Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Λαθρομετανάστες εξαγριωμένοι κάνουν στάχτη το κέντρο φιλοξενίας στη Μυτιλήνη-BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Tα πράγματα έχουν ξεφύγει


Στην Μυτιλήνη ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό ενώ στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε τηλεοπτικός σταθμός  θα δείτε τους εξαγριωμένους μετανάστες να καίνε ότι βρίσκουν μπροστά τους μέσα στο κέντρο φιλοξενίας

Η κάμερα καταγράφει καρέ-καρέ τους εξοργισμένους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν βάλει φωτιά στα στρώματα τους και στις κουβέρτες και φωνάζουν προς τους αστυνομικούς ζητώντας τα χαρτιά ταυτοποίησης τους για να φύγουν.

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν από τις 10 το βράδυ όταν λαθρομετανάστες κυρίως Αφγανοί άρχισαν να χτυπάνε εξαγριωμένοι με τα χέρια και τα πόδια τους την κεντρική πύλη.
Συνεχίζουν με μανία και όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση εκ μέρους των αστυνομικών αρχίζουν να καίνε ότι βρίσκουν μπροστά τους

Ο ένας από αυτούς σκαρφαλώνει και με την βοήθεια των υπολοίπων πετάει την κουβέρτα που φλέγεται έξω από τον φράκτη. Όσο η ώρα περνά η κατάσταση χειροτερεύει.
Είναι ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το οποίο κατέγραψε στις 19 του μήνα στις 11 το βράδυ νεαρός Αφγανός ο οποίος δεν πήρε όπως είπε μέρος στα επεισόδια

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το βράδυ της Κυριακής ομάδα 150 λαθρομεταναστών μπήκε βίαια στο χώρο, όπου βρίσκονται οι λυόμενοι οικίσκοι στην Μυτιλήνη εγκλώβισε και ποδοπάτησε την αστυνομικό, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τη βάρδια της.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στα υπόλοιπα νησιά καθώς οι μετανάστες ζητούν από την πολιτεία να μεριμνήσει για αυτούς και να βρει ένα τρόπο να τους βοηθήσει να φύγουν προς την Ευρώπη.

δείτε το βίντεο εδώ