Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΝΩΛΑΔΑ: Αιματηρή ΣΥΜΠΛΟΚΗ μεταξύ αλλοδαπών εργατών από το ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, που πήγαν να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ομοεθνή τους !

Το «κομπόδεμα» που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, έβαλαν στο μάτι ομοεθνείς του το βράδυ… της περασμένης Παρασκευής και στη συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκε σοβαρά ένας αλλοδαπός εργάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία της Ν. Μανωλάδας λίγο μετά τις δέκα.

Ένας μπαγκλαντέζος είχε σε τσέπη του πουκάμισού του το ποσό των 2000 ευρώ. Τέσσερις ομοεθνείς του, επιτέθηκαν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Οι τρεις τον κράτησαν και ο τέταρτος τον χτύπησε και του άρπαξε τα χρήματα. Στο σημείο και σε κοντινή απόσταση βρισκόταν όμως ο θείος του θύματος που επενέβη και ζήτησε τα χρήματα από τον τέταρτο δράστη.

Εκείνος τον έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να πέσει ο πρώτος από το πεζοδρόμιο και να χτυπήσει με το πίσω μέρος του κεφαλιού του στο έδαφος. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο από το κοντινό κέντρο υγείας Βάρδας, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο αλλοδαπός σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται, ενώ η Αστυνομία μετά από έρευνες που έκανε συνέλαβε τον έναν από τους τέσσερις δράστες και αναζητά τους υπόλοιπους.