Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Λαθροδιακινητής η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Στον Πειραιά αποβίβασε χιλιάδες λαθρομετανάστες το “Ελευθέριος Βενιζέλος”


Λαθροδιακινητής η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Στον Πειραιά αποβίβασε χιλιάδες λαθρομετανάστες το “Ελευθέριος Βενιζέλος”Από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, την διακίνηση των λαθρομεταναστών την αναλαμβάνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι. Από τα νησιά του Αιγαίου και προς τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, τους Τούρκους δουλεμπόρους αντικαθιστά η κυβέρνηση της Αριστεράς!

Το πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" το οποίο ναυλώθηκε έναντι 500.000 ευρώ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ για να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες από Κω, Λέρο, Κάλυμνο και Λέσβο στη Θεσσαλονίκη, τελικώς άλλαξε μεσοπέλαγα πορεία και έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά. Από κει ως «τουρίστες», οι λαθρομετανάστες διασπείρονται δίχως κανέναν έλεγχο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Η αλλαγή προορισμού του πλοίου, οφείλεται σε διπλωματικές αντιδράσεις των Σκοπιανών -κυρίως- αλλά και της σερβικής κυβέρνησης, διότι οι προερχόμενοι εκ Συρίας λαθρομετανάστες είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να ταξιδέψουν προς άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Καθώς φαίνεται όμως, η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης της Αριστεράς έγκειται στην αποτροπή των λαθρομεταναστών να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!

Το μόνο βέβαιο είναι το εξής: η κυβέρνηση-τσίρκο του Τσίπρα και οι γελωτοποιοί υπουργοί του, βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδος μας!

ΥΓ. Η κυβέρνηση είχε επίσημα ανακοινώσει ότι ναύλωσε το πλοίο Ελ. Βενιζέλος έναντι 500.000 ευρώ. Λαθρομετανάστες ισχυρίζονται πως πλήρωσαν εισιτήριο αξίας 60 ευρώ. Αν αυτό ισχύει, ποιος καρπώθηκε τα 60 ευρώ ανά κεφάλι, η κυβέρνηση της Αριστεράς ή η πλοιοκτήτρια εταιρεία; Για να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός ποιος έχει συμφέρον από τη λαθρομετανάστευση και ποιος κερδοσκοπεί μέσω αυτής.