Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ρόδος: Δύο ΝοτιοΑφρικανοί άνδρες βίασαν τουρίστρια απο την Νορβηγία

Στιγμές φρίκης έζησε στα χέρια δύο ανδρών από την Νότια Αφρική μία 35χρονη από τη Νορβηγία, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με καταγγελία της γυναίκας, οι δύο φερόμενοι ως δράστες τη βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου. 

Βούλιαξε η Μυτιλήνη - Ξεπέρασαν τους 12.700 οι λαθρομετανάστες

Άλλοι 1.700 λαθρομετανάστες έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Μυτιλήνης ανεβάζοντας τον αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται σήμερα στο νησί στους 12.700.

Από αυτούς οι ποιο τυχεροί 4.300 θα αναχωρήσουν την Τρίτη το μεσημέρι από τη Μυτιλήνη με τα πλοία «Τέρα Τζετ» και «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα οποία και θα παραλάβουν 1800 και 2500 αντίστοιχα λαθρομετανάστες.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες πεζοπορούν προκειμένου να συλληφθούν στην πόλη της Μυτιλήνης από το Λιμενικό Σώμα και να ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης τους και της «νομιμοποίησης» της παρουσίας τους στο νησί, άρα και της αναχώρησης τους στη συνέχεια για την Αθήνα.

Η κατάσταση κατά μήκος των βόρειων ακτών της Λέσβου αλλά και της ανατολικής του πλευράς είναι πραγματικά τραγική. Οι ακτές είναι πορτοκαλή από δεκάδες χιλιάδες σωσίβια που φορούν οι φυγάδες περνώντας από τα τουρκικά παράλια στη Λέσβο. Μαζί με αυτά και εκατοντάδες βάρκες κάθε μεγέθους.

Αποκάλυψη: Πως η Άγκυρα κατευθύνει τα «ποτάμια» των λάθρο στις ελληνικές ακτές

Την απροκάλυπτη συνεργασία της τουρκικής Ακτοφυλακής η οποία προωθεί τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, την αναλγησία των Τούρκων διακινητών και το σκηνικό χάους που επικρατεί στο αφύλακτο Αιγαίο περιγράφουν με κάθε γλαφυρότητα άνδρες του Λιμενικού Σώματος. 
 
Οι συγκλονιστικές τους διηγήσεις περιγράφουν όλο το εκείνο το πλαίσιο στο οποίο γίνονται οι εισβολές των λαθρομεταναστών οι οποίοι είναι δασκαλεμένοι έτσι ώστε με την εμφάνιση των σκαφών του Λιμενικού να σκίζουν τη βάρκα τους προκειμένου να πραγματοποιούνται αναγκαστικές διασώσεις.

Βέβαια τώρα ούτε αυτό γίνεται γιατί απλά τα πλωτά των διακινητών περνούν στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα χωρίς εμπόδιο, αποβιβάζουν τους λαθρομετανάστες και εκείνοι στη συνέχεια πεζοπορώντας φθάνουν στην εκάστοτε πρωτεύουσα του νησιού, ως να μην συμβαίνει τίποτα και σε απόλυτα «φυσιολογικούς» ρυθμούς.

Το σημαντικότερο όμως που αποκαλύπτεται από τις αφηγήσεις των ανδρών του Λ.Σ. είναι η πλήρης συνεργασία της τουρκικής Ακτοφυλακής με τους διακινητές γεγονός που με τη σειρά του αποκαλύπτει το τεράστιο προσοδοφόρο  κύκλωμα που κρύβεται πίσω από αυτό, με «γραφεία ταξιδιών» στην Ελλάδα, το πώς κλείνεις θέση σε μια βάρκα με ένα τηλέφωνο, ενώ χρήματα βγάζουν ακόμη και οι πλανόδιοι πωλητές στα τουρκικά παράλια που πωλούν σωσίβια μέχρι και χάρτες στους λαθρομετανάστες.

Το όλο σκηνικό θυμίζει παράσταση τσίρκου με την Ελλάδα να διακωμωδείται συνεχώς και να έχει μετατραπεί σε θέμα πραγματικό περίγελο.

Φυσικά η τακτική της τουρκικής Ακτοφυλακής δεν αποτελεί δική της πρωτοβουλία. Έρχεται βάσει πάγιων οδηγιών από την Άγκυρα προκειμένου να ελέγχει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ελλάδα που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.  

Και μέσα σε όλα αυτά βέβαια η Άγκυρα ζητά μετ΄ επιτάσεως την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα για αυτούς τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που προωθεί στην Ελλάδα. .
Δείτε πως περιγράφει τις επιχειρήσεις προώθησης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα  της τουρκικής Ακτοφυλακής στο ΑΠΕ  υποπλοίαρχος του Λ.Σ.

«Πριν λίγες ημέρες τουρκική ακταιωρός προσπαθούσε με απόνερα να βουλιάξει, όχι να βουλιάξει ακριβώς, να σταματήσει βάρκα. Έκανε απόνερα πολλά στους μετανάστες, στροβιλίζοντας το νερό, τους έριχνε νερό με τη μάνικα από πάνω.
Η λέμβος μπήκε στα ελληνικά ύδατα, αναγκαστήκαμε να κάνουμε διάσωση. 

Μέσα στη λέμβο βρήκαμε δύο μωρά παιδιά ότι μόλις είχαν γεννηθεί, μέσα σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων με τρυπίτσα για να μπορούν να αναπνέουν. Δεν μπορείς να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος όταν βλέπεις αυτά που βλέπεις» αναφέρει  «Δεν γίνεται να συνέλθεις» περιγράφει ο υποπλοίαρχος Α. Φραγκούλης, κυβερνήτης σε σκάφος ανοικτής θαλάσσης στη Μυτιλήνη.
«Δίνουμε μάχη όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν φτάνουμε πρέπει να ενισχυθούμε με περισσότερες δυνάμεις» προσθέτει, περιγράφοντας την εικόνα χάους που επικρατεί κατά τις διασώσεις.
«Εκείνη την ώρα που τους μαζεύουμε από μια βάρκα που βυθίζεται πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαστε τόσο προσεκτικοί ώστε να μη χάσουμε κάποιο βρέφος στη θάλασσα ή κάποιον χωρίς σωσίβιο. 

Οι άντρες προσπαθούν να πατήσουν τα παιδιά πάνω στη λέμβο για να ανέβουν πάνω στο πλοίο. Υπάρχει μια αταξία, μια κατάσταση πανικού που δημιουργούν οι ίδιοι οι μετανάστες» αναφέρει.
Παράλληλα, υπογραμμίζει τη συνεργασία της τουρκικής Ακτοφυλακής με τους διακινητές:
«Μπορεί να δεις και 10 λέμβους η μία πίσω από την άλλη να ξεκινούν από την ακτή. Η τούρκικη ακτοφυλακή πολύ συχνά κάνει τα στραβά μάτια.

 Τους βλέπουμε που είναι δίπλα, τους μιλάμε στα VHF. Εκείνη την ώρα εξοργίζομαι που τους βλέπω που τους αφήνουν και περνάνε και δεχόμαστε όλο αυτό το κύμα και δεν προλαβαίνουμε να σώσουμε ούτε τη μία βάρκα.
Με το που μας βλέπουν σκίζουν τη βάρκα, οπότε προβαίνουμε σε έρευνα και διάσωση...φανταστείτε όλες αυτές τις λέμβους που με το που μας βλέπουν, τα μπλε σινιάλα, την σημαία της ΕΕ, την ελληνική σημαία, να σκίζουν όλοι τις βάρκες ταυτόχρονα... 

Όση δύναμη και να έχουμε στην περιοχή, το φαινόμενο δεν μπορεί να ελεγχθεί. Κάποιες φορές βλέπουμε μωράκια με το πορτ μπεμπέ ακόμα και με μια σαμπρέλα από αυτοκίνητο σαν σωσίβιο».
Περιγράφοντας την χειρότερή του βραδιά, ο υποπλοίαρχος θυμάται μια βραδιά στην περιοχή στο Φαρμακονήσι/ Αγαθονήσι που είχε μαζέψει γύρω στα 70 άτομα.
«Τους διασκόρπιζε ο αέρας επειδή είχε 6-7 μποφόρ και είχα και τους Τούρκους απέναντι, την τούρκικη ακτοφυλακή να μου κάνει απόνερα, να περνάει από κοντά μου όσο δεν μπορούσα να κάνω καμία κίνηση, μην πάρω κανέναν από κάτω».

Επίσης, θυμάται περίπτωση καταδίωξης δουλεμπόρου που είχε μετανάστες πάνω στο σκάφος «και δεν δίστασε ενώ του λέγαμε να σταματήσει να με τρακάρει δυο φορές».

«Έχω τύχει σε περιστατικό που Τούρκος διακινητής που τον πλησίαζα έλουσε ένα παιδί με βενζίνη για να μπορέσει να διαφύγει, να μην τον συλλάβουμε, και ήταν με τον αναπτήρα έτσι».
«Είναι πανάκεια πλέον, τους έχουν δασκαλέψει τα κυκλώματα δουλεμπόρων από απέναντι: Με το που δεις ελληνικό σκάφος σκίζεις βάρκα και θα σε σώσουν» συμπληρώνει.

Περιγράφοντας τα μέσα που χρησιμοποιούνται, λέει ότι είναι από πνευστές λέμβοι μέχρι ιστιοφόρα, μικρά καΐκια και ακόμα και τζετ σκι, συνήθως σε νησιά που απέχουν λίγο από τα μικρασιατικά παράλια.



Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Ελληνικό έδαφος υπό κατοχή: 11.000 λαθρομετανάστες έχουν κυριεύσει την Λέσβο! - ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ 6.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ! - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! 

Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!

Συνέχεια τα πλοία τους μεταφέρουν στην Αθήνα και συνέχεια αποβιβάζονται ολόκληρες στρατιές στο ελληνικό νησί χωρίς κανένα έλεγχο και χωρις κανέναν περιορισμό! Ουδείς τους εμποδίζει, όλοι είναι παρατηρητές της μεγαλύτερης εισβολής και αλλοίωσης της πληθυσμιακης σύνθεσης ενός νησιού που σε λίγο μόνο κατ'όνομα θα είναι ελληνικό...

Μόνο 8.000 υπολογίζεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που είτε μένουν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια, περιμένοντας την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε τέλος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Μόνο για το Σαββάτο πιστοποιήθηκε η άφιξη περί των 2.600 νέων λαθρομεταναστών και προσφύγων, ενώ άλλοι 2.000 περίπουπου αφίχθηκαν δεν έγινε δυνατό να πιστοποιηθούν λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού.

Την Κυριακή, όμως, υπολογίζεται ότι στο νησί έφθασαν περί τους 2.000 νέους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους μένουν στους χώρους αποβίβασής τους στο Μόλυβο ή τη Συκαμνιά. Κάποιοι από αυτούς πεζοπορώντας κινούνται στην πόλη της Μυτιλήνης. Διανύοντας με τα πόδια αποστάσεις περίπου 70 χιλιομέτρων

Στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέπλευσε από τη Μυτιλήνη μεταφέροντας στον Πειραιά περί τα 1.680 άτομα, ενώ άλλα 800 άτομα είχε επιβιβάσει από τη Σάμο οι οποίοι απλά θα αποβιβαστούν στην Αττική και απο εκεί και πέρα θα ρποστεθούν στο 1 εκατ. ξένων που ήδη βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος.

Λίγο νωρίτερα, είχε αποπλεύσει από το νησί με 1.740 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες το το πλοίο «Tera Jet» το οποίο, ωστόσο, επέστρεψε στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να αποβιβάσει δύο παιδιά με υψηλό πυρετό και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του. Όπως έγινε γνωστό, το «Tera Jet» θα εκτελεί ένα δρομολόγιο κάθε δύο ημέρες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μεταφέροντας μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά.

Από τους λαθρομετανάστες το 90% είναι μουσυολμάνοι και νέοι μέχρι 30 ετών. νεαροί. Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική αλλοίωσή της

Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα "Kurir" γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν αναμένεται να διορθωθεί αλλά θα χειροτερεύσει. Οι ίδιοι αριθμοί αναμένονται όχι για αύριο αλλά και όλο τον Σεπτέμβριο χωρίς κανείς και τίποτα είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις σε αυτό το «κράτος» για να  ανακόψει αυτό το φρενήρη ρυθμό.  




Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...!!! ΜΟΝΟ ΕΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑΝ 4000 ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ...!!!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Ενα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών έφτασε στη Λέσβο χθές Σάββατο από το πρωί με περίπου 100 φουσκωτές βάρκες που μετέφεραν 4.000 πρόσφυγε και κανείς δεν τους σταμάτησε στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Ετσι, ενώ 2.163 λαθρομετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναχώρησαν για τον Πειραιά και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet πήγε στο νησί για να παραλάβει άλλα 1.800 άτομα, ο αριθμός των λάθρο στο νησί έμεινε ο ίδιος!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε αριθμό, "εισβολή" ξένων σε ελληνικό έδαφος μετά την γερμανική εισβολή του 1941!

Η κατάσταση στην Λέσβο είναι αφόρητη με τους κατοίκους του νησιού να ασφυκτιούν, βλέποντάς το να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Η Λέσβος τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες λαθρομετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν «πνιγεί» από σκηνές, ανθρώπινες ψυχές, με γυναικόπαιδα και υπερήλικες ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.

Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι (vid)

Σχετκό ΠεριεχόμενοΤην ώρα που γινόταν η καταγραφή τους, έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, μικρές ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με την κατάσταση να τίθεται πολύ γρήγορα εκτός ελέγχου!

Οι λαθρομετανάστες, σε κατάσταση αμόκ, ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τις μάχες και τα κυνηγητά μεταξύ τους, μετατρέποντας το χώρο σε πεδίο μάχης!

Την ίδια ώρα γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν πανικόβλητοι να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.
Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν δύο από εμπλεκόμενους, από χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στο βίντεο που απαθανατίζει τις άγριες συμπλοκές, δεν φαίνεται ίχνος αστυνομικής δύναμης.



 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΦΕΝΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ένα δάσος από δενδρύλλια χασίς εντόπισαν κι ξερίζωσαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου και του τοπικού αστυνομικού τμήματος Γκούρα, σε δασώδη περιοχή στο Φενεό Κορινθίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Πανόραμα Κορινθίας ένα 31χρονος Αλβανό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 23χρονο συμπατριώτη του ο οποίος αναζητείται, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση τους, οργάνωσαν επιχείρηση εξερεύνησης, σε πυκνή δασώδη περιοχή του Φενεού Κορινθίας.

Εκεί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μια φυτεία χασίς από 1.585 δενδρύλλια, ύψους από 1,8 έως 3,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια χασίς.

Αναφορικά με τον τρόπο καλλιέργειας και απόκρυψης της φυτείας, οι δράστες είχαν διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο, τοποθετώντας περιμετρικά κορμούς δέντρων, κλαδιά και φύλλα σε πυκνή διάταξη, ώστε να μην είναι ορατή η καλλιέργεια.

Επιπλέον, περιμετρικά της φυτείας, οι καλλιεργητές είχαν κατασκευάσει παρατηρητήρια, εποπτεύοντας το χώρο ώστε έγκαιρα να μπορούν να αντιληφθούν την ενδεχόμενη παρουσία αστυνομικών, σε περίπτωση ανακάλυψης της καλλιέργειας, ενώ εντός αυτής είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα.

Επίσης, είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα, τόσο για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, όσο και για την διαμονή τους εντός της φυτείας και τη φύλαξη της.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Άρτα: Δύο συλλήψεις ΡΟΜΑ για απόπειρα ληστείας σε καφετέρια

Δεν πήγαν για καφέ μέσα στη νύχτα σε μια καφετέρια στην πόλη της Άρτας δύο νεαροί ΡΟΜΑ, από τους οποίους ο ένας ανήλικος. Στόχος τους ήταν να αρπάξουν διάφορα αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και έσπευσαν να εξαφανιστούν, για να πέσουν λίγο αργότερα στα χέρια των αστυνομικών.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος που έτρεψαν σε φυγή τους δύο δράστες ηλικίας 18 και 15 χρόνων, έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα και τους συνέλαβαν.

 Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν «αδειάσει» και άλλα μαγαζιά.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 82ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΡΑ!!!

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου, όταν οι ηλικίας 21 και 24 χρόνων δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας στην περιοχή Γαστούρι

Μετά τις εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από τις αρχές Αυγούστου σε σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε και μια άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης την οποία οι δυο νεαροί Αλβανοί χτύπησαν αλύπητα για να αρπάξουν μόνο τη χρυσή βέρα που φορούσε στο δάχτυλό της!

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου, όταν οι ηλικίας 21 και 24 χρόνων δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας στην περιοχή Γαστούρι. Τρεις ημέρες αργότερα, είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ασφαλείας και είχε διαπιστωθεί ότι είχαν διαρρήξει άλλες εννέα κατοικίες στην Γαρίτσα και σε άλλες περιοχές περιφερειακά της πόλης και είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μετά την εξιχνίαση της ληστείας από το αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων, σχηματίστηκε νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των δύο αλλοδαπών για ληστεία κατά συναυτουργία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του συνεχίζεται.

Σύλληψη αλλοδαπών που παγίδευαν ΑΤΜ

Περίπου 18.000 ευρώ έκλεψαν από λογαριασμούς τραπεζών δύο άτομα τα οποία παγίδευαν με μεταλλικό έλασμα τη θύρα εξόδου των ΑΤΜ!

Στα ίχνη δύο αλλοδαπών που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών από ΑΤΜ τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας.

Σε βάρος των αλλοδαπών, ηλικίας 33 και 40 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί, μαζί με δύο συνεργούς τους, προ ενός έτους περίπου, μετέβησαν σε τραπεζικά ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καβάλας, όπου πραγματοποίησαν παράνομες συναλλαγές μέσω Α.Τ.Μ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ανάληψης, παγίδευαν τη θύρα εξόδου των χρημάτων με μεταλλική παγίδα – έλασμα, η οποία συγκρατούσε τα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα ακύρωναν τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να μην πιστώνεται η κίνηση στον «παράνομο» λογαριασμό του δράστη, παρόλο που τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί από τη θυρίδα.

