Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αυτοί είναι οι γεωργιανοί λαθρομετανάστες εγκληματίες που δολοφόνησαν τον άτυχο 67χρονο στην Ύδρα

Στη δημοσιότητα έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των επτά γεωργιανών λαθρομεταναστών, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή στην Ύδρα για τη δολοφονία του 67χρονου εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου.

Σημειώνεται πως μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων δύο εκ των προσαχθέντων με αποτυπώματα που βρέθηκαν στη διώροφη κατοικία του 67χρονου οι αστυνομικοί άρχισαν να δένουν την υπόθεση και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη των επτά γεωργιανών.

Ωστόσο, παραμένουν άκαρπες οι έρευνες σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της Γλυφάδας και της Βάρκιζας για τον εντοπισμό του μυστηριώδους ζευγαριού που έφυγε λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση από το νησί έχοντας μαζί τους όλη τη λεία.

Ακόμη πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για ποιο λόγο οι δύο γεωργιανοί που αποφυλακίστηκαν δεν απελάθηκαν, ενώ φυσικά δεν έχει διευκρινιστεί πως και πότε ήρθαν στην Ελλάδα.

Περιττό να προστεθεί πως μετά από μια σύντομη περίοδο στις φυλακές θα είναι ελεύθεροι πάλι και χωρίς κανείς να τολμήσει να τους απελάσει.

Α) TSETSKHLADZE ALEKSANDRE του MERABI και της MARINA που γεννήθηκε το 1988 στη Γεωργία

B) UGULAVA GRIGOLI του IBAN και της DOLLORES που γεννήθηκε το 1980 στη Γεωργία

Γ) SHAKHMAZOV IGOR του MURADI και της ANI που γεννήθηκε το 1985 στη Γεωργία

Δ) SOROZANISHVILI SOSO του IMEDI και της LALI που γεννήθηκε το 1986 στη Γεωργία

Ε) BURDULI LASHA του GIUI και της NAZO που γεννήθηκε το 1979 στη Γεωργία

Στ) DZINCHARASE MALHAZ του IURA και της SUZANA που γεννήθηκε το 1973 στη Γεωργία

Ζ)  KATZADJE  IRAKLI του JEMALI και της MANANA που γεννήθηκε το 1981 στη Γεωργία