Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Εμετικά συνθήματα και λαθρομετανάστες στο πάρτι του αριστερού συνονθυλεύματος στην ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟΕμετικά συνθήματα και λαθρομετανάστες στο πάρτι του αριστερού συνονθυλεύματος στην ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟΗ Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά κατέβασε τους διακόπτες της ΕΡΤ, για να την οδηγήσει σε ένα νέο έκτρωμα, στάθηκε στο πλευρό των τίμιων εργαζομένων που έχασαν την δουλειά τους. Παράλληλα, καταγγείλαμε τα κομματόσκυλα με τις αριστερές ιδεοληψίες και τις δεξιές μεγάλες τσέπες που "βούλιαξαν" την δημόσια ραδιοτηλέοραση και είχαν πάρει εργολαβία την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το ποιοι συνδικαλιστάδες κάνουν ακόμα κουμάντο στην κομματοκρατούμενη ΕΡΤ φαίνεται από το πάρτι του αριστερού συνονθυλεύματος που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στο Ραδιομέγαρο.

Δίχως περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε τα παρακάτω βίντεο, όπου στο πρώτο τον λόγο παίρνει καταχειροκροτούμενος ένας λαθρομετανάστης (!) από την Αμυγδαλέζα, ενώ στο δεύτερο οι συγκεντρωμένοι επευφημούν με τα συνθήματα: "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ".