Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εισβολή λαθρομεταναστών: Σχεδόν άλλοι 100 πάτησαν σε νησιά του Αιγαίου μέσα σε λίγες ώρες!


Εισβολή λαθρομεταναστών: Σχεδόν 100 πάτησαν σε νησιά του Αιγαίου μέσα σε λίγες ώρες!Κανονική εισβολή από θαλάσσης λαμβάνει χώρα στο Αιγαίο, την ώρα που η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τα κόμματα της αριστεράς ετοιμάζονται να ψηφίσουν το ανθελληνικό αντιρατσιστικό νομοθετικό έκτρωμα.

Τις τελευταίες μόνο ώρες, σε διαφορετικά νησιά του Αιγαίου Πελάγους το Λιμενικό περισυνέλεξε τουλάχιστον 84 λαθρομετανάστες, οι οποίοι εισέβαλαν παράνομα στην Πατρίδα μας.

39 άτομα περισυνέλεξαν άνδρες του Λιμενικού βόρεια της Σάμου. Οι συγκεκριμένοι επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο την οποία έσκισαν όταν είδαν το σκάφος του ελληνικού λιμενικού να πλησιάζει. Ίδια ακριβώς τακτική (όπερ σημαίνει πως είναι άριστα δασκαλεμένοι από τους δουλεμπόρους) ακολούθησαν ακόμη 35 λαθροεισβολείς, οι οποίοι βρίσκονταν βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου. Επιπλέον 10 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν από λιμενικούς στην κεντρική πλατεία Καλύμνου και συνελήφθησαν κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω.

Οι κρατικές αρχές δεν δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον προς αντιμετώπιση της δραματικής αυτής καταστάσεως, ενώ επί της ουσίας ενθαρρύνουν το κύμα λαθρομετανάστευσης, μέσω μέτρων όπως το λεγόμενο καταχρηστικώς «αντιρατσιστικό»

Ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας, ομολόγησε πως μόνο τον Αύγουστο εισέβαλαν στην Πατρίδα μας από το Αιγαίο 4.000 λαθρομετανάστες. Ο αριθμός εκείνων που εισέβαλαν αλλά δεν εντοπίστηκαν από τις λιμενικές αρχές, ανεβάζει το επίπεδο των εισβολέων σε δυσθεώρητα ύψη.

Επισημαίνεται ότι, δημοσίως ο υπουργός Ναυτιλίας έχει αναφερθεί σε αδυναμία αντιμετώπισης της κατάστασης, ενώ παράλληλα έχει παραδεχτεί πως 1.000.000 πρόσφυγες από τη Συρία βρίσκονται στα μικρασιατικά παράλια, αναμένοντας την ευκαιρία να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα προς Ελλάδα.

Καθένας αντιλαμβάνεται πως το μείζον για την εθνική μας ασφάλεια και όχι μόνο πρόβλημα, εντείνεται από την αντεθνική στάση των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.  

Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια Έλληνες άνεργους και με περισσότερες από 7.000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, οι ψευτοδημοκράτες επιδεικνύουν την «κοινωνική τους ευαισθησία» στους παράνομους εισβολείς.