Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ζέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος.

Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του.

Ο Kalergi και το εξώφυλλο του βιβλίου του


Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. 

Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας

Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Σαν άκρατη συνωμοσιολογία, βεβαίως, ακούγονται όλα τα παραπάνω, η οποία γίνεται εξόχως θελκτική, βλέποντας το ελληνικό κράτος να φροντίζει (όχι τώρα, αλλά συνεχώς) να εντείνει το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και να δίνει ολοένα και περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες.  

Όχι τώρα, αλλά συνεχώς γιατί η δολοφονία Καντάρη και Λαζανά γίνανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επειδή το φρικώδες έγκλημα εναντίον της Μυρτούς έγινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαθρομεταναστευτικές ροές οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, αφού ο Σύριζα απλώς συνεχίζει την πολιτικής τους.

Πάμε, όμως, να δούμε μία εξόχως διαφωτιστική ομιλία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 20 Μαΐου του 2015, για να φέρουμε τον Kalergi στην επικαιρότητα. Μιλάει, λοιπόν, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χρυσόγονος, και λέει στην παρέμβασή του:
"Άκουσα με ενδιαφέρον τον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι η Ευρώπη χρειάζεται την οργανωμένη και νόμιμη μετανάστευση ενός αριθμού ανθρώπων κατ΄έτος για να καλύπτεται το κενό που προκαλείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Η διαπίστωσή σας καθεαυτή είναι σωστή. Ωστόσο ούτε η υπογεννητικότητα ούτε τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι φυσικά φαινόμενα. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών. 

Την υπογεννητικότητα την προκαλούν οι λανθασμένες μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, που δεν επιβραβεύουν όπως θα όφειλαν τη γέννηση παιδιών και δεν προστατεύουν επαρκώς τη μητρότητα. Και τα μεταναστευτικά ρεύματα τα προκαλούν οι άνισοι όροι ανταλλαγής που καταδικάζουν στη φτώχεια τις χώρες της καπιταλιστικής περιφέρειας και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου οι οποίες συμβάλουν στην πρόκληση χάους και εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στις ίδιες αυτές χώρες. 

Και βέβαια όλες αυτές οι πολιτικές έχουν κοινό παρονομαστή ότι υποκινούνται από το ίδιο κίνητρο, δηλαδή την εξασφάλιση μεγαλύτερων κερδών για το κεφάλαιο. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να δώσουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των ανθρώπινων κοινωνιών και όχι στο χρήμα".


Ο Χρυσόγονος, λοιπόν, του Σύριζα, άκουσε τον Αβραμόπουλο της ΝΔ να λέει ότι «χρειάζονται» οι λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ελέω των δικών τους πολιτικών φυσικά. Και συμφώνησε! Πραγματικά ύστερα από αυτό δεν μένει τίποτε στο σκοτάδι, Έλληνα. Θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες!