Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΩΡΑ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΦΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας του 36χρονου Υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. Γεωργίου Ανδριτσόπουλου από αδίστακτους αλβανούς κακοποιούς με καλάσνικοφ, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

 Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες. Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. 

Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.  

Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής. 

 Στην φωτογραφία εικονίζεται ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος, ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ήταν μόλις 36 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ σε σύντομο χρόνο η σύζυγός του θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του. Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ. και σε όλη τη χώρα. 

Την ίδια στιγμή το μόνο που απασχολεί τα ΜΜΕ, είναι το αν θα πεινάσουν ή όχι τα τρωκτικά της ΕΡΤ!..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟΣ! 
πηγη