Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μαίνεται ο πόλεμος στην Ειδομένη με συνεχή επεισόδια από τους λαθρομετανάστες. Μούγκα απο τα ξεπουλημένα μμε.


Μαίνεται ο πόλεμος στην Ειδομένη με συνεχή επεισόδια από τους λαθρομετανάστεςΣε καθημερινή βάση πλέον γίνονται τα επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών στην περιοχή της Ειδομένης Κιλκίς. Συγκρούονται τόσο ανάμεσά τους όσο και με τους άνδρες της αστυνομίας.

Σήμερα το πρωί υπήρξε νέα ένταση, με λαθρομετανάστες άλλων εθνικοτήτων να πετούν πέτρες σε Σύρους, θεωρώντας ότι εκείνοι περνούν τα σύνορα προς τα Σκόπια, ενώ αυτοί που προέρχονται απ΄άλλες χώρες μένουν εγκλωβισμένοι.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, οι λαθρομετανάστες άλλων εθνικοτήτων πιάστηκαν στα χέρια με τους Σύρους, ενώ ακολούθησε  πετροπόλεμος και ξήλωμα των δοκών στήριξης του συρματοπλέγματος.

Βεβαίως, η ελληνική κυβέρνηση έδρασε αστραπιαίως και βρήκε… λύση στο πρόβλημα αυτό. Για την ακρίβεια, στέλνει δύο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ προς την Ειδομένη προκειμένου να επιβιβαστούν σ΄αυτές όσοι το επιθυμούν να αποχωρήσουν από την περιοχή και να έλθουν στην Αθήνα!

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση μεταφέρει το πρόβλημα από τα σύνορα στην πρωτεύουσα, όπου κανείς φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει μ΄αυτούς τους ανθρώπους, πέρα από το «να λιάζονται» όπως θα έλεγε και η ανεκδιήγητη Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Να υποθέσουμε ότι θα δούμε πάλι τις ίδιες θλιβερές εικόνες με τους ανθρώπους αυτούς να στοιβάζονται σε κάποια κεντρική πλατεία της Αθήνας, τους ντόπιους κατοίκους να εκφράζουν τις αναμενόμενες και απόλυτα λογικές αντιρρήσεις τους και τους γνωστούς γραφικούς και ανεγκέφαλους «αντιρατσιστές» να τρομοκρατούν όσους αντιδρούν, λίγο πριν γυρίσουν στην άνεση και την ασφάλεια των δικών τους σπιτιών και γειτονιών, όπου φυσικά εκεί δεν συμβιώνουν με τα «ταξικά αδέρφια» τους.

Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει το παραμικρό για να αποσυμφορήσει την κατάσταση με την έλευση των λαθρομεταναστών, αλλά αντιθέτως φροντίζει να την κάνει ακόμη χειρότερη, έρμαιο στις ξεπερασμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες οι οποίες ταλαιπωρούν την Πατρίδα και τον Λαό.

Διαβάστε επίσης: Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της Ειδομένης: Ζητούν προστασία για την ζωή και την περιουσία τους από τους λαθρομετανάστες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