Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Όλη η Ελλάδα μια Ειδομένη! Χιλιάδες λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Αθήνα με εντολή Μουζάλα ..!


Όλη η Ελλάδα μια... Ειδομένη! Χιλιάδες λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Αθήνα με εντολή ΜουζάλαΤην μεταφορά των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ειδομένη και την εγκατάστασή τους στην Αθήνα, ανακοίνωσε από το βήμα ραδιοφωνικής εκπομπής ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας!

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός υλοποιώντας προφανώς τις εθνοκτόνες πολιτικές του Σύριζα, οι οποίες συμφωνήθηκαν μεταξύ κυβέρνησης και Ε.Ε., ανακοίνωσε πως «Αυτό που γίνεται στην Ειδομένη, η κατηγοριοποίηση του πρόσφυγα με βάση την εθνικότητα, είναι παράνομο. Αυτός ο νόμος έχει παραβιαστεί από τις άλλες χώρες κι εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε».

Και πώς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε; Ο υπουργός ήταν σαφέστατος: «Έχουμε μια εκστρατεία να τους πάρουμε από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα»!

Μάλιστα ενώ ακόμη και ο ευρωπαϊκός Τύπος αναγνωρίζει πως η Τουρκία είναι το σημαντικότερο μέρος του μεταναστευτικού προβλήματος και η Ε.Ε. αντί πιέσεων της παραχωρεί υπέρμετρα οφέλη, ο υπουργός της κυβέρνησης-τσίρκο δήλωσε το εξής εκπληκτικό:
«Κάνουμε την Τουρκία υπεύθυνη επίλυσης του προβλήματος. Καταδεικνύεται επιτέλους ότι από τα παράλια της Τουρκίας είναι η πόρτα, εκεί γίνεται η διακίνηση, ακούγεται σιωπηλό αλλά είναι μεγάλη διπλωματική μας νίκη»!

Καθίσταται σαφές ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ έχει απωλέσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος αφήνεται έρμαιο στις διαθέσεις των λαθρομεταναστών εν γένει και των φανατικών ισλαμιστών ειδικότερα.

Ξεκάθαρα πια, ο αποικισμός της ελληνικής επικράτειας από τους λαθροεισβολείς λαμβάνει κρατική βούλα και γίνεται αναμφισβήτητη επιδίωξη της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Εκείνοι εντούτοις, οι οποίοι θέλουν να μεταφέρουν στην Αθήνα τον τρόμο που βίωσε το Παρίσι και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν πολιτικό όνομα: είναι τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, με μπροστάρη την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ!