Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΜΚΟ τζιχαντιστών (;) στην Μυτιλήνη υποδέχεται “πρόσφυγες” φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ανεξέλεγκτη η δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στα νησιά του Αιγαίου

Αποκαλυπτικό βίντεο από την δράση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης τζιχαντιστών(;) στη Λέσβο, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αξιοσημείωτο είναι το έμβλημα της «φιλανθρωπικής οργάνωσης» ONE NATION, που μοιάζει με αυτό των τζιχαντιστών με υψωμένο τον δείκτη του χεριού.

Στο βίντεο φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με «πρόσφυγες» και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν.

Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό "Αλλάχ Ακμπάρ" για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση. Παράλληλα σε χαμηλό ύψος πάνω από τη σωστική λέμβο με τα μέλη των ΜΚΟ πετά ελικόπτερο της Frontex στο νησί!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/onenationUK/videos/467340250119960/


Σε άλλα βίντεο της οργάνωσης παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη δράση τους στη Λέσβο, για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι, στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι.