Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τσίπρας: Θα κάνουμε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών – Όποιος αντιδρά είναι Χρυσαυγίτης


Τσίπρας: Θα κάνουμε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών – Όποιος αντιδρά είναι ΧρυσαυγίτηςΤην ομολογία του για τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταστήσει την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών κατέθεσε ο πρωθυπουργούς, Αλέξης Τσίπρας, από το έδρανό του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, σε επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε για το ζήτημα του λεγόμενου «προσφυγικού», ο Τσίπρας είπε ότι θα επιμείνει στην «πολιτική του ανθρωπισμού», δηλαδή στην άκριτη αποδοχή και υποδοχή των λαθρομεταναστευτικών ροών που εξαπολύει εναντίον της χώρας μας το τουρκικό παρακράτος.

Ο λόγος για τον οποίο ο Τσίπρας θα επιμείνει στην καταστροφική αυτή πολιτική είναι διότι η πολιτική αυτή συνάδει με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο το «δημοκρατικό τόξο», είπε: «Εύχομαι και ελπίζω ότι θα έχουμε δίπλα μας όλες τις πτέρυγες του ελληνικού κοινοβουλίου. Είναι εύκολο να κατηγορεί κάποιος τους πολίτες καταγγέλλοντας την Χρυσή Αυγή και έξω να κινδυνολογεί και να καταστροφολογεί. Και σήμερα πολλοί δεν συμμερίζονται τις αυτονόητες αρχές της ελληνικής πολίτικής στο προσφυγικό ζήτημα».

Μάλιστα, έφτασε και μέχρι του σημείου να ταυτίσει με την Χρυσή Αυγή και να χαρακτηρίσει, εμμέσως, ως «φασίστα» τον οποιονδήποτε αντιδρά στην μετατροπή της χώρας μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην Κω, τις χαρακτήρισε «όχι ιδιαίτερα αυθόρμητες» και έσπευσε να συμπληρώσει «αν δεν γίνει το κέντρο ταυτοποίησης της Κω το καλοκαίρι που αιφνιδιαστήκαμε είχαμε μετανάστες στους δρόμους και στα πάρκα της πόλης. Είναι καλύτερο αυτό;».

Πρόκειται ουσιαστικά για την πλήρη επιβεβαίωση των καταγγελιών του Δήμου της Κω ότι δέχεται εκβιασμούς από την κυβέρνηση, προκειμένου να αποδεχτεί το hot spot.

Από τα λεγόμενα Τσίπρα μπορεί κάποιος ευκόλως να συμπεράνει ότι απευθύνει παράλληλα και ένα κάλεσμα στα κανάλια να σταματήσουν την μετάδοση των ειδήσεων σχετικά με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις πύλες εισόδου.

Όσον αφορά τον πυρήνα του προβλήματος, δηλαδή ότι η χώρα μας έχει πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες, ο Τσίπρας έδειξε τι ακριβώς σκοπεύει η κυβέρνηση κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην επαναπροώθηση 30 (!) λαθρομεταναστών την ίδια ώρα που καθημερινώς η χώρα δέχεται χιλιάδες. Συγκεκριμένα είπε ως απάντηση στα κύματα χιλιάδων λαθρομεταναστών: «Εχουμε κάνει όλες τις κινήσεις σε διεθνές επίπεδο για ενεργοποίηση συμφωνιών επανεισδοχής. Πρέπει να υλοποιήσουν την συμφωνία Τουρκία και Πακιστάν. Πήγαμε 50 στο Ισλαμαμπάντ και μας γύρισαν τους 39 πίσω. Η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της να κάνει το ίδιο η ΕΕ και οι τρίτες χώρες»

Πάντως σε ένα βάθος χρόνου ο Τσίπρας θα αποδειχτεί σωστός, αφού εν τέλει όσοι αντιδρούν στην καταστροφή της Ελλάδας θα γίνουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, ενώ η Χρυσή Αυγή όντας η φωνή των Ελλήνων θα γίνει κυβέρνηση αυτού του τόπου.