Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Αλβανός κακοποιός κρατούσε ομήρους σε σουπερ-μαρκετ στου Ζωγράφου με... ψεύτικο πιστόλι!

Όμηροι της εγκληματικής διάθεσης αλλοδαπών έχουν καταστεί οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να αισθάνονται πουθενά ασφαλείς.

Τελευταίο περιστατικό που αποδεικνύει τα προαναφερθέντα είναι η απόπειρα ληστείας με ομηρία, η οποία έλαβε χώρα σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου. Ο Αλβανός δράστης συνελήφθη από άντρες της ΕΛ.ΑΣ., οι όμηροι είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πιστόλι που κρατούσε ο Αλβανός ήταν ψεύτικο!

Το γεγονός, εντούτοις, παραμένει ότι η πρωτεύουσα της Ελλάδος αλβανοκρατείται, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες νέων λαθρομεταναστών εισρέουν στην ελληνική επικράτεια με κάθε τρόπο, καθιστώντας μια πραγματική κόλαση την ζωή των συμπατριωτών μας.

Αντιμέτωποι με κατάσταση ομηρίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν το πρωί σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης, ο οποίος είναι Αλβανός 30 ετών, μπήκε στο σούπερ μάρκετ από την πλαϊνή πόρτα από την οποία μπαίνουν οι εργαζόμενοι τη στιγμή που στο κτήριο εισέρχονταν και τρεις υπάλληλοι. 

Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους όμως μια από τους τρεις κατάφερε να κρυφτεί και να καλέσει την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο 30χρονος κατευθύνθηκε προς τον διευθυντή που βρισκόταν στο γραφείο του και με την απειλή όπλου προσπάθησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να μπουν στο χώρο του σούπερ μάρκετ, να συλλάβουν το δράση και να απελευθερώσουν τους ομήρους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το όπλο που έφερε ο 30χρονος ήταν ψεύτικο.

Οι όμηροι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.