Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Έφεραν τις σφαγές στην Ελλάδα: Σύροι μακελάρηδες τεμάχισαν συμπατριώτη τους και πέταξαν τα κομμάτια του σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο!

Ένας 32χρονος Σύρος λαθροδιακινητής προσφύγων μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου Σύρου πριν από περίπου δύο χρόνια στην Καλλιθέα.

Τον Ιανουάριο του 2014 ένας ρακοσυλλέκτης βρήκε ανθρώπινα μέλη σε κάδο στην Καλλιθέα, ενώ λίγες ημέρες μετά βρέθηκαν μέλη του ίδιου πτώματος σε ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο. Τελικά δύο χρόνια μετά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί όλη την ιστορία αυτού του απίστευτου εγκλήματος.

Ο ένας δράστης είχε υποσχεθεί στο θύμα ότι θα τον μεταφέρει στη Σουηδία και μάλιστα πήρε 4.000 ευρώ για το σκοπό αυτό. Όταν όμως κάλεσε στο σπίτι του στην Καλλιθέα τον ανυποψίαστο 27χρονο, τότε μαζί με το συνεργό του τον δολοφόνησαν και στη συνέχεια τεμάχισαν το πτώμα του για το σκόρπισαν σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο.

Ο 32χρονος δράστης έφυγε για την Τουρκία και συνέχισε να διακινεί πρόσφυγες, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν συνελήφθη στην Λέρο. Τότε είχε καταδικαστεί και έκτοτε ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί για το άγριο έγκλημα με θύμα τον συμπατριώτη του.

Την ίδια ώρα οι λαθρομεταναστευτικές ροές συνεχίζονται προς την χώρα μας με αμείωτη ένταση, καθώς η πολιτική "ανοικτών συνόρων" του Σύριζα αποτελεί ένα διαρκές καλωσόρισμα!