Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΛΕΟΣ!!! ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ, ΠΟΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΤΤΙΚΗ”


2_167Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός Κινέζος για να μην πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν είχε εισιτήριο!.. 

 Όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη στάση «Αττική» αντιλήφθηκε ότι γινόταν έλεγχος εισιτηρίων, επέλεξε να κατεβάσει το… παντελόνι και τα σώβρακα του και να κάνει την «χοντρή» ανάγκη του μέσα στον συρμό που επέβαινε!

Δεν ξέρουμε τι τον έκανε να λειτουργήσει με τόση αναίδεια προς την χώρα που τον φιλοξενεί.

Ή μάλλον ξέρουμε. Πολύ καλά ξέρουμε. Φταίνε όλοι εκείνοι (οι κόκκινοι ως επί το πλείστον) συμπαραστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που νοιάζονται ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα των ρεζίληδων, και όχι για όλους εμάς που υφιστάμεθα πολιτισμικό σοκ και ταπείνωση από τέτοιες αντιδράσεις, που στην χώρα τους ίσως και να θεωρούνται φυσιολογικές, αλλά στην χώρα μας τέτοιες συμπεριφορές είναι αδιανόητες και φυσικά τιμωρούνται.

Όλοι αυτοί οι συμπαραστάτες έχουν δώσει (επίτηδες; με δόλο;) λάθος μήνυμα. Πως υπάρχει ατιμωρησία στις ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Αποτέλεσμα;;; Έχουμε πλέον καταντήσει αξιολύπητοι σαν λαός, έρμαια στα χέρια και τις ορέξεις κάθε ανόητου, που έτσι και το επίσημο κράτος προσπαθήσει (άσε που ούτε αυτό θέλει να το κάνει) να επιβάλλει την ποινή που προβλέπεται, θα βρεθούν δεκάδες εξίσου ανόητοι για να κάνουν “μια-συναυλία-συμπαράστασης -για-τα-δικαιώματα-και-την-διαφορετικότητα”.

Μόνο με μια Εθνική κυβέρνηση θα μπορέσουμε να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση και θα μπορέσουμε να πούμε σε όλους όσους λειτουργούν ασύδοτα, “ΕΦΥΓΕΣ”…

Όλα τα άλλα, μπορούμε να τα συζητάμε με τις ώρες στο κενό που μας μένει, αφού μαζέψουμε τις ακαθαρσίες τους….

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
πηγη