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι το συνολικό όφελος που αποκόμισαν, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 18.160 ευρώ ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν επιπλέον 4.880 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αρνητικό ρεκόρ εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Μόλις το πρώτο 7μηνο έχει έως και τετραπλασιαστεί σε σχέση με άλλες χρονιές η εισροή μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου. Ο φράχτης έχει εμποδίσει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την εισροή μεταναστών από τον Έβρο, ωστόσο έχει μεταφέρει το πρόβλημα στα νησιά που έχουν εντελώς ανύπαρκτη υποδομή για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα (Πίνακες)
Στη δημοσιότητα έδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα νεότερα στατιστικά στοιχεία για την εισροή των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην οποία καταγράφεται το πλέον αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών.



ADVERTISEMENT
Για να γίνει αντιληπτό τι συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι, οι Τούρκοι μας στέλνουν καθημερινά σε σχέση με άλλες χρονιές τον τετραπλάσιο έως εξαπλάσιο αριθμό παράνομων μεταναστών που διέρχονται την χώρα τους και εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα διακίνησης που δρουν στην Τουρκία και εδράζονται στην Κωνσταντινούπολη και τα μικρασιατικά παράλια με τις «ευλογίες» της τουρκικής κυβέρνησης..., ενώ από την πλευρά της η ΕΕ έχει βρει έναν πρόθυμο εταίρο, που όσο και να ζητά βοήθεια στην αντιμετώπιση του προβλήματος, καταλήγει να κάνει την δουλειά για αυτούς και απλά να περιορίζεται σε σταγόνες ...χρηματοδότησης.


  Μόνο που αν δεν γίνει όντως ευρωπαϊκό το πρόβλημα θα παραμείνει... ελληνικό! Σε ό,τι αφορά λοιπόν τα στατιστικά στοιχεία, που αποκαλύπτουν την παντελή δυσχέρεια στην προστασία των θαλασσίων συνόρων μας και την τουρκική προκλητικότητα, μόνο το 7μηνο του 2015 έχουν εισέλθει στη χώρα μας 156.726 παράνομοι μετανάστες, όταν το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα είχαν εισέλθει μόλις 32.070 και όλον τον χρόνο 77.163.


  Ακόμα περιμένουν εν τω μεταξύ οι ελληνικές Αρχές την ευρωπαϊκή επαναχρηματοδότηση τουλάχιστον για τη σίτιση αυτών των ανθρώπων, που από τις αρχές του καλοκαιριού την σταμάτησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι και το χρεοκοπημένο μας κράτος πασχίζει με δεκάδες προβλήματα να καλύψει και να παίξει τον ρόλο του φράγματος για την ΕΕ σε αυτό το πρωτοφανές για τα ιστορικά προηγούμενα ανθρώπινο «τσουνάμι», που η ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική έχει προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό στη Μέση Ανατολή.


  Η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων προέρχεται άλλωστε από τις εμπόλεμες ζώνες  και τα κυκλώματα της Τουρκίας και του ISIS εκμεταλλεύονται στο έπακρο, όχι μόνο για να πλουτίσουν διακινώντας αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και χρησιμοποιώντας τους για να προκαλέσουν πρόσθετα προβλήματα στην Ελλάδα.


  Τα νούμερα μάλιστα για τις επαναπροωθήσεις που δεν κοστίζουν και λίγα χρήματα στο ελληνικό κράτος προκαλούν ευθυμία όταν αναδεικνύουν πως στην πλειονότητά τους αφορούν λαούς των Βαλκανίων, που την άλλη ημέρα από αυτή της απέλασης είναι και πάλι εδώ. Ο φράχτης του Έβρου για πολλούς υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ήταν αναγκαίος, αλλά από την άλλη, αυτόματα μετέφερε το πρόβλημα στα παντελώς ανοχύρωτα νησιά και όχι μόνο εκτόξευσε κατακόρυφα το κόστος των περιπολιών, αλλά και το κατέστησε παντελώς αδύνατο, να επιφέρει αποτελέσματα, μπροστά σε αυτό το ανεξέλεγκτο κύμα καθημερινής εισροής δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Η Λέσβος έπεσε - Μια μεραρχία λαθρομεταναστών κατέλαβε την Μυτιλήνη! ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Η Λέσβος έπεσε - Μια μεραρχία λαθρομεταναστών κατέλαβε την Μυτιλήνη! ΒΙΝΤΕΟΕιδήσεις οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με πολεμικά ανακοινωθέντα παρά με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, καταφθάνουν πλέον από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ως εκ τούτου και η παράθεση των γεγονότων προσαρμόζεται σε στρατιωτικά δεδομένα.

Σε αυτό το ύφος, παραθέτουμε προς τον Ελληνικό Λαό το τελευταίο χρονικά πολεμικό ανακοινωθέν, το οποίο μεταφέρει την τραγική είδηση: το νησί της Λέσβου έπεσε, η πόλη της Μυτιλήνης κατελήφθη υπό μιας μεραρχίας λαθρομεταναστών!

Πάνω από 13.000 λαθροεισβολείς βρίσκονται ήδη στο νησί, ενώ η υπάρχουσα μεραρχία των λαθρομεταναστών αναμένεται λίαν συντόμως να ενισχυθεί από νέες.

Στον ακήρυχτο, αλλά απολύτως πραγματικό, πόλεμο που μαίνεται στο Αιγαίο, η κυβέρνηση Σύριζα απαντά με την αποστολή του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο δύναται κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αποβατικό των λαθρομεταναστών, καθώς μεταφέρει τμηματικά την μεραρχία της Λέσβου στον Πειραιά, προς διευκόλυνση καταλήψεως και της υπόλοιπης ελληνικής επικράτειας.

Μακάρι το σενάριο που περιγράφεται ανωτέρω να ήταν φανταστικό. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες των νησιών του Αιγαίου και σύντομα και οι συμπατριώτες μας του ηπειρωτικού κορμού της χώρας.

«Υπάρχει λύση;», θα ρωτήσει κάποιος. Υπάρχει και ακούγεται από κάθε γωνιά της κατεχόμενης Πατρίδος: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!



Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια

Εκτενές ρεπορτάζ για τον πανικό που έχει πέσει στην αστυνομία από την επικείμενη αποφυλάκιση -χάρις τον τελευταίο νόμο των Τσιπροκαμμένων για «αποσυμφόρηση» των φυλακών- 50 σκληρών Γεωργιανών κακούργων, είχε το «Βήμα της Κυριακής».

Και μεταξύ των άλλων αποκαλύψεων, υπήρχε στο ρεπορτάζ και αυτή για τον ακριβή αριθμό των ληστειών από Γεωργιανούς σε σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, που έχουν καταλήξει στον θάνατο των θυμάτων, λόγω αγρίων βασανιστηρίων:

«Όσον αφορά τη χαρτογράφηση των συμμοριών, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν: «Τα τελευταία χρόνια εξαρθρώθηκαν τουλάχιστον 30 συμμορίες Γεωργιανών – οι πέντε από αυτές χρησιμοποιούσαν και την απειλή του «σιδερώματος» των θυμάτων τους – που θεωρείται ότι σε αρκετές περιπτώσεις κακοποιούν μέχρι θανάτου… Την τελευταία τριετία έχουμε άλλες 12 δολοφονίες από άτομα αυτής της εθνικότητας στη διάρκεια ληστειών στο Χαλάνδρι, στην Κυψέλη, στη Φιλοθέη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννινα και αλλού. Μόλις προ μερικών μηνών είχαμε εξαρθρώσεις και άλλων συμμοριών από Γεωργιανούς στην Τρίπολη, στο Αγρίνιο και αλλού».

Και βέβαια, ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά μόνο υποθέσεις που εξιχνίασε η αστυνομία και συνέλαβε ή έστω ταυτοποίησε τους δράστες.

Κι ως γνωστόν, μικρό μέρος αυτών των υποθέσεων εξιχνιάζεται από την αστυνομία… Άρα, ο αριθμός των θυμάτων είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος!

(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Σύλληψη Πακιστανού «πρόσφυγα» για δολοφονία – Είχε τεμαχίσει το θύμα του

Ένας 26χρονος  «πρόσφυγας» από το Πακιστάν συνελήφθη την Τετάρτη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, μία καταδικαστική απόφαση και ένα βούλευμα για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία 42χρονου ομοεθνή του.

Ο δολοφονηθείς είχε βρεθεί τεμαχισμένος, στις 4 Ιανουαρίου 2011, στον Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί στο Εφετείο Αθηνών.

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος της 89χρονης στον Κάλαμο της Αττικής. Γεωργιανοί οι ληστές

Η 54χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός της σχεδίασε και εκτέλεσε τη ληστεία σε βάρος της 89χρονης γυναίκας στον Κάλαμο Αττικής, η οποία έγινε την περασμένη Τετάρτη. 

