Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Έναν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στην προ διμήνου μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών έξω από κλαμπ στην Πάτρα, συνέλαβε η αστυνομία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε σε καφετέρια του Χαλανδρίου μαζί με έναν Έλληνα, που επίσης φέρεται να είχε συμμετοχή στο προαναφερόμενο "χτύπημα".

Να σημειωθεί ότι και για τους δύο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστειών, με τις αρχές να καταφέρνουν να συλλάβουν τον πρώτο αλλά όχι και τον Έλληνα συνεργό του, που κατάφερε να διαφύγει.

Ο Αλβανός κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο, όπου οι δράστες μάλιστα άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών. Το πρόσωπο του όσο και αυτό του Έλληνα συνεργού του έχουν καταγραφεί από κάμερες τραπεζών, καθώς στις περισσότερες ληστείες που έκαναν δεν είχαν πάρει μέτρα προφύλαξης.

Να θυμίσουμε ότι το αιματηρό περιστατικό, για το οποίο είναι ύποπτοι, έγινε στα μέσα του περασμένου Απριλίου. Ξημερώματα μία μοτοσυκλέτα σταμάτησε έξω από κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας, με τον συνεπιβάτη να πυροβολεί με υποπολυβόλο και πιστόλι προς τρία άτομα που ήταν έξω από το κατάστημα.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας 35χρονος, ένας 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ενώ ο τρίτος πρόλαβε να κρυφτεί.

http://news247.gr