Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ «ΖΕΣΤΟ» ΧΡΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


pakistanoikraththriaΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Η είδηση έχει ως εξής:
Ελεύθερος ο Πακιστανός μετά από παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου του νησιού!

Ο μεγαλοδικηγόρος "σκάει μύτη" στα κρατητήρια όπου φυλασσόταν ο Πακιστανός και καταθέτει επιταγή την οποία υπογράφει η... ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του κυρίου Ασλάμ !!!

Ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην περιοχή του Φαληρακίου για κλοπή και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση (εξαγοράσιμη). Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την καταδίκη ο Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος αφού κατατέθηκαν, με μορφή επιταγής, από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τα χρήματα (περίπου 800€)...!!!!

Η περίπτωση του Πακιστανού αποδεικνύει ότι οι "δύσμοιροι" λαθρομετανάστες δεν είναι μόνοι τους αλλά υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της Πακιστανικής κοινότητας πρόεδρος της οποίας είναι ο καταζητούμενος από την Interpol για διακίνηση λαθρομεταναστών Τζαβέτ Ασλάμ.

Εδώ ο Άρειος Πάγος απεφάνθη για τον Ασλαμ πως δεν μπορεί να τον εκδώσει στο Πακιστάν, διότι δεν έχουν υπογραφεί ενδιάμεσες συμφωνίες με αυτήν την χώρα. Όχι διότι δεν είναι δουλέμπορος! Αυτό είναι άλλο! Αφήστε δε που αιτείται και ασύλου... Άσυλο γιατί; Έχουν στο Πακιστάν πόλεμο και δεν το ξέραμε; Ή μήπως είναι απλώς ένας κοινότατος εγκληματίας πού εάν επιστρέψει στην χώρα του, οι ίδιοι οι συντοπίτες του θα τον κόψουν φετούλες για τα κάρβουνα;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Έλληνες η περίοδος που διανύουμε είναι πονηρή και δύσκολη. Γιατί συνεχίζουν να έρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα καταστραμμένη; Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).

Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα... δικαιώματά τους!!!

Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών; Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ' ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι; Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγάντωση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;

Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευόμενη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικός κίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού).

Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!

Οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν μόνον ζωτικό χώρο. Αυτό είναι το ένα σκέλος των στόχων τους και προς τούτον γίνονται θύματα εκμεταλλεύσεως από τις διάφορες ΜΚΟ και τους διαφόρους πολεμίους του ανθρωπίνου είδους. '

Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνον εδώ. Το δεύτερο όμως που ΠΟΤΕ δεν θα ανεχθούν είναι η ύπαρξη των απίστων. Αυτούς πρέπει να τους φιμώσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν δεν έχουν κανέναν φραγμό να κινηθούν.

Μία ματιά στις δράσεις τους παγκοσμίως, σε όλες εκείνες τις χώρες που βασιλεύουν, θα μας πείσουν. Και τώρα πια δεν είναι μόνον ηθικό το πρόβλημα. Είναι ζήτημα καθαρά επιβιώσεως. Για όσους τέλος πάντων το αντιληφθούν! Για τους άλλους... Δεν ξέρω...

Υ.Γ. Η βία είναι τρόπος ζωής τους. Τρόπος σκέψεως. Τρόπος λειτουργίας τους. Η γυναίκα και ο άπιστος είναι δύο πράγματα που για αυτούς πρέπει να μην έχουν λόγο υπάρξεως. Κι εάν θα έχουν, θα είναι μόνον για να τους υπηρετούν άνευ αντιλόγου. Για εμάς, που «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και αδίκου», ναι , είναι πλέον ορατό το πρόβλημα. Απλώς, όπως πάντα, θα την πάθουμε πρώτα και μετά ίσως να μάθουμε! Ίσως... Δεν είναι βέβαιον!

Πηγή: kerberos-hellas