Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

40 τζιχαντιστές στην Ελλάδα - Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική . Πόσοι ακόμα έχουμε μπει απο την Τουρκία ως "λαθρομετανάστες"...?

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική λόγω των τζιχαντιστών.

Αποδεδειγμένα η χώρα μας είναι ενδιάμεσος σταθμός εξτρεμιστών που από διάφορες χώρες της Ευρώπης μετακινούνται προς Συρία και Ιράκ, ενώ τώρα αποκαλύπτονται και στοιχεία που δείχνουν υπάρχουν και στην Ελλάδα τζιχαντιστές..!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr ήδη έχουν εντοπιστεί μετακινήσεις μέσω Ελλάδας αλλά και καταγεγραμμένες επιστροφές Ιρακινών και Σύρων υπηκόων που εκτιμάται ότι επέστρεψαν παρακινημένοι από το φονταμενταλιστικό κάλεσμα του Ιερού Πολέμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη χώρα μας βρίσκονται από την αντιτρομοκρατική σε στενή παρακολούθηση τουλάχιστον 40 άτομα που θεωρούνται ότι αποτελούν εν δυνάμει αλλά εν υπνώσει θύλακες τζιχαντιστών, ενώ παράλληλα, γίνεται καθημερινή καταγραφή και έλεγχος των περίπου 500 προσφύγων από Ιράκ και Συρία που μπαίνουν σε ελληνικό έδαφος και για τον ιό του «Έμπολα», αλλά και για την πιθανότητα να πρόκειται γα τζιχανστιστές που έρχονται επιφορτισμένοι με ειδικές αποστολές.

Ο πραγματικός φόβος των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών είναι όμως, όταν θα κλείσουν τα μέτωπα και επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο ολόκληρος αυτός εκπαιδευμένος στρατός φανατικών υπηκόων του αχαλίνωτου τρόμου.