Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ακόμα ένας Έλληνας νεκρός από χέρια αλλοδαπών εγκληματιών - Θρήνος στην Ύδρα

Σπείρα Γεωργιανών εγκληματιών δολοφόνησαν τα ξημερώματα 67χρόνο Έλληνα ιδιοκτήτη ταβέρνας. 

Οι δράστες μπήκαν ξημερώματα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, που διατηρούσε ταβέρνα και είχε κερδίσει τη συμπάθεια των κατοίκων του νησιού. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την 58χρονη κα Χριστίνα και τον άτυχο Μανώλη. Τον πρώην ναυτικό, που εργαζόταν ως ψήστης στην ταβέρνα που διατηρούσε.

Οι αδίστακτοι Γεωργιανοί εγκληματίες δεν δίστασαν να δέσουν και να φιμώσουν τα θύματά τους και στη συνέχεια να τα παρατήσουν αβοήθητα!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες την ανάγκασαν να πιει υπνωτικό για να... "δουλέψουν" ανενόχλητοι! Μόλις η γυναίκα συνήλθε από τα υπνωτικά έτρεξε να δει πώς ήταν ο άνδρας της, ο οποίος δυστυχώς είχε εκπνεύσει.

Η ίδια είπε ότι όταν ξύπνησε, κατάφερε να λυθεί και πήγε αμέσως να δει πώς ήταν ο σύζυγός της που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Τότε, αποκαλύφθηκε το μέγεθος του δράματος, αφού ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.

"Ίσως να ήταν Γεωργιανοί"
Στην ταβέρνα που διατηρούσε το ζευγάρι, εργάζονταν Γεωργιανοί στην κουζίνα. Η σύζυγος λοιπόν, είχε μάθει κάποιες λέξεις. Όταν τα ξημερώματα, άκουσε τους ληστές να μιλάνε μέσα στο σπίτι της, αναγνώρισε τη γλώσσα και είπε στους αστυνομικούς, ότι οι δράστες πιθανότατα να είναι από τη Γεωργία.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν κάποιους ανθρώπους από το λιμάνι, όπου έψαχναν θαλάσσιο ταξί για να τους μεταφέρει στη Γλυφάδα ή στη Βουλιαγμένη.

Ακόμα ένας Έλληνας προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων από τον ακήρυχτο πόλεμο των αλλοδαπών εγκληματιών κατά των Ελλήνων.

Άραγε θα βρεθεί έστω ένας "αλληλέγγυος" να σταθεί δίπλα στα θύματα ή θα προτιμήσουν να προστρέξουν να συνδέσουν τα air condition στους λαθροεισβολείς;