Η 54χρονη αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθη μαζί με τους συνεργούς της και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ψευδορκία καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Συγκατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση είναι και μία 35χρονη, ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η 54χρονη είχε καταθέσει ότι μεταμεσονύχτιες ώρες της περασμένης Τετάρτης, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν με άγνωστο τρόπο στην οικία 89χρονης στον Κάλαμο, όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός τα τελευταία επτά χρόνια. Έπειτα, αφού ακινητοποίησαν την ίδια και την ηλικιωμένη δένοντάς τους, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, διαπιστώθηκε ότι η 54χρονη δεν διέθετε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα και συνελήφθη αρχικά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η οικιακή βοηθός βοήθησε τους δράστες να εισέλθουν στην οικία, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην 89χρονη, με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ακόμη, στην κατοχή της βρέθηκε τσάντα, με χρηματικό ποσό και κοσμήματα που ανήκαν στην 89χρονη. Τη συγκεκριμένη τσάντα, αποπειράθηκε να παραδώσει στην 35χρονη, η οποία συνελήφθη την στιγμή της παράδοσης, για την αποδοχή των κλοπιμαίων. Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λαθρομετανάστες εξαγριωμένοι κάνουν στάχτη το κέντρο φιλοξενίας στη Μυτιλήνη-BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Tα πράγματα έχουν ξεφύγει


Στην Μυτιλήνη ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό ενώ στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε τηλεοπτικός σταθμός  θα δείτε τους εξαγριωμένους μετανάστες να καίνε ότι βρίσκουν μπροστά τους μέσα στο κέντρο φιλοξενίας

Η κάμερα καταγράφει καρέ-καρέ τους εξοργισμένους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν βάλει φωτιά στα στρώματα τους και στις κουβέρτες και φωνάζουν προς τους αστυνομικούς ζητώντας τα χαρτιά ταυτοποίησης τους για να φύγουν.

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν από τις 10 το βράδυ όταν λαθρομετανάστες κυρίως Αφγανοί άρχισαν να χτυπάνε εξαγριωμένοι με τα χέρια και τα πόδια τους την κεντρική πύλη.
Συνεχίζουν με μανία και όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση εκ μέρους των αστυνομικών αρχίζουν να καίνε ότι βρίσκουν μπροστά τους

Ο ένας από αυτούς σκαρφαλώνει και με την βοήθεια των υπολοίπων πετάει την κουβέρτα που φλέγεται έξω από τον φράκτη. Όσο η ώρα περνά η κατάσταση χειροτερεύει.
Είναι ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το οποίο κατέγραψε στις 19 του μήνα στις 11 το βράδυ νεαρός Αφγανός ο οποίος δεν πήρε όπως είπε μέρος στα επεισόδια

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το βράδυ της Κυριακής ομάδα 150 λαθρομεταναστών μπήκε βίαια στο χώρο, όπου βρίσκονται οι λυόμενοι οικίσκοι στην Μυτιλήνη εγκλώβισε και ποδοπάτησε την αστυνομικό, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τη βάρδια της.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στα υπόλοιπα νησιά καθώς οι μετανάστες ζητούν από την πολιτεία να μεριμνήσει για αυτούς και να βρει ένα τρόπο να τους βοηθήσει να φύγουν προς την Ευρώπη.

δείτε το βίντεο εδώ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους! Αλβανός βίαζε ανήλικες συγγενείς του και φίλες τους - Aνατριχιαστικές αποκαλύψεις

Δεν χωρά ο νους τα μαρτύρια στα οποία φέρεται να υπέβαλε από το 2007 έως τον Οκτώβριο του 2013 ένας αδίστακτος Αλβανός παιδεραστής, όχι μόνο σε ανήλικες συγγενείς του η μικρότερη από τις οποίες ήταν μόλις 6 χρόνων, αλλά ακόμη και σε επίσης ανήλικες φίλες τους!
 
Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εμετική δράση του αλλοδαπού, που εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια της Αστυνομίας και αναζητείται με ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Τρικάλων, άρχισαν το καλοκαίρι του 2013. Τότε, ένα 6χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε τρέμοντας στους γονείς του ότι το οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου επιχείρησε να το βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του!
 
Η έρευνα της Ασφάλειας προκάλεσε σοκ, καθώς αποκαλύφθηκε πως η 6χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του αδίστακτου «δράκου». Το 2009 είχε επιχειρήσει να βιάσει μια 14χρονη συγγενή του, αλλά τότε δεν τα κατάφερε. Όμως, το κορίτσι δεν γλίτωσε από τα χέρια του αφού, σύμφωνα με το trikalanews.gr, το βίασε τέσσερα χρόνια αργότερα! Οι φρικτές αποκαλύψεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί, αφού και άλλη μια 13χρονη συγγενής του κατέθεσε ότι την βίαζε κατ’ επανάληψη από το 2008 ως το 2012! 
 
Μετά από όσα μαθεύτηκαν, άλλη μια 14χρονη –σήμερα- κοπέλα αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της από τότε που ήταν μόλις 7 χρόνων, ενώ άλλο ένα ανήλικο κοριτσάκι περιέγραψε στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου εξετάστηκε ότι ο απάνθρωπος Αλβανός ασελγούσε πάνω της δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα επιχείρησε να δωροδοκήσει με 20 ευρώ, ενώ την απείλησε ότι θα το μετανιώσει αν ανοίξει το στόμα της!
 
Όλα τα ανήλικα θύματα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, όπως βεβαίωσε ο παιδοψυχίατρος που τα εξέτασε, στον οποίο περιέγραψαν τα μαρτύρια που βίωσαν στα χέρια του παιδεραστή. Μάλιστα, έδωσαν καταθέσεις με ασύλληπτες λεπτομέρειες στους αστυνομικούς που συνέταξαν την δικογραφία. Ο Αλβανός αναζητείται παντού, ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Τρικάλων στο οποίο υπέβαλε την δικογραφία η εισαγγελέας του άσκησε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή. 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Συνεχίζεται η διακίνηση λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα: ακόμη 2.500 αποβιβάστηκαν στον Πειραιά

Σε ένα απέραντο πεδίο λαθροδιακίνησης έχει μετατραπεί η ελληνική επικράτεια με αποκλειστική ευθύνη της εθνικά επικίνδυνης συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο έχει ναυλωθεί με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, πηγαινοέρχεται από τα νησιά προς τον Πειραιά, αποβιβάζοντας χιλιάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι ανεξέλεγκτα ακολούθως, κινούνται προς κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι βεβαίως η επίλυση του προβλήματος, αλλά η απόπειρα να αποσυμφορηθεί η χαοτική κατάσταση στα νησιά, ελέω εκλογών. Με απλά λόγια, Σύριζα-ΑΝΕΛ επιχειρούν δι' αυτού του σκαιού τρόπου να ξεγελάσουν τους Έλληνες του Αιγαίου, μετατοπίζοντας -προεκλογικά πάντα- μέρος του προβλήματος.

Βεβαίως, οι ολοένα και αυξανόμενες αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά, δυσχεραίνουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Επιπλέον όμως και αντίθετα από τις προσδοκίες των λαθρολάγνων της συγκυβέρνησης, επιτείνουν το πρόβλημα στην Αθήνα και σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος, όπου συνωστίζονται οι λαθροεισβολείς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μείζον πρόβλημα δεν... εξαφανίζεται, όπως διακήρυσσε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για τη μετανάστευση Τασία Χριστοδουλοπούλου, αποτυπώνοντας με εξαιρετική σαφήνεια τον ανθελληνισμό των δήθεν «ανθρωπιστών» της αριστεράς του Τσίπρα και της ελαφροδεξιάς του Καμμένου.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΆΛΛΟΣ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ, ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΝΑΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ MAKELEIO.GR)

sko glifada
Λίγο μετά τις 9 το απόγευμα Κυριακής 23 Αυγούστου 2015 σε παραλία της Γλυφάδας…

Έκπληκτοι όσοι απολαμβάνουν ακόμα το μπανάκι τους, βλέπουν μια ομάδα αλλοδαπών να πλησιάζει την Θάλασσα!

Ξαφνικά αρχίζει κάτι που κανείς δεν περίμενε…
Οι λίγοι Έλληνες που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο απλά κουνούσαν το κεφάλι…  «Πως έγινε έτσι η χώρα μας έλεγε ο ένας στον άλλον.

Πως γίναμε έτσι…»



πηγη μακελειο

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Πάτρα: Ρομά αρπάζουν χρυσαφικά από γυναίκες στη μέση του δρόμου

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας εξαιτίας των απανωτών περιστατικών κλοπών, με θύματα γυναίκες, σε δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, δύο γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς ρομά, οι οποίοι άρπαξαν από τον λαιμό τους τις αλυσίδες που φορούσαν.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η αστυνομία ενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τα νησιά του Αιγαίου κατακλύζονται από λαθρομετανάστες - Μυτιλήνη και Φαρμακονήσι εκπέμπουν "SOS" . Γεμίζει λαθρομετανάστες την χώρα η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανεξέλεγκτη είναι η ροή λαθρομεταναστών σε νησιά του Αιγαίου. Ο δήμαρχος Λέσβου εκτιμά σε 8.500 περίπου και πάλι τον αριθμό τους στο νησί, καθώς οι αφίξεις -με κάθε θαλάσσιο μέσο- είναι συνεχείς. Την ίδια στιγμή εκφράζει φόβο για το τί μέλλει γενέσθαι, καθώς παρεμποδίζεται η διέλευση τους από τα Σκόπια.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Λέρου σημειώνει ότι παρά τις αναχωρήσεις από το νησί, ο αριθμός τωνλαθροτων μεταναστών δεν μειώνεται κάτω από 1.000 άτομα, αφού είναι καθημερινές οι αφίξεις στο Φαρμακονήσι -από το οποίο οι διασωθέντες μεταφέρονται στη Λέρο. Απροθυμία ορθής διαχείρισης του προβλήματος επιρρίπτουν στο δήμαρχο Λέρου τα μέλη του Δικτύου Συμπαράστασης προσφύγων.

Λέσβος
«Κρατάω μια βόμβα στα χέρια μου και το φυτίλι πλησιάζει στο τέλος» δηλώνει  ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός αναφορικά με το συνεχώς διογκούμενο κύμα λαθρομεταναστών που κατακλύζουν το νησί. «Σήμερα πρέπει να κατέφθασε στο νησί τεράστιο πλήθος» λέει και προσθέτει ότι από τα χωριά τον ενημερώνουν «πως πρώτη φορά βλέπουν τόσο πολύ κόσμο. Ακόμη και στην πλαζ της Μυτιλήνη κατέφθασαν με ταχύπλοο σκάφος που τους άφησε και έφυγε αμέσως» λέει.
«Το πρωί είδαμε άλλη μια τραγωδία, όταν πνίγηκε ένας 17χρονος από σκάφος που ανατράπηκε στη θαλάσσια περιοχή της Θερμής» συνεχίζει και προσθέτει ότι το Λιμενικό διέσωσε δύο ακόμη αγνοούμενος μαζί με τους υπόλοιπους 13, που ήταν συνολικά στο σκάφος. «Πολλοί δεν έχουν ξαναδει θάλασσα στη ζωή τους, πόσο μάλλον να ξέρουν κολύμπι. Εντούτοις το εμπόριο και οι καμπάνιες που διεξάγουν οι κάθε είδους διακινητές στις τουρκικές ακτές παρέχουν αφειδώς υποσχέσεις και μέσα (βάρκες, σωσίβια, μηχανές κ.α.) για ασφαλή διέλευση» επισημαίνει.

Ο κ. Γαληνός δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ανακουφισμένος με τη μεταφορά των 2.100
λαθρομεταναστών και προσφύγων από την Μυτιλήνη στον Πειραιά με το «Ελ Βενιζέλος». «Ο μεταναστευτικός πληθυσμός ανέρχεται και σήμερα σε 8.500 ανθρώπους, δηλαδή κατά τι περισσότερο από χθες» εκτιμά και αναφέρει ότι παρά «την πρωινή απομάκρυνση ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων δεν ελαττώθηκε. Αντίθετα αυξήθηκε, αφού με το πρώτο φως της ημέρας νέα καραβάνια έφτασαν από τα τουρκικά παράλια και συσσωρεύονται στην πόλη της Μυτιλήνης».

Ο κ. Γαληνός εκφράζει την αγωνία του για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τον εγκλωβισμό τους στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα και την ανακοπή της πορείας διαφυγής τους προς Βορρά. Φοβάται ότι θα ξεσπάσει «διαμάχη μεταξύ Αθήνας-Μυτιλήνης» για τους ανθρώπους που δεν θα έχουν δρόμο διαφυγής.

Συγχρόνως νιώθει έντονη πίεση από αυτούς τους πληθυσμούς που επιβαρύνουν το νησί τους δύο τελευταίους μήνες. «Πέρασαν 94.000 άτομα. Οσοι δηλαδή είναι οι κάτοικοι του νησιού» λέει. «Οι υποδομές και οι δυνατότητες δεν επαρκούν». Φοβάται ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η Δημόσια Υγεία από την έλλειψη προσωπικού, απορριμματοφόρων και χρημάτων, με δεδομένη την «ακαμψία» σε όποια προσπάθεια προσλήψεων και οικονομικών δαπανών, που επιβάλλεται από τη μνημονιακή πολιτική.
Κλείνοντας εκφράζει ευγνωμοσύνη για την ουσιαστική βοήθεια που παρέχει στο δήμο και το νησί διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση μαζί με εθελοντές. «Αποφασιστικά και άμεσα, σε ταχύτατους χρόνους, δημιουργούν υποδομές στους χώρους φιλοξενίας. Ακόμη και γεωτρήσεις κάνουν, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην ομαλότητα της υδροδότησης του νησιού» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Λέρος
«Το μεταναστευτικό αποτελεί εθνικό πρόβλημα. Κυβερνητικό και όχι τοπικό» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, διευκρινίζοντας πως το νησί λειτουργεί σαν «Κέντρο Πρώτης Υποδοχής μεταναστών». «Μετά τη διεκπεραίωση της προβλεπόμενης διαδικασίας, οι μετανάστες είναι ελεύθεροι έως ότου επιβιβασθούν στο πλοίο και μεταφερθούν στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νησί περίπου 1000 άνθρωποι. Τέσσερις φορές την εβδομάδα αναχωρούν 100-150 άτομα με το καράβι της γραμμής, ενώ σε ημερήσια βάση καταφθάνουν άλλοι 200 από το Φαρμακονήσι».

Η εγκατάστασή τους, σημειώνει ο δήμαρχος, είναι πλέον ελεύθερη. Αλλά συγκεντρώνονται στο Λακκί, όπου τους παρέχεται δυνατότητα επιβίβασης στο πλοίο της «ελπίδας». «Οι πρόσφυγες έχουν κατακλύσει το νοσοκομείο, τα μνημεία, τις πλατείες και η πόλη παρουσιάζει συχνά εικόνες ανεπιθύμητες σε όλους» σημειώνει.

Ο κ Κόλλιας λέει ότι για τη διευκόλυνση όλων έχει ζητήσει τη δρομολόγηση ειδικού πλοίου για την καθημερινή μεταφορά των μεταναστών και των προσφύγων έως τέλος Αυγούστου. Επίσης, έχει ζητήσει από τον Γ.Γρ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλο την προμήθεια υποδομών υγιεινής (χημικές τουαλέτες και ντουζιέρες) προκειμένου να τοποθετηθούν στο γήπεδο που παραχώρησε ο δήμος για την προσωρινή διαμονή τους. Με την αρωγή των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» υπάρχουν ήδη σκηνές για περίπου 200 άτομα.

Ύδρα: Οι λαθρομετανάστες φονιάδες είχαν αποφυλακιστεί με νόμο Παρασκευόπουλου !

Είχαν μαζί τους τα αποφυλακιστήρια όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς - Είχαν φυλακιστεί το 2012 για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά

Στις 14 Ιουλίου και στις 9 Ιουνίου αποφυλακίστηκαν οι δυο από τους επτά Γεωργιανούς ληστές που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Ύδρα.


Οι δυο σκληροί ληστές εκμεταλλεύτηκαν τις ευνοϊκές διατάξεις του λεγόμενου «νόμου Παρασκευόπουλου» για να πετάξουν στην ελευθερία και να «αναβαθμίσουν» την εγκληματικής τους δράση. Μάλιστα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς με τα αποφυλακιστήρια στην τσέπη, γεγονός που αναδεικνύει το πόσο σκληροί και αμετανόητοι ήταν.

Στο βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής φαίνονται καθαρά να κινούνται γύρω από την ταβέρνα και το σπίτι του 67χρονου λίγη ώρα πριν μπουκάρουν μέσα, ενώ αποτυπώματα βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν στο παράθυρο που παραβίασαν και στο δωμάτιο που βασάνισαν και αφαίρεσαν τελικά τη ζωή του άτυχου εστιάτορα.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι δεν είχαν σχεδιάσει να ληστέψουν το συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ταβέρνας αλλά πληροφορήθηκαν όταν πήγαν να γευματίσουν ότι το θύμα είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και έτσι αποφάσισαν εκείνη τη στιγμή να μπουν στο σπίτι και να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα. Μπούκαραν στη διώροφη κατοικία με βερμούδες και σαγιονάρες και δεν φορούσαν γάντια αν και ήταν όλοι σεσημασμένοι για κλοπές και για ληστείες.


Καταδικασμένοι για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά 
Πάντως, σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο 30χρονος Ιγκόρ Τσακμάζοφ και ο 34χρονος Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχαν αποφυλακιστεί πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα ο πρώτος στις 14.7.15 από το κατάστημα Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε στις 27.11.12 για κλοπές και ο δεύτερος από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων στις 9.6.15 όπου βρισκόταν από τις 22.11.12 για κλοπές και ληστείες, ενώ τους συνόδευε η υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.

Παραμένει λοιπόν απορίας άξιον πώς αυτοί οι άνθρωποι αποφυλακίστηκαν και πριν καν συμπληρωθεί μήνας συνελήφθησαν για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Εκτός από τους δύο και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού, τον Πόρο και τις Σπέτσες.

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις ακόμα και στην κεντρική πολιτική σκηνή, προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους 7 Γεωργιανούς που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για τη δολοφονία του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Ύδρα. Όπως έγινε γνωστό δύο από αυτούς μόλις είχαν αποφυλακιστεί.

Συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου και στις 14 Ιουλίου αποφυλακίστηκαν τα δύο μέλη της συμμορίας των σκληρών Γεωργιανών εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Οι δύο αποφυλακισθέντες Γεωργιανοί, είχαν καταδικαστεί για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά. Ο πρώτος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και ο δεύτερος από τις φυλακές Τρικάλων.
Και οι δύο είχαν φυλακιστεί από τον Νοέμβριο του 2012 για κλοπές και ληστείες. Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι στο φάκελλο τους υπάρχει η επισήμανση από την ΕΛ.ΑΣ. ότι “παρουσιάζουν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά”.

Εκτός όμως από τους δύο και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού, τον Πόρο και τις Σπέτσες.

Εν τω μεταξύ συγκλονίζει η κατάθεση της Χριστίνας Μερτζάνη, της γυναίκας του άτυχου εστιάτορα. Η 56χρονη άκουγε τον άνδρα της να βασανίζεται άγρια από τους αδίστακτους κακοποιούς και ήταν ανήμπορη να αντιδράσει, καθώς την είχαν δέσει και φιμώσει στον επάνω όροφο του σπιτού τους στην θέση “Ξερή Ελιά” της Ύδρας:

“…άκουγα τον άνδρα μου να μουγκρίζει από τους πόνους στον κάτω όροφο του σπιτιού, λόγω των βασανιστηρίων που του έκαναν για να ομολογήσει πού έχει τα χρήματα. Εμένα με είχαν δέσει στην καρέκλα και με είχαν φιμώσει, ενώ παράλληλα με φύλαγαν δυο από τους ληστές….” λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η γυναίκα του άτυχου ταβερνιάρη.

Αυτοί είναι οι γεωργιανοί λαθρομετανάστες εγκληματίες που δολοφόνησαν τον άτυχο 67χρονο στην Ύδρα

Στη δημοσιότητα έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των επτά γεωργιανών λαθρομεταναστών, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή στην Ύδρα για τη δολοφονία του 67χρονου εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου.

Σημειώνεται πως μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων δύο εκ των προσαχθέντων με αποτυπώματα που βρέθηκαν στη διώροφη κατοικία του 67χρονου οι αστυνομικοί άρχισαν να δένουν την υπόθεση και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη των επτά γεωργιανών.

Ωστόσο, παραμένουν άκαρπες οι έρευνες σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της Γλυφάδας και της Βάρκιζας για τον εντοπισμό του μυστηριώδους ζευγαριού που έφυγε λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση από το νησί έχοντας μαζί τους όλη τη λεία.

Ακόμη πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για ποιο λόγο οι δύο γεωργιανοί που αποφυλακίστηκαν δεν απελάθηκαν, ενώ φυσικά δεν έχει διευκρινιστεί πως και πότε ήρθαν στην Ελλάδα.

Περιττό να προστεθεί πως μετά από μια σύντομη περίοδο στις φυλακές θα είναι ελεύθεροι πάλι και χωρίς κανείς να τολμήσει να τους απελάσει.

Α) TSETSKHLADZE ALEKSANDRE του MERABI και της MARINA που γεννήθηκε το 1988 στη Γεωργία

B) UGULAVA GRIGOLI του IBAN και της DOLLORES που γεννήθηκε το 1980 στη Γεωργία

Γ) SHAKHMAZOV IGOR του MURADI και της ANI που γεννήθηκε το 1985 στη Γεωργία

Δ) SOROZANISHVILI SOSO του IMEDI και της LALI που γεννήθηκε το 1986 στη Γεωργία

Ε) BURDULI LASHA του GIUI και της NAZO που γεννήθηκε το 1979 στη Γεωργία

Στ) DZINCHARASE MALHAZ του IURA και της SUZANA που γεννήθηκε το 1973 στη Γεωργία

Ζ)  KATZADJE  IRAKLI του JEMALI και της MANANA που γεννήθηκε το 1981 στη Γεωργία

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ηράκλειο : Πήγαν να λιντσάρουν τους Βούλγαρους δολοφόνους του 71χρονου

Ένταση προκλήθηκε στα δικαστήρια του Ηρακλείου όταν έφτασαν για απολογία οι δύο νεαροί Βούλγαροι που ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα στις Μοίρες σε βάρος του άτυχου 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη.

Η οργή από την πλευρά των συγγενών του θύματος ήταν φανερή και εκδηλώθηκε κατά των δύο νεαρών φερόμενών ως δραστών του εγκλήματος.

Να σημειωθεί εδώ, ότι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Δείτε την οργισμένη αντίδραση των συγγενών του δολοφονηθέντος από τις Μοίρες, έξω από τα δικαστήρια του Ηρακλείου.



 

Λαθροδιακινητής η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Στον Πειραιά αποβίβασε χιλιάδες λαθρομετανάστες το “Ελευθέριος Βενιζέλος”


Λαθροδιακινητής η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Στον Πειραιά αποβίβασε χιλιάδες λαθρομετανάστες το “Ελευθέριος Βενιζέλος”Από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, την διακίνηση των λαθρομεταναστών την αναλαμβάνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι. Από τα νησιά του Αιγαίου και προς τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, τους Τούρκους δουλεμπόρους αντικαθιστά η κυβέρνηση της Αριστεράς!

Το πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" το οποίο ναυλώθηκε έναντι 500.000 ευρώ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ για να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες από Κω, Λέρο, Κάλυμνο και Λέσβο στη Θεσσαλονίκη, τελικώς άλλαξε μεσοπέλαγα πορεία και έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά. Από κει ως «τουρίστες», οι λαθρομετανάστες διασπείρονται δίχως κανέναν έλεγχο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Η αλλαγή προορισμού του πλοίου, οφείλεται σε διπλωματικές αντιδράσεις των Σκοπιανών -κυρίως- αλλά και της σερβικής κυβέρνησης, διότι οι προερχόμενοι εκ Συρίας λαθρομετανάστες είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να ταξιδέψουν προς άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Καθώς φαίνεται όμως, η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης της Αριστεράς έγκειται στην αποτροπή των λαθρομεταναστών να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!

Το μόνο βέβαιο είναι το εξής: η κυβέρνηση-τσίρκο του Τσίπρα και οι γελωτοποιοί υπουργοί του, βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδος μας!

ΥΓ. Η κυβέρνηση είχε επίσημα ανακοινώσει ότι ναύλωσε το πλοίο Ελ. Βενιζέλος έναντι 500.000 ευρώ. Λαθρομετανάστες ισχυρίζονται πως πλήρωσαν εισιτήριο αξίας 60 ευρώ. Αν αυτό ισχύει, ποιος καρπώθηκε τα 60 ευρώ ανά κεφάλι, η κυβέρνηση της Αριστεράς ή η πλοιοκτήτρια εταιρεία; Για να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός ποιος έχει συμφέρον από τη λαθρομετανάστευση και ποιος κερδοσκοπεί μέσω αυτής.

Σέρβος μαχαίρωσε Αλβανό στην Κατερίνη – Αιτία τατουάζ της «Μεγάλης Αλβανίας»

Ένας Σέρβος επιτέθηκε σε Αλβανό, σε παραλία στην Ελλάδα, που είχε τατουάζ στο σώμα του τη «Μεγάλη Αλβανία», η οποία περιλαμβάνει και σερβικά εδάφη,  και τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία της Λεπτοκαρυάς στην Κατερίνη, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα που επικαλείται πηγές της ελληνικής αστυνομίας.

Τα στοιχεία του Σέρβου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά κατηγορείται για την επίθεση κατά του  25χρονου Αλβανού που διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις φυλακές Τρικάλων!! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ και ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών – 4 στο νοσοκομείο



trikala-filakesΣε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών κρατουμένων οφείλεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.15 στις φυλακές των Τρικάλων.

Οι ίδιες πληροφορίες του “Meteora voice”αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από κάποιο λεκτικό διαπληκτισμό μεταξύ των κρατουμένων και γρήγορα πήρε διαστάσεις με αλληλομαχαιρώματα με αιχμηρά αντικείμενα που έφεραν πάνω τους.

Αμέσως επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά άνδρες της εξωτερικής φρουράς αλλά στο μεταξύ τρεις από τους εμπλακέντες τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου ο ένας εκ των κρατουμένων Πακιστανικής καταγωγής είναι σοβαρά τραυματίας και οι άλλοι δυο ελαφρύτερα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή τους κανένας.

Στο μεταξύ στην φυλακή έσπευσαν και ισχυρές δυνάμεις της ΑΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον Διευθυντή της κ. Γραβάνη προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και να επιστρέψουν όλοι οι κρατούμενοι στα κελιά τους.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τέλος στα ψέμματα της ψοφοδεξιάς: Τα στατιστικά στοιχεία για τη λαθρομετανάστευση είναι ράπισμα για τους ψευτοπατριώτες της ΝΔ

Κατά την προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, σε μια στυγνή επίδειξη ψοφοδεξιού πολιτικαντισμού κατηγορούσε τον Σύριζα επί των θέσεών του για την μεταναστευτική πολιτική, χρησιμοποιώντας ως επιχειρήματα μια σειρά επιμέρους ζητημάτων (νομιμοποίηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική ασφάλιση κλπ.) τα οποία όμως, είχε υλοποιήσει η ίδια η ΝΔ!

Προ μιας εβδομάδος και σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό φίλα προσκείμενο στη ΝΔ, ο προσωρινός (μέχρι μονιμοποίησης) πρόεδρος του κόμματος Ε. Μεϊμαράκης, σε ένα ντελίριο ψεύδους και πολιτικάντικου θράσους, ισχυρίστηκε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για το μεταναστευτικό, έχοντας έρθει σε υπόγεια συμφωνία με τον Σύριζα!

Ο πίνακας που παρουσιάζουμε, αφορά στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με τους συλληφθέντες μη νόμιμους μετανάστες και διακινητές από αστυνομικές και λιμενικές αρχές, κατά τα έτη 2006-2015.



Επί διακυβέρνησης Καραμανλή και με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο στη θέση του υπουργού Εσωτερικών να ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους, συνελήφθησαν (φανταστείτε τον αριθμό εκείνων που δεν συνελήφθησαν):

2006: 95.239
2007: 112.364
2008: 146.337
2009: 126.145

Επί διακυβέρνησης Σαμαρά, είχαμε τους κάτωθι αριθμούς:
2012: 76.878
2013: 43.002
2014: 77.163

Για εκείνους που θα βιαστούν να ισχυριστούν πως επί Σαμαρά μειώθηκαν οι λαθρομετανάστες, απαντούμε με δύο γεγονότα τα οποία καταδεικνύουν περίτρανα είτε το λανθασμένο του συμπεράσματός τους είτε την φτηνή τους προσπάθεια να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα:

α) Επί Σαμαρά λοιπόν και κατόπιν εισηγήσεων υψηλόβαθμων στελεχών του Στρατού αποφασίστηκε η κατασκευή του φράχτη του Έβρου (ποιος ο λόγος να κατασκευαστεί εάν είχε καταπολεμηθεί το φαινόμενο και είχε μειωθεί ο αριθμός των εισβολέων;)

β) Επί Σαμαρά, ο υπουργός Ναυτιλίας της τότε κυβέρνησης Μ. Βαρβιτσιώτης, δια συνεντεύξεων Τύπου δημοσιοποιούσε στοιχεία περί της εκρηκτικής αύξησης της εισόδου λαθρομεταναστών από θαλάσσιες οδούς του Αιγαίου, αύξησης που άγγιζε τα δυσθεώρητα ύψη του 300%!

Το συμπέρασμα λοιπόν, είναι το εξής: η ΝΔ δεν έπραξε τίποτε διαφορετικό απ' όσα σήμερα πραγματοποιεί η κυβέρνηση-τσίρκο της Αριστεράς. Εκείνο που πράγματι έπραξε, ήταν η μετατόπιση της πύλης εισόδου των χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Έβρου, στα θαλάσσια του Αιγαίου. Επιπλέον, επί κυβερνήσεως ψοφοδεξιάς και κατόπιν κατευθυντήριων εντολών της πολιτικής ηγεσίας, μειώθηκαν οι συλλήψεις παράνομων μεταναστών με στόχο την εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης ως εξής: η μείωση των συλλήψεων θα εμφανιζόταν ως πάταξη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, καθώς δεν υπήρχαν, υποτίθεται, λαθρομετανάστες για να συλληφθούν!

Σήμερα, η αντεθνική κυβέρνηση της Αριστεράς συνεχίζει με γοργότερους -είναι η αλήθεια- ρυθμούς, το ανθελληνικό έργο της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς. Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών συνιστά επί της ουσίας έναν πρωτοφανή εποικισμό της Πατρίδος μας με κρατική σφραγίδα, η οποία φέρει τις υπογραφές όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Η Χρυσή Αυγή διατρανώνει υπερήφανα: Η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες!
Ευάγγελος Καρακώστας

Χειροπέδες σε Αλβανό στη Ζάκυνθο που κουβαλούσε επάνω του όπλο και μαχαίρι

Έναν 44χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου, με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης κατά της αρχής.
 
Όλα άρχισαν όταν ο 44χρονος είχε φραστικό επεισόδιο με ομοεθνείς του στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου. Στην καταγγελία ότι έφερε επάνω του ένα οπλισμένο πιστόλι, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, αρνήθηκε πεισματικά να παραδώσει το όπλο στις αρχές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακινητοποιηθεί και να αφοπλιστεί από τους αστυνομικούς.
 
Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Στο νοσοκομείο κάτοικος της Κω μετά από επεισόδιο με παράνομους μετανάστες

Συμπολίτισσα μας έπεσε θύμα επίθεσης από παράνομους μετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την έσπρωξαν από το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε,με αποτέλεσμα κατά την πτώση της να τραυματιστεί.

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κω για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,αλλά όπως πληροφορηθήκαμε είναι καλά στην υγεία της.

πηγη kosnews24.gr

Μυτιλήνη: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και σκάφη - Χάος στο κέντρο υποδοχής!


Μεγάλο αριθμό κατασχεμένων αυτοκινήτων και σκαφών έκαψαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.

Τα κατασχεμένα αυτοκίνητα και σκάφη βρίσκονται κοντά στο χώρο όπου κρατούνται οι λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα λαθρομεταναστών, θέλοντας να δείξει τη δυσφορία της για τις συνθήκες υγιεινής και κράτησης, πυρπόλησε τα αυτοκίνητα και τα σκάφη τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Πηγή: lesvosnews.gr

Αλβανός λαθρέμπορος έκανε «περιοδεία» σε τρεις χώρες.. τον πιάσαμε στην Καστοριά..

Από την πατρίδα του ξεκίνησε ένας νεαρό Αλβανός λαθρέμπορος καπνού, πέρασε στα Σκόπια όπου πούλησε το μεγαλύτερο μέρος της πραμάτειας του και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για να ξεπουλήσει και το τελευταίο μισό κιλό!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 29χρονο αλλοδαπό στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς και σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στο εσωτερικό, βρήκαν ένα χάρτινο δέμα το οποίο περιείχε κατεργασμένο καπνό βάρους 500 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναφέρεται ο τόπος προέλευσης στη συσκευασία.

Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 160 ευρώ, 4.900 λεκ Αλβανίας, 200 δηνάρια Σκοπίων, ένα κινητό και το Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για λαθρεμπορία.

Νέα πλοία γεμάτα λαθρομετανάστες στον Πειραιά

Η "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.  ΣΤΡΑΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΛΙΑΣΤΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ..

Νέα πλοία γεμάτα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έφτασαν το πρωί της Τετάρτης από τα νησιά του Αιγαίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Περίπου 500 άτομα μεταφέρθηκαν από τη Χίο και τη Μυτιλήνη. Ανάμεσά τους οικογένειες με μικρά παιδιά, που μεταβαίνουν στη συνέχεια στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με προορισμό το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ένα δεύτερο καράβι, που ήρθε από τη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο, μετέφερε στον Πειραιά περίπου 1.500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από τη Συρία και το Αφγανιστάν. Τελικός στόχος τους είναι να φτάσουν στη βόρεια Ευρώπη μέσω Σκοπίων και Σερβίας.

Σημειώνεται πως σε χθεσινή του ανακοίνωση ο ΟΗΕ τόνισε ότι σχεδόν 21.000 λαθρομετανάστες έφθασαν την προηγούμενη εβδομάδα διά θαλάσσης στα ελληνικά νησιά, προκειμένου να γλιτώσουν από τον πόλεμο, τη βία και τη φτώχεια στη Συρία, στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν. Κάλεσε παράλληλα τις ελληνικές αρχές να τους παράσχουν επείγουσα βοήθεια παρά τη σοβαρή οικονομική κρίση την οποία διέρχεται η χώρα.

Μέσα σε μία εβδομάδα, ανέφερε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, καταγράφηκαν τόσες αφίξεις λαθρομεταναστών στην Ελλάδα όσες μέσα σε έξι μήνες το 2014 – όταν συνολικά 43.500 λαθρομετανάστες έφθασαν στη χώρα. «Ο αριθμός των αφίξεων μεταναστών αυξάνεται δραματικά», υπογράμμισε.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΕΝΝΕΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Δείτε τα τρία γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη με πρωταγωνιστές “κακόμοιρους μετανάστες”


 Ύδρα: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το ΑΓΡΙΟ φονικό που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ τη κοινή γνώμη

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας, η ανθρωποκτονία 67χρονου ημεδαπού και η ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης ημεδαπής συζύγου του, πράξεις που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 16-8-2015 στην Ύδρα.
Δράστες είναι εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, εκ των οποίων συνελήφθησαν επτά (7) άνδρες, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, ενώ αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας, συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 16-8-2015, οι δράστες εισήλθαν στην οικία του ζεύγους και με τη χρήση βίας τους ακινητοποίησαν, τους δέσμευσαν και τους φίμωσαν. Στη συνέχεια, προέβησαν στην έρευνα των χώρων του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, πριν αποχωρήσουν από την οικία, εξανάγκασαν την 58χρονη να πιει υγρό άγνωστης χημικής σύστασης, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ζάλη και να απελευθερωθεί λίγες ώρες αργότερα
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 67χρονου προήλθε πιθανότατα από ασφυξία.
Όπως διαπιστώθηκε μετά από μεθοδική έρευνα, οι πέντε (5) εκ των συλληφθέντων, αμέσως μετά από τη ληστεία, απόπλευσαν με μισθωμένο ταχύπλοο σκάφος (ταξί) με προορισμό την Αίγινα, ενώ τα δύο (2) άτομα που αναζητούνται, αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο για την Βάρκιζα παραλαμβάνοντας τα χρήματα και τα κλοπιμαία. Οι άλλοι δύο (2) συλληφθέντες, εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ύδρας κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


 Μοίρες Ηρακλείου: Τώρα θα σε σφάξουμε Έλληνα – Χειροπέδες σε δυο Βούλγαρους που βασάνισαν και σκότωσαν 71χρονο για 100 ευρώ

Ο 19χρονος και ο 21χρονος ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους – Ο ηλικιωμένος έπεσε νεκρός μετά από αρκετές μαχαιριές
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα στις 13.08.2015 σε βάρος 71χρονου ημεδαπού, στις Μοίρες Ηρακλείου.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για ανθρωποκτονία.
Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, στην οικία του, το μεσημέρι της 13.08.2015, ενώ στο σημείο μετέβησαν Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.
Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών , προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μετέβησαν στην οικία του 71χρονου με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα 12 προς 13 Αυγούστου 2015.
Κατά το χρόνο που είχαν εισέλθει στην οικία, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 71χρονο και στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του.
Κατά τη διενεργούμενη προανάκριση, συνελήφθη και 38χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας ,μητέρα του 17χρονου,για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


 Ηράκλειο: Σύρος εργάτης σε κατάσταση ΑΜΟΚ τον πέταξε απ’ την οικοδομή!!

Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν το μεσημέρι εργάτης από τη Συρία, μέλος συνεργείου… που εκτελούσε εργασίες σε πολυκατοικία στη λεωφόρο Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο…
Εκνευρισμένος, πιθανότατα για θέματα ωραρίου, ο εργάτης βγήκε εκτός εαυτού και σαν ταύρος εν υαλοπωλείο κινήθηκε εναντίον των συναδέλφων του!

Ήταν τέτοιο το μένος του μάλιστα, που χτύπησε ένα συνάδελφό του με ένα σίδερο, ενώ έσπρωξε και έριξε έναν άλλο από την οικοδομή στην οποία εργάζονταν. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ…ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ!! ΑΠΟΥΣΑ ΞΑΝΑ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ!!

Την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου εκθειάζει τη στάση της κυρίας Τασίας στο θέμα των λαθρομεταναστών, έρχεται η Σύμη να τους διαψεύσει πανηγυρικά, δείχνοντας ότι η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο θέμα είναι εκτός από επικίνδυνη και εκτός τόπου και χρόνου!

Απρόβλεπτα επακόλουθα φαίνεται ότι έχει η ανεξέλεγκτη αποβίβαση λαθρομεταναστών στη Σύμη. Χθες μετανάστες που είχαν αποβιβαστει σε παραλιακή περιοχή του νησιού, κοντά στο ιστορικό Μοναστήρι του Πανορμίτη, έβαλαν φωτιά σε δασική περιοχή προκειμένου να εξαναγκάσουν το λιμενικό να τους προσέξει και να μην τους αφήσει να περιμένουν!

Η άμεση επέμβαση των κατοίκων δεν επέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς όμως το απόγευμα υπήρξαν αναζωπυρώσεις στις οποίες επενέβησαν άνθρωποι του δήμου πρωτού λαμπαδιάσει η περιοχή.

 Οι λαθρομετανάστες ωστόσο πέτυχαν το στόχο τους αφού μεταφέρθηκαν με σκάφος της Φρόντεξ – και όχι του λιμενικού που εδώ και ένα μήνα έχει υποστεί βλάβη – στο κεντρικό λιμάνι για να συνοστιστούν με εκαντοντάδες άλλους στο αστυνομικό τμήμα, το λιμεναρχείο και τις γύρω περιοχές.

BriefingNews

Σε μια εβδομάδα έφτασαν στην Ελλάδα οι μισοί λαθρομετανάστες όλου του 2014 - Ο ρυθμός θα αυξηθεί σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου έφτασαν 21.000 άτομα όταν ολόκληρο το 2014 είχαν φτάσει 43.500 - Ο ρυθμός θα αυξηθεί, προειδοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία για τους "πρόσφυγες" ..

Πλήρως αποκαλυπτικά για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες καθώς μέσα σε μια εβδομάδα πέρασαν τα ελληνικά σύνορα σχεδόν οι μισοί από όσους λαθρομετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα ολόκληρο το 2014!

Συγκεκριμένα στο διάστημα από 8 έως 14 Αυγούστου στα ελληνικά νησιά έφτασαν 20.843 λαθρομετανάστες, όταν στις 365 ημέρες του 2014 είχαν φτάσει 43.500 άτομα.

Η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών προειδοποιεί, μάλιστα, ότι «ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες» συνεχίζοντας τον ρυθμό του Ιουλίου όταν σε έναν μήνα καταγράφηκαν 50.242 αφίξεις, περισσότερες δηλαδή από ολόκληρο το 12μηνο του 2014.
Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών προέρχεται από τη Συρία (82%) και ακολουθούν οι Αφγανοί (14%) και οι Ιρακινοί (3%).


Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ – Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής που περιμένει το πλοίο στη Κω για να έρθει Αθήνα (φωτο makeleio.gr)

Ο “προσφυγας ” Laith al Salech, 30 ετών Αριστερά τον Ιανουάριο με το Χαλιφάτο στο Χαλεπι, δεξιά το Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα.

Οι συγγενείς του ζουν στην Ολλανδία, όπου και κατευθύνεται προφανώς για να μεταδώσει τα φώτα του Τζιχαντισμού, τα στοιχεία από συριακές πηγές.


Ηράκλειο: Βούλγαροιί σκότωσαν με 57 μαχαιριές τον Όθωνα Ανδρουλιδάκη στο κρεβάτι του

Δύο νεαροί Βούλγαροι, ηλικίας 19 και 21ος ετών έχουν προσαχθεί από τις αρχές και κρατούνται, καθώς όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην ενοχή τους για τη δολοφονία με πολλαπλές μαχαιριές, του άτυχου 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε η κόρη του να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του, ενώ τόσο τα χρήματα που βρέθηκαν στις τσέπες του όσο και η απουσία ίχνους αναστάτωσης στο σπίτι, απομάκρυναν το σενάριο της ληστείας και ενίσχυαν την εκδοχή ότι ο δράτσης ή οι δράστες ήταν πρόσωπα οικεία στο θύμα.

Την εκδοχή αυτή "στήριξε" και το γεγονός ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Οι δύο νεαροί κρατούνται από την Αστυνομία, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, που εικάζεται ότι θα "επισφραγίσουν" την ενοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ήδη έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο νεαρούς, που σημειωτέον έκανε παρέα με το θύμα. Τα κίνητρα και τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας.
Πηγή: cretalive.gr

Έγκλημα στην Ύδρα: Οι Γεωργιανοί εγκληματίες έτρωγαν σαν «τουρίστες» στην ταβέρνα του Μανώλη πριν τον δολοφονήσουν

Στην ταβέρνα του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου είχαν φάει λίγες ημέρες πριν την αιματηρή ληστεία που συγκλόνισε την Ύδρα οι Γεωργιανοί ληστές που προσήχθησαν από την Αστυνομία για το φόνο του.

Πέντε μέλη της σπείρας κάθισαν στο μαγαζί «Το Γειτονικό», προσποιούμενοι τους τουρίστες, με σκοπό να παρακολουθούν τις κινήσεις του 67χρονου Μανώλη Οικονόμου και της 58χρονης 
Χριστίνας Μερτζάνη.

Το τραγικό στοιχείο είναι ότι λίγες ημέρες μετά δεν δίστασαν να βασανίσουν τους ανθρώπους που έβλεπαν για ώρα να κοπιάζουν για να τους εξυπηρετήσουν στην ταβέρνα.
Χθες, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που δείχνουν ότι ο 67χρονος εστιάτορας ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε άγρια μέχρι που πέθανε από ασφυξία.

Στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθούν οι πέντε Γεωργιανοί προσαχθέντες για το έγκλημα. Μέχρι στιγμής η Αστυνομία φέρεται να έχει ταυτοποιήσει δύο από αυτούς μέσω δαχτυλικών τους αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι για το φόνο θα κατηγορηθούν και οι πέντε.

Προσθέτουν δε ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διαρρήξεις, να είναι οι βασανιστές και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου.

Μετά την ταυτοποίησή τους από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποφασίστηκε η μεταφορά τους από το Αστυνομικό Τμήμα της Ύδρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Εκεί θα συνεχιστεί η ανάκρισή τους, η οποία έχει ως στόχο να οδηγήσει στους συνεργούς τους που αναζητούνται.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Γεωργιανών που λίγη ώρα μετά την αιματηρή ληστεία διέφυγαν με θαλάσσιο ταξί για τα νότια προάστια της Αθήνας παίρνοντας μαζί τους τη λεία (κοσμήματα και 47.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 7.500 ευρώ ήταν οι εισπράξεις της ημέρας από την ταβέρνα). Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να καρποφορήσουν τα επόμενα 24ωρα. Ανάμεσά στους προσαχθέντες βρίσκονται δύο Γεωργιανοί που εργάζονταν στο εστιατόριο του θύματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους αλλά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τη σάρωση των τηλεφωνικών τους επικοινωνιών για να δουν αν είχαν μιλήσει ή όχι με τους ληστές. Συνολικά στη συμμορία των Γεωργιανών εκτιμάται ότι συμμετείχαν περίπου εννιά άτομα, τα οποία «χτυπούσαν» σε αρκετές περιπτώσεις με διαφορετική σύνθεση.
Περιγράφονται ως πολύ σκληρά στην ανάκριση, αν και ήδη έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις.