Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Χιλιάδες λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης αναμένουν την μετακίνησή τους στην… ενδοχώρα

Χωρίς καμία  ένδειξη ελάττωσης των αφίξεων λαθρομεταναστών συνεχίζεται το πρωτοφανές για τα παγκόσμια χρονικά κύμα εισβολής μουσουλμανικών και ασιατικών πληθυσμών στην Ελλάδα, με την προκλητική ανοχή ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ..

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά και με φανατισμό να λάβει το οποιοδήποτε μέτρο αποτροπής των εισόδων έχοντας παραδώσει την όποια εθνική κυριαρχία υπήρχε στα χέρια των Τούρκων και άλλων διακινητών, ενώ η κοινωνία βλέπει απλά και μοιρολατρικά να μεταλλάσσεται  η χώρα σταδιακά σε μουσουλμανικό προτεκτοράτο  

Χιλιάδες είναι οι λαθρομετανάστες  στο λιμάνι της Μυτιλήνης περιμένουν να μετακινηθούν στην Αθήνα.  Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, έτοιμοι προς αναχώρηση αυτή τη στιγμή είναι 3.500 αλλοδαποί  οι οποίοι  και θα μετακινηθούν με τα πλοία της γραμμής αλλά και με έκτακτα δρομολόγια έως αύριο το απόγευμα.

Έκτακτα δρομολόγια όμως μλόνο για την μετακίνηση των αλλοδαπών καθώς αυτοί είναι που έχουν προτεραιότητα.  Στο μεταξύ, της τάξης των 2.000 με 2.500 ατόμων τη μέρα είναι οι αφίξεις λαθρομεταναστών στη Λέσβο, από διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αριθμός των όσων περιμένουν να πιστοποιηθούν στο Κέντρο Πιστοποίησης και Καταγραφής στη Μόρια φτάνει σήμερα τις 4.000 άτομα.

Πιστοποίηση βέβαια τυπική που τις περισσότερες φορές καμία σχέση με τα πραγματικά στοιχεία των αλλοδαπών έχει.  Αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει στη Λέσβο τις τελευταίες μέρες έχουν μειωθεί ο αριθμός των εισβολών  προς τη Χίο, όπου κατά μέσο όρο φτάνουν στο νησί περίπου 500 άτομα τη μέρα! Με άλλα λόγια με 500 άτομα την ημέρα θα πρέπει περίπου και να πανηγυρίζουμε. 

Και η εύθυμη είδηση της ημέρας:
Στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας «συνελήφθησαν» τρεις Μαροκινοί, ηλικίας 22, 27 και 29 ετών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα. Οι Μαροκινοί θα κρατηθούν για κάποιο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια θα τους επιδοθεί ένα χαρτί που θα τους λέει να φύγουν από την χώρα εντός 30 ημερών και στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι. Φυσικά ουδέποτε πρόκειται να απελαθούν.