εισόδου και εξόδου τόσο αραβικής καταγωγής υπηκόων δυτικοευρωπαϊκών χωρών όσο και Σύρων και Ιρακινών λαθρομεταναστών.

Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως 300 Αλβανοί μαχητές εντάχθηκαν στην ομάδα Al Nusra Front του Ισλαμικού Κράτους, ενώ 40 από αυτούς συνελήφθησαν στη συνέχεια στο Κόσοβο.
Οι ειδικοί αναλυτές κάνουν λόγο για μισθοφόρους που ελάχιστη σχέση έχουν με το Ισλάμ, αλλά προσχωρούν στις τάξεις τους λόγω της οικονομικής κρίσης στα Βαλκάνια και λόγω των χρημάτων που τους προσφέρουν οι φανατικοί τζιχαντιστές.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ… “ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ”
Στην Ελλάδα η πρόκληση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις για να αγνοούμε τον κίνδυνο.
«Ναι, είμαι τζιχαντιστής και θα έκοβα κεφάλια αν ενοχλούσαν εμένα, το σπίτι μου» δήλωσε τις προάλλες ο άνδρας στην κάμερα του Star, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και έξι χρόνια.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, τα στελέχη του Σύριζα στην ΚΥΠ, που συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα τις προάλλες, στη δεδομένη στιγμή, να μην αισθάνονται την ανάγκη να είναι αλληλέγγυοι με τον… τζιχαντιστή – “ταλαίπωρο λαθρομετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα για κάτι καλύτερο” και να τον παρακολουθούν (αν δεν τον έχουν απελάσει ήδη).

Σήμερα, τα στοιχεία μιλούν για περίπου 3.000 Ευρωπαίους που πολεμούν στο πλαϊ των τζιχαντιστών, ενώ οι αρχές εκτιμούν ότι τουλάχιστον 500 φανατικοί ισλαμιστές που διαθέτουν διαβατήρια από Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια έχουν μεταβεί στη Συρία μέσω Ελλάδας.

Αλλά δεν είναι μόνο ο αριθμός αυτών των ανθρώπων που αναστατώνει τις κοινωνίες, αλλά κυρίως οι διαθέσεις με τις οποίες θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τις πατρίδες τους.
Ανώτατοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, οι οποίοι σε θέση να γνωρίζουν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Ευρώπη, δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι. Απεναντίας, εκτιμούν ότι ένα τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών στην Ευρώπη είναι σχεδόν αναπόφευκτο.

Στην πραγματικότητα υπάρχει εντολή “απασφάλισης” στον πρώτο αποκεφαλισμό πολίτη, από Τζιχαντιστές, που θα γίνει σε ευρωπαϊκό έδαφος.


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ
Για την στρατολόγηση των Ευρωπαίων, το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Διαδίκτυο είναι το υπερόπλο των τζιχαντιστών για την προώθηση της δολοφονικής προπαγάνδας τους.
Γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με τον Ζιλ ντε Κερσόβ, τον συντονιστή για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην Ευρώπη, στη διάσκεψη των υπουργών Εσωτερικών στο Λουξεμβούργο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων social media, περιλαμβανομένων των Twitter, Facebook και Google.


ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Σήμερα θα σας δείξουμε το κάλεσμα σε τζιχάντ, μέσω του μισητού τους σύνθημα – το ίδιο υπάρχει και στην αισχρή σημαία τους – ζωγραφισμένο σε τοίχους στην Αττική, όπου ζουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών, οι οποίοι άλλοτε επιστρατεύονται με την βία και άλλοτε οικειοθελώς.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
31
32
 
ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
33
34
 
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
35
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
36
 

ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
37


ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι ισλαμοφασιστες που “δεν υπάρχουν” σύμφωνα με τον Βενιζέλο, σήκωσαν την σημαία του τζιχάντ και σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Θήβα!!!

Αρχικά είχε υψωθεί η γνώριμη μαύρη σημαία με τα αραβικά γράμματα,

40

η οποία αντικαταστάθηκε από μια κόκκινη σημαία στο ίδιο κοντάρι όμως που φέρει ισλαμιστικό σύμβολο στην άκρη του. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Μήπως το σημείο το μαρκάρουν για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ; Πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσει κάποιος τον ευαίσθητο χώρο και να αλλάζει με τέτοια ευκολία τις σημαίες;

41

Οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία και το Ιράκ και που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, το Κατάρ αλλά και την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν, έφτασαν μέχρι την Αλικαρνασσό, απέναντι από την Κω, προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

42

Πριν λίγο καιρό μια έκθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας. Η Eκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες της αλ Κάϊντα οι οποίες εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).
Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άραβες λαθρομετανάστες κατά κύριο λόγο,όπως διαβάζουμε στο ethnikismosblog.wordpress.com, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα, όταν δοθεί το σύνθημα (ποιών άραγε;) με στόχο να δημιουργηθεί χάος.

Άλλωστε η Ελλάδα είναι ένας προνομιακός τόπος δράσης για τέτοιες δραστηριότητες.
Όποιος θέλει μπαίνει και λογαριασμό δεν δίνει…

ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ…

Θοδωρής Τσέλας
makeleio.gr