Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους! Αλβανός βίαζε ανήλικες συγγενείς του και φίλες τους - Aνατριχιαστικές αποκαλύψεις

Δεν χωρά ο νους τα μαρτύρια στα οποία φέρεται να υπέβαλε από το 2007 έως τον Οκτώβριο του 2013 ένας αδίστακτος Αλβανός παιδεραστής, όχι μόνο σε ανήλικες συγγενείς του η μικρότερη από τις οποίες ήταν μόλις 6 χρόνων, αλλά ακόμη και σε επίσης ανήλικες φίλες τους!
 
Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εμετική δράση του αλλοδαπού, που εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια της Αστυνομίας και αναζητείται με ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Τρικάλων, άρχισαν το καλοκαίρι του 2013. Τότε, ένα 6χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε τρέμοντας στους γονείς του ότι το οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου επιχείρησε να το βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του!
 
Η έρευνα της Ασφάλειας προκάλεσε σοκ, καθώς αποκαλύφθηκε πως η 6χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του αδίστακτου «δράκου». Το 2009 είχε επιχειρήσει να βιάσει μια 14χρονη συγγενή του, αλλά τότε δεν τα κατάφερε. Όμως, το κορίτσι δεν γλίτωσε από τα χέρια του αφού, σύμφωνα με το trikalanews.gr, το βίασε τέσσερα χρόνια αργότερα! Οι φρικτές αποκαλύψεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί, αφού και άλλη μια 13χρονη συγγενής του κατέθεσε ότι την βίαζε κατ’ επανάληψη από το 2008 ως το 2012! 
 
Μετά από όσα μαθεύτηκαν, άλλη μια 14χρονη –σήμερα- κοπέλα αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της από τότε που ήταν μόλις 7 χρόνων, ενώ άλλο ένα ανήλικο κοριτσάκι περιέγραψε στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου εξετάστηκε ότι ο απάνθρωπος Αλβανός ασελγούσε πάνω της δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα επιχείρησε να δωροδοκήσει με 20 ευρώ, ενώ την απείλησε ότι θα το μετανιώσει αν ανοίξει το στόμα της!
 
Όλα τα ανήλικα θύματα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, όπως βεβαίωσε ο παιδοψυχίατρος που τα εξέτασε, στον οποίο περιέγραψαν τα μαρτύρια που βίωσαν στα χέρια του παιδεραστή. Μάλιστα, έδωσαν καταθέσεις με ασύλληπτες λεπτομέρειες στους αστυνομικούς που συνέταξαν την δικογραφία. Ο Αλβανός αναζητείται παντού, ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Τρικάλων στο οποίο υπέβαλε την δικογραφία η εισαγγελέας του άσκησε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή. 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